Cozy

Fick sällskap av min vän ebba denna kväll, har vart nere på ica och köpt lite gosaker så nu ska vi kolla på gossip girl och fika. Ha en bra kväll, kramkram clara.

some inspiration


ännu kortare


Lät syster julia klippa av mitt hår ikväll! Känner mig så himla busig på nå vis, haha.. Nejmen det är riktigt skönt! Har fått bort nästan allt det slitna så de känns riktigt bra :-) Nu ska jag bara hålla mig till en massa hårinpackningar, värmeskydd osv!
Vad tycker ni då? Funkar de? 

Tisdagkväll

Har nyss ätit tackos till middag. Och just nu sitter jag framför tv:en. Idag har jag inte gjort så mycket, fotade lite imorse, bakat och lite annat. I alla fall, ikväll blir det en lungn kväll, kolla lite på tv och äta lite gott. Jaja, ha en bra kväll. kramkram Clara             

 

 

 

 


frost part two

för lite mer än en vecka sedan så la jag upp några bilder på frost, kommer ni ihåg det? iallafall, har får ni den andra delen. hope you guys like it! 

Jag ser det snöar

Godmorgon vaknade av att ljuset sken in genom fönstret. Alldeles vitt ute, härligt. Men i alla fall jag är som sagt i skärvången. Idag tänkte jag foto och ta det lungt. Finns inte så mycket och göra här men kul med snö. Ha en bra dag, kramkram


lani mo


Bilder tagna tidigare ikväll. 

Ligger just nu i min säng och lyssnar på sköna låtar medan mitt huvud och fot följer rytmen. En allmänt skön kväll om jag får säga det själv. 

Och jag fick även en kommentar på inlägget "korthårig", och det känns lite tokigt att få en kommentar på en annan blogg än på min egna, haha! Den hittar ni förövrigt här
Men det är superkul och hoppas att ni gillar inläggen jag gör! Kramar i massor godingar

Åker till landet nu

Åker till skärvången nu, ska in på ica och köpa lite go'saker. Ha en bra kväll,kramkram

skärvången

Nyss kommit hem från en dag på badet tillsammands med evelina & jenny. Var super roligt,hihi. Nu ska jag packa ihop en väska med lite kläder som ska med till skärvången. Stannar nog till onsdagkväll, men försöker uppdatera via telefon om det finns internet. Jaja, hoppas ni har det bra. kramkram
 

korthårig

Igår tog jag ur mitt löshår, vilket känns helt sjukt. Har haft löshår i ungefär 3 år så jag är absolut inte van vid att ha kort hår.. För er alla som är exakt som mig som bara sitter och dregglar över Claras hår som är hur långt och fint som helst, men man själv har kort hår, ni vet hur det känns. Men jag får väl helt enkelt försöka sköta det bättre och vänta på att håret växer! Är ju ett tag kvar tills de blir som jag vill ha det.. 
Så svara nu emelies kära läsare, vad tycker ni? Okej eller inte..?
Kram, /molly 

ett måste när man åker utomlands

ett måste för mig när jag åker utomlands är att ha någonting att läsa. denna gång fick det bli boken Elsas mode av Sofi Fahrman, har läst mycket om den men aldrig läst den så detta blir spännande! perfekt att ha när jag ligger på stranden och solar, tumme upp!

Måndag & lov livet är perfekt

Godmorgon på er, jag ska bli bättre på att uppdatera bloggen. Just nu kanske emelie ligger på stranden och har det toppen. åh vad härligt. ♥ Igår var jag med my, var och åt med åtta andra på spader dam. trevligt, efter det promenerade vi hem till ebba, prata och spelade spel. jätte mysigt. Men i alla fall evelina fråga om jag ville följa med på badet idag tillsammands med jenny. Blir bra det, och sedan åker jag till skärvången. Men jag uppdaterar innan det, ha en bra dag. kramkram 

in the mirror

  

create it with your own opinion


Love, m

some words

i don't care what you think of me, because i don't think of you at all.
don't like me? stand in the line together with the other bitches and wait until i care.
this is me and i am not gonna change because you don't like me.

drar ner på spaderdam

Drar ner på spaderdam och käkar pizza med ett härligt gäng, ha en bra kväll! 

some old pictures from our show





Godmorgon

Söndag idag, vilket innebär inte skola imorgon. Känns verkligen super bra att det inte är skola imorgon, åh ♥ I alla fall just nu har jag precis kommit ut ur duschen, ska smörja in mig och även torka håret. My kommer nog upp hit sedan, blir bra det. Ha en bra dag, puss. 

bara lilla jag

Här har vi lilla jag. Gästbloggaren numero dos! Molly Blomberg är mitt namn och Emelie är en av mina bästa vänner, så självklart ställer jag upp som en gästbloggare när hon ligger på playan och visar upp sin bruna fina kropp för alla killar/tjejer som stirrar ut henne. 

Tänkte bara säga de eftersom att jag inte bloggat något så som duktiga Clara har gjort. Så nu vet ni de ni som inte redan visste de! 
Puss & kram emelies läsare! CU

det är lördag

Hej vart hemma en stund nu. My är också här och gör mig sällskap. Igår och inatt var det super roligt tillsammads med mina vänner ebba och sofia. Jesper och erik var också med, kollade på film och pratade mest. I alla fall igår var det träning och efter det var jag och evelina med flera mer och ordnade discot på dawes. Där det var väldigt mycket barn, så det var kul. Idag vaknade vi runt tio, gjorde ordning oss och sedan kom mamma och hämtade mig. Åkte till valla för att sälja lite saker bland annat skidor och stavar. I den kön stod vi två hela timmar, väldigt drygt. I alla fall efter det åkte vi och hämtade upp my, åkte till travet och kollade på skidor samt stadium. Åkte in på ica och handlade och sedan gjorde vi ordning lunch. Nu håller vi på att fixa naglarna och ikväll ska vi träffa några. Ha det bra så länge, puss.

instagram

nu när jag är i egypten så tycker jag att ni ska börja följa mig på instagram eftersom jag uppdaterar där mycket oftare med bilder och sådär, så om ni kan och har lust börja följa mig! jag heter emeliemartensson

nu lyfter planet

troligtvis så ligger de flesta av er och sover just nu men jag befinner mig troligen på planet som ska ta mig till varma egypten om inte någonting har gått fel haha. det kommer finnas Wi-Fi där men vet inte hur mycket jag kommer blogga eftersom jag mest kommer ta det lugnt och bara njuta utav tiden jag ska vara där, åh underbart!

uppdaterar er imorgon, godnatt

uppdaterar er imorgon istället hemma från min dator, men tänkte ändå önska er en Godnatt ❤

next up, trondheim. here we go!

har bytt om till lite mer chillkläder och nu ska vi strax åka till trondheim. bloggar från bilen innan vi åker förbi gränsen. hoppas ni får ett himla bra lov kära läsare! pussss

Clara här

hej emelies läsare, jag heter Clara och kommer vara en utav emelies gästbloggare tillsammans med Molly.  Som ni redan vet kommer emelie befinna sig i varma Egypten denna vecka. Åh vad härligt. I alla fall, jag slutade skolan för ett tag sedan. Är nu hos Alma tillsammans med Evelina. Ska sy klart våra kläder eftersom vi har uppvisning ikväll på ett disco, trevligt! ska åka och träna en stund först, näst sista inför våran tävling nästa helg,woow. Mamma hämtar oss när det är slut och sedan ikväll sover jag hos Ebba. Blir bra det, Ha det bra så länge.

love of my life, my soulmate

nu sitter jag i biblioteket tillsammans med mina favorit tjejer, saga och malin. ska jobba engelska men hade tänkt att uppdatera er lite eftersom jag inte kommer hinna så mycket när jag kommer hem. slutar runt halv tre, då kommer pappa och hämtar mig sen åker vi hem och packar det sista och runt fyra är vi påväg till trondheim.

trondheim - egypten

imorgon åker jag till trondheim och tidigt på lördag morgon vidare till varma och underbara egypten. vet inte hur mycket tid jag kommer ha till bloggen under denna vecka så därför har jag tagit in två gästbloggare! först min kära vän, molly och sedan söta clara. så dom kommer hålla igång bloggen nu när jag är borta.
 
jag kommer bo på ett hotell som har Wi-Fi men jag vet inte hur mycket jag kommer använda det eftersom jag vill passa på att vara där och inte sitta och blogga hela tiden. har ingenting mer att säga än att dessa tjejer kommer fixa detta helt perfekt! jag kommer hem nästa lördag på kvällen och då kan jag lova er att jag har många bilder att visa er! 
 
uppdaterar imorgon innan jag åker, ha det så otroligt bra kära läsare!

det är så mycket jag måste säga dig

två från idag. jonathan har åkt hem nu och jag ska strax åka till dansen, men först måste jag byta om och sådär. min kväll kommer bestå av att packa packa packa så ja, vi får se hur mycket uppdatering det blir. 

luckiest girl on the planet

fick sluta tidigare även idag för att vi inte hade någon lektion men det var bara skönt. gick till farmor&farfar efter jag slutade och satt där ett tag och nu är jag hemma och väntar på jonathan. måste även packa det sista idag eftersom imorgon åker vi, åh så kul det ska bli! jaja, nu ska jag redigera lite bilder, återkommer senare.

torsdag morgon

 
 
är klar nu så jag hinner skriva ett litet inlägg. har en fullspäckad dag som kommer bli lite stressig framför mig, har en svenska redovisning nu på morgonen efter skolan måste jag sälja korv för dansen, hehe ute i sista minuten jo tja. sen måste jag även hinna packa klart allt för imorgon åker jag till trondheim och på lördag vidare till egypten!

fin besök av bästis

malin är fortfarande här men ska snart åka hem, då ska jag sätta igång ett avsnitt av gossip girl, måla mina naglar och sådär, blir bra det. har inget mer att dela med mig av så vi hörs helt enkelt senare!
 
vad vill ni läsa om eller se i bloggen?

hometown glory

förutom att ha varit twin med hanna under dagen som ni ser här ovan har allt rullat på himla bra. fick sluta tidigare och cyklade då hem, lite senare kom jonathan hit och en halvtimme efter kom sara. hade det mysigt, åt middag och sådär så det var jätte bra! nu har dom åkt hem och nu har malin kommit hit för att göra mig sällskap samt hjälpa mig med att packa.

i miss this


forever is a long time

godnatt kära läsare, är mycket just nu så jag tänker gå och lägga mig nu och smsa med den bästa. ska bara ta bort sminket och sådär, imorgon är det onsdag då börjar jag halv nio och slutar fyra så det blir en lång dag.. efter skolan får vi se om sara kommer till mig eller hur det blir, vi får se.

be positive, be strong, hold on

ny proffa på ansiktsboken. nu har jag gjort mig lite islatte och hade tänkt att sätta igång ett avsnitt av gossip girl, får se om jag kollar på flera eller vad jag gör. allt plugg är klart förutom en svenska redovisning på torsdag men den är så gott som klar så det är hur skönt som helst. på återseende.

leka i photoshop är kul

när man inte har någonting bättre för sig på kvällarna är det himla bra att ha photoshop. klistrade ihop tre bilder och här är resultatet, vad tycker ni?

för jag är lyckligare nu

efter skolan gick jag ner till stan med saga, jag hoppade på bussen mot lit tillsammans med jonathan och andreas. väl där träffade vi lite people, var på gårn och gick runt lite. slutade med att jag, sara och jonathan gick runt och tjugo över fem tog jag och sara bussen hem. atm så pratar jag med felicia och försöker packa lite men det går ju som det går haha.

hotellet i egypten jag kommer bo på

här har ni två bilder på hotellet i egypten som jag kommer bo på när jag är där. rixos sharm el sheikh heter det för er som ville veta, kommer alltså vara här i en vecka och bara ha det hur bra som helst. när jag åker och sådär kommer jag berätta för er på torsdag eller fredag, bloggningen kommer vara igång för det kommer nämligen två gästbloggare! 

läggdags nu, godnatt bloggen


at the moment, girltalk

läs rubriken, tro mig.. detta behövs! tur att jag har mina vänner, ni vet vilka ni är.
 

jag har letat överallt efter någon som dig

gick hur bra som helst på dansen och nu sitter jag nyduschad framför dataskärmen. hade tänkt att fika lite smått och därefter prata lite i skype och sen platta håret. mer än det tänker jag inte göra ikväll faktiskt, måste försöka komma i säng hyfsat men så säger jag varje dag och det slutar ju som det gör..  

love life

har varit med amanda idag efter skolan, vi har bland annat gjort klart lite saker inför vår svenska redovisning på torsdag samt skrattat och sådär. nu ska jag iväg på dansen men jag uppdaterar er senare, är för övrigt världens lyckligaste för tillfället, åh love life!

avicii i globen, glömmer aldrig


känn dig fri

  
har inte gått och lagt mig än, men jag måste skylla på nelly.com.. åh deras reaaaa! har hittat en bikini och ett par skor så jag väntar tills någon av mina päron kommer och hjälper mig med att klicka hem mig, tro mig det kommer det vara värt. billigt och bra, det tycker vi om!

you will do what we will do

efter att ha kollat klart på solsidan så har jag nu lagt mig i min säng med datorn i famnen och ska snart gå och borsta tänderna, kommer sova tidigt idag och det behöver jag verkligen. imorgon är det måndag, sista veckan innan lovet och det ska bli så otroligt skönt. har spanska prov imorgon så jag hoppas på att det går jättebra!

sometimes i think, sometimes i don't

ligger i min säng och kollar på andra avsnittet på femte säsongen av gossip girl, bara måste köpa böckerna alltså.. iallfall så börjar solsidan om tjugo minuter så då ska jag kolla på det och därefter ska jag skypea lite grann och runt halv tio eller innan det hade jag tänkt och sova. blev nämligen inte så mycket sömn natten som var så jag måste ta igen lite.

älskade gossip girl

 
nu ska jag börja titta på den femte säsongen av gossip girl, åh som jag har längtat efter detta och saken är den att jag inte har haft tiden till att tittat på detta men nuså! uppdaterar er senare och efter jag har tittat klart, åh älskade program!

a new design again

fixade en ny design nu igen, ni får ursäkta att jag byter hela tiden men det är därför att jag älskar att hålla på med att fixa bloggdesigner. och på söndagar har jag aldrig nått att göra så då sätter jag mig i photoshop och börjar göra någonting och då slutar det ofta som en bloggdesign haha. wellwell, hoppas ni gillar den!
 
vad tycker ni om den nya bloggdesignen?

yesterday

hade en himla bra lördagskväll tillsammans med massa andra folk, vi var först hemma sen gick vi hem till jonathan och var där. drog ut på YOLO äventyr runt halv tre och ungefär en timme senare befann sig jag och malin hemma hos henne i hennes säng, tack & bock people!

xoxo

atm så sitter jag och väntar på att robin ska komma till mig, vad mer har jag att berätta för er? jo om en vecka ligger jag troligtvis på en strand i egypten, helt okejråååå! åker ut till frösön runt halv nio skulle jag tro och sedan ska vi som sagt träffa några andra där, sover även hos malin inatt så det blir nog himla bra det! 

frost part one


locked out for heaven

vaknade runt halv tio, nu sitter jag och äter frukost samtidigt som bloggar då och lyssnar på musik. ska snart hoppa in i duschen och därefter fixa mig lite för att senare kommer robin hit, senare ikväll ska vi träffa några andra för att sedan titta på film eller någonting sånt, blir bra.

innan vi dansade på hockeyn


försök att förstöra mig, du kommer inte lyckas

utom min dubbelt så stora tumme än det andra så är det mesta faktiskt riktigt bra nu! håller på att fixa lite tidinställda inlägg till er eftersom jag åker bort på fredag och blir borta i en vecka. men det kommer bli ett eller två inlägg per dag så ni har fortfarande någonting att läsa. 
 
funderar förresten på att ta in någon gästbloggare under den veckan, någon som är intreserrad?

beauty and the beat

gick bra att dansa, dock så har jag gjort illa tummen eller stukat eller någonting sånt men äh jag lever iallafall. tänker vara hemma ikväll troligen så jag ska sätta igång en film och lägga mig under täcket och bara mysa på, sånt behövs! lovely fridayyyy

smile so long as you can

nu sitter jag tillsammans med malin och saga i ett grupprum och har engelska, ska alldeles strax börja göra någon nytta men först hade jag tänkt att uppdatera er lite grann. är nervös som satan inför ikväll då vi ska dansa men det ska nog gå bra, slutar halv tre så jag uppdaterar er när jag kommer hem.

spectra dansar på hockeyn i brunflo

idag runt klockan sju så befinner vi oss i brunflo för att dansa där på hockeyn! ni kommer se oss dansa två gånger samt nästa fredag, då jag inte med men de andra tjejerna. kom gärna dit och titta, kommer vara ett himla drag förstår ni! åh så kul det ska bliiiii!

here comes the sun

ikväll har jag hunnit med att fortsätta fixat på sagas bloggdesign, pluggat lite samt pratat med robin i skype. nu ska jag sova, imorgon är det fredag och det ska bli sååå skönt! malin och sara kommer till mig efter skolan då vi fixar oss och sådär tills vi ska dansa, weho. natti

you learn

 
har precis kommit innanför dörren efter en och en halvtimmes träning tillsammans med mina kära spectra tjejer. imorgon är det nämligen en liten uppvisning då vi ska dansa och sådär, skriver mer om det imorgon. nu ska jag hoppa in i duschen och därefter hade jag tänkt att plugga lite och sedan sova.

news to my closet


release me

är hemma nu, denna skoldagen har gått snabbare en någonsin, slutade runt halv tre och då gick jag och amanda ner till stan. fick med mig lite saker hem som jag kanske visar för er senare eller någonting, vi får se. nu ska jag börja göra lite middag, uppdaterar senare. 

good morning

 
 
tänkte bjuda på några fina cambilder såhär på en torsdags morgon. är redan klar eller jag ska byta om, hah blir alltid så att jag aldrig kan bestämma mig vad jag ska ha på mig så jag byter sen men iallafall, börjar om en halvtimme och tänkte vara snäll och göra ett inlägg till er. ha en fin dag!

bara text

nu är det en sån period då jag bara
vill ha lov, sova, bara försvinna för det
är så mycket som händer. positivt och
negativt men jag orkar inte. orken tar
liksom slut och jag vet inte vad jag ska
göra. förutom mina vänner hade jag nog
gett upp för längesen men de hjälper
mig så otroligt mycket. jag ska kämpa
men jag vet aldrig hur länge jag orkar.

tack och hej så hörs vi imorgon!


don't make sense

AAAAH SPINDEL, hatar spindlar ursch fyfan äckel djur! bra att man har en bror man kan ropa på och sen är den borta maha. har precis duscha och nu ska jag sätta igång med en bloggdesign till min kära vän saga. har ingen blogginspo idag så det blir inte så många inlägg idag.. later.

du behöver aldrig mer vara rädd

  
en himla gammal bild på mig och sara får pryda detta inlägg. nu är sara hos mig och vi har precis ätit, vi ska snart byta om för att sedan åka på dans. skolan idag var helt okej men vi gjorde ingenting speciellt som jag behöver skriva om. wellwell, uppdaterar senare.

oldies


live your life

nu ska jag gå och fixa lite saker, därefter göra mig en kopp te (like always) och sen ska jag lägga mig i sängen och försöka hinna titta på någon film eller serie. får se om jag uppdaterar er någonting mer eller om vi helt enkelt hörs imorgon, ha en fortsatt bra kväll hörreni.

i'm in love

 
tänk er denna i vinter, till ett par höga hunter-stövlar, en stor vit halsduk, en vinröd mössa och ett par gosiga vantar. åh jag är kär. den är så otroligt fin, ska önska mig den till jul, det är faktiskt inte så himla länge kvar så.. 

some pictures of emma


den första snön

sen uppdatering idag men så blir det ibland. imorse när jag vaknade och tittade ut genom fönstret så var det vitt överallt av all snö, dock så blev det slask utöver dagen men ändå, himla kul faktiskt. efter skolan åkte jag till emma och var med henne, vi fotade lite och dom bilderna sitter jag och redigerar nu så ni får se dom senare. nu är jag hemma och ska ta det lugnt och försöka sova tidigt.

säger godnatt med den bästa bilden sen sommaren


jag som blondin? nej tack haha

jättedåligt redigerat men ni ser ju principen, haha nej tack säger jag direkt!

the dreamer

sitter i otroligt sköna kläder och dricker te, hade tänkt att börja med en till bloggdesign till två tjejer så jag visar den för er imorgon eller när den nu blir klar. imorgon ska jag vara med emma, ska fota och sådär så det blir nog jättebra, troligen min blivande studentkompis för er som ville veta, HAH. later

two bags who looking really good

väskan till vänster är ifrån åhlens och kostar fyrahundra och väskan till höger är ifrån modekungen och kostar niohundra svenska riksdaler. funderar starkt på att klicka hem den svarta, rådiggar den verkligen och har tänkt att köpa den andra som är nästan likadan fast en annan modell men jag tycker om denna mer. 
 
vad tycker ni? köpa den eller inte?

four famous places in new york city

frihetsgudinnan | utsikt på new york från ellie's island |
utsikt från rockefeller center, empire state building | ground zero (där world trade center stod)

sara fick sig en ny bloggdesign

som jag sa igår så skulle jag visa saras bloggdesign, här ser ni iallafall hur headern ser ut. är ni mer nyfikna så klicka HÄR så kommer ni till hennes blogg.

antingen så finner vi en väg eller så gör vi en

en måndag är snart förbi, har hunnit med att blivit förkyld så jag ska försöka bota det genom att dricka te i mängder, ta massa halstabletter samt ta nässpray så jag kan andas lite grann iallafall. nu ska jag göra mig en kopp te och sen ska jag åka till dansen, dock ska jag inte dansa utan bara titta på. ma höres

en ny bloggdesign till teresia

har suttit och fixat en ny bloggdesign till teresia idag, samt en till sara som jag tänkte visa er imorgon. men om ni vill se hela teresias bloggdesign så klicka HÄR. 

bokeh | pineapple | tumblr


remember?


don't forget to..


en gång i tiden var du min

idag är det söndag, det snöar/regnar ute så det är skit tråkigt, äckelväder. idag har jag inga planer ska bara ta det lugnt hemma och plugga lite. har typ ingenting mer att berätta så jag uppdaterar helt enkelt senare kära ni.

säger godnatt med tre duckfaces

  

telephones in london

bilderna har sara tagit när hon var i london, och redigeringen har jag fixat.

enough is enough

filmen var grym så den rekomenderar jag verkligen, det var alltså Taken 2 jag såg. atm så lyssnar jag på musik och bara tar det lugnt men ska strax ta mig någonting att dricka för er som undrade weho. vet inte vad jag skriva mer så vi hörs helt enkelt senare.

i would still be happy

kvällens planer blev ändrade så jag ska på bio, taken 2 tillsammans med min fina carro och kanske några fler. har precis fixat mig och snart ska jag gå till bussen. har egentligen ingenting mer att dela med mig av men jag hoppas att ni får en bra lördagskväll för det kommer nog jag ha! 

blunda för en sekund och inse vad som händer

vaknade runt halv elva, åt frulle och sedan dansade vi lite och runt ett kom mamma och pappa och hämtade mig och nu är jag hemma och pratar med malin i telefjunken. senare ikväll vet jag inte vad jag ska göra utan det får vi helt enkelt se.

yesterday

sara och jag åkte till lit efter vi hade ätit tacos, träffade på en massa folk som vi sedan umgicks med. var inne på gårn och var även ute och gick runt och sådär. runt halv tolv gick jag, sara, jonathan, andreas och erik hem till jonathan och var tills vi sedan tog bussen hem och sen somnade vi runt två. tack och bock för igår people!


update at school

sitter just nu i biblioteket tillsammans med saga, ska skriva lite om usa's historia och sådär men jag tänkte uppdatera er lite innan det. slutar runt tjugo över två, då går jag ner till stan och byter ett par byxor och kvart över tre tar jag bussen till sara. senare ikväll ska vi till lit och träffa bondfolk, hörshej.

everything will be okay in the end

humöret är inte på topp nu så jag tror jag ska pausa bloggandet i helgen eller så. det är lite mycket nu bara. sover hos sara imorgon så det blir jättebra. tänker inte skriva så mycket mer för jag vill inte sprida mitt humör ut över er, take care så hörs vi på söndag eller kanske innan det.
 
love e

två veckor till värmen



åker iväg på dansen, uppdaterar när jag kommer hem


fixade en ny header med hjälp av dessa bilder

som ni kanske redan har märkt har jag fixat ihop en ny header med dessa två bilder, tyckte det blev bättre, enklare och helt enkelt snyggare. nu ska jag fixa middag, hörs hej.

you had a gold throne

fick sluta tidigare idag så jag hann fota lite när jag kom hem, nu ska jag snart börja att göra middag men först ska jag fixa lite grejer. halv sju är det dags för dansträning med mina favorittjejer och ikväll ska jag bara ta det lugnt. 

bra musik att plugga till

 
här är mina musiktips att plugga till, man har olika smak men
när jag pluggar vill jag ha dunkdunk, blir glad, piggare, får energi
och jobbar helt enkelt bättre till detta. testa du med!

my best ones

efter att ha pratat med robin i skype i sisådär en timme samt kollat runt på tumblr en lång stund ska jag nu gå och platta håret och därefter jag ska lägga mig. torsdag imorgon. känns bra det förutom att jag har ingenting planerat utan jag ska nog hem och bara ta det lugnt tills dansen börjar. godnattis!

photo by moi


vad vill ni läsa om i bloggen?

vet inte riktigt vad jag ska skriva om, visa er eller så här i bloggen. skulle verkligen uppskatta om ni lämnar en kommentar och skriver vad ni vill se i bloggen det kan vara allt mellan himmel och jord. tack på förhand!
 

k o m m e n t e r a 

my playlist

 
scrolla ner lite för nyare låtar, men här har ni min och sofies
spellista, eller den iallafall jag lyssnar mest på. imorgon kommer
det upp ett inlägg med mina "plugglåtar" så håll utkik!

glad, gladare, gladast!

 
 
idag fick jag reda på att jag fick C på ett prov som jag verkligen har pluggat sönder till och jag blev så oooootroligt glad så jag ville bara hoppa och skrika av glädje, åh love lifeeee. men ibland är det jobbigt att plugga men komihåg, det är värt det i slutändan!