vilken eyeliner jag använder

det var någon som undrade vilken eyeliner jag använde och det är nämligen denna, lasting drama gel eyeliner från maybeline new york. finns att köpa överallt nästan och är den bästa eyeliner'n jag har testat, så tips till er som behöver en ny! det är i en pappersförpackning, hah kan vara bra att veta.
 
kommer komma ett inlägg om hur jag sminkar mig eftersom det var några som ville veta det, håll ut! kommentera om ni vill att jag ska visa någonting mer.
 

Kommentarer
Postat av: Klara

Hur aplicerar/lägger du din eyeliner? När jag ska göra det så blir det helt fel och det ser ut som om jag har eyeliner över hela ögonlocken?!?
Skulle vara super snällt om du kunde visa hur du gör med din!!

Svar: jag tar den bara på penseln, börjar i mitten av ögonlocket drar ut till kanten av ögat. och sen gör jag en som en litenliten vinge där ute, och till sist drar jag ett tunnt streck där inne. inte mer än det hah! :)
Emelie Mårtensson

2012-08-17 @ 12:08:17
Postat av: a

ditt hår! och hur snyggt hår ska se ut!

2012-08-19 @ 16:36:06
Postat av: linnea.G

Jag har aldrig använt eyrliner förut, är den du har bra att börja med isåfall? Och vart har du köpt penseln? Har letat typ överallt efter en så tunn och smal, vart köpte du din?

Svar: Jag tycker den jag har är jättebra och lätt att applicera, så absolut köp den! Penslen ingår i förpackningen när du köper den eyeliner'n! :) Men annars så tror jag make up store har en bra! :)
Emelie Mårtensson

2012-08-19 @ 21:12:40
Postat av: elin

Har hört av många att det där är en bra eyeliner och värd att testa, på vilken affär köpte du din? Tacksam för svar. :)

Svar: Jag har köpt min på sense men den borde finnas nästan överallt skulle jag tro! :)
Emelie Mårtensson

2012-08-20 @ 15:09:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback