Sweet sixteen cake

Ikväll har jag och mamma gjort tårtan tills imorgon som jag skrev i förra inlägget. Kan berätta att jag är såååå nöjd och kan knappt vänta tills imorgon kväll då vi ska äta den, mumsssss! I själva tårtan är det marsan-sås, nutella och grädde och på är det massa frosting och strössel, hur gott!? Åh den är så fin, haha min kärlek till den är stor kan jag berätta. Nej nu ska jag gå och lägga mig för att orka upp imorgon, sov gott fina ni!

Sista dagen som 15-åring

Fult att ha samma bild men jaja... Denna dag har jag spenderat min sista tid som 15 - åring i skolan och efter skolan tog jag en promenad till sjukhuset och farfar och därefter åkte jag hem. Väl hemma har jag städat lite och strax ska jag gå och hjälpa mamma med tårtan som jag ska ha till imorgon. Är inte ett dugg pepp eller känner inte alls att det ska bli kul att fylla år imorgon men jag hoppas det blir bra iallafall.. Slutar runt två imorgon så jag uppdaterar er när jag kommer hem. Ha en fortsatt bra kväll så uppdaterar jag imorgon på min dag, pussar!
 

27 februari

Denna onsdag (tänkte skriva torsdag för det känns som det är torsdag, haha) har gått fort faktiskt, efter skolan tog jag en promenad och hälsade på farfar på sjukhuset, åkte hem runt halv sex och en timme efter befann jag mig i danssalen. Gick igenom danser och dansade på i sisådär en timme och därefter kom mamma och hämtade mig och vi åkte och handlade tills fredag. Nu ska jag gå och fixa banan och vanilj-kesella för att sedan bara ta det lugnt och stretcha lite grann. Uppdateringen kommer bli bättre efter lovet, för som ni vet behöver jag en liten paus nu. Håll ut och take care kära ni!

Liten uppdatering

Hade egentligen inte tänkt att blogga på hela veckan men känner redan nu att jag kommer lägga upp något inlägg varannan dag eller nått sånt. Måste först säga tack för alla fina kommentarer, meddelanden på facebook, instagram-kommentarer och sms, det betyder så otroligt mycket! Saknar bloggen kan jag faktiskt erkänna men på något sätt är det skönt att ta en liten "paus" någon gång. 
 
Kan även berätta att det är lite bättre med mig och hoppas att det går ännu bättre längre fram. Har börjat planerat min födelsedag och till helgen ska jag ut och äta med familjen och mysa på så det blir nog jättebra. Vad exakt jag ska göra på fredag återkommer jag till någon annan dag. Nu ska jag snart äta middag för att senare jobba tillsammans med Saga och Sofie, vi hörs någongång kära ni!

Lite information om hur det ligger till..

Förlåt att jag bloggar om så tråkiga saker men som ni vet är det så mycket som händer nu och som påverkar mig psykiskt. Jag skulle ljuga om jag sa att jag mådde bra, jag mår riktigt dåligt om jag ska vara ärlig.. Har svårt att hålla humöret uppe hela tiden och kan lätt bara sätta mig och börja gråta, det är svårt att alltid vara stark och le hela tiden. Nu har jag kommit till en punkt då allting släpper och jag inte är stark längre.. Vet inte helt hur jag ska ta allt med bloggen heller, vill försöka att uppdatera er så mycket så möjligt men vet inte vad jag ska skriva om eller vad jag ska visa för er. Jag är helt tom i huvudet och skulle egentligen bara vilja skrika och gråta men ja.. Ni får helt enkelt hjälpa mig nu genom att kommentera vad ni vill att jag ska skriva eller visa. 
 
Så i veckan får vi se vad som händer, det kommer vara så mycket som händer och det kommer vara så mycket känslor. Fyller år på fredag och då är det meningen att jag ska vara lycklig och så men det är svårt att vara det när det är som det är.. Förlåt så mycket så länge så hörs vi någon annan gång..
 

Den fineste eg veit

Tog och gjorde lite american pancakes till mig och min bror förut idag (därav bilden). Hela familjen åkte ner till sjukhuset för att hälsa på bästa farfar och där stannade vi i en timme och därefter åkte vi för att äta middag på Daffy's, satt fint det. Känner på mig att denna vecka kommer bli speciell och otroligt mycket känslor kommer visa sig men så är det vid vissa tillfällen, finns inte så mycket att göra åt det.. 

Wedding

Några bilder ifrån det otroligt vackra bröllopet jag var på igår då Jimi och Susanne gifte sig, stort grattis ännu en gång till er!

Söndag morgon

Ett litet smakprov på bilderna jag tog på Cirkus kul&bus igår nere i Badhusparken. Vaknade för en timme sedan och fram tills nu har jag inte gjort mycket mer än att redigera bilder. Ska gå och äta frukost nu och därefter ska jag ta mig en lång och varm dusch. Uppdaterar er senare, love.

Lördagen den tjugotredje

Denna lördag har bjudit på det mesta, klev upp otroligt tidigt då jag inte alls var utsövd för att hälsa på bästa farfar på sjukhuset, därefter gick jag på stan ensam en stund för att rensa tankarna & titta runt, klockan ett befann jag mig nere i badhusparken för att fota cirkus kul&bus när dem uppträdde och där var jag klar runt halv tre (visar dem bilderna imorgon). Åkte hem en snabbis för att byta om och fixa mig lite för klockan fyra vankades det utomhus-bröllop på Frösö golfbana, det var så otroligt vackert ska jag säga er och även där fotade jag och dem bilderna får ni också se imorgon.
 
När jag kom hem från bröllopet dröjde det inte länge innan världens bästa Lovisa knackade på min ytterdörr. Vi satt mest vid köksbordet och åt & drack gotta samt pratade om allt mellan himmel och jord och det var verkligen behövligt. Vi hann även med att titta på melodifestivalen innan hon till slut tog bussen hem, tack för ikväll gosen. 
 
Förlåt för ett långt inlägg men så blir det ibland, nu är det hög tid för mig att sova eftersom jag behöver ta igen en massa sömn sen förra natten. Vi hörs imorgon, puss och sov gott!

Fredagskvällen

Här ovanför ser ni ett urval av bilder sen igår då jag spenderade min kväll på Frösön tillsammans med en gäng härliga människor. Hade det jättebra trots alla omständigheter som tur var eftersom jag hade de bästa runt om mig. Fick skjuts hem av Erik, Pär och Sara halv ett och sedan somnade jag gott runt ett, tack för den kvällen alla ni som var där!


Snabbt

Mitt humör är inte det bästa för tillfället utan det är upp och ner hela tiden och kan lätt ändra sig. Nu ska jag åka iväg på bröllop och jag bloggar om gårkvällen när jag kommer hem. Ha en fortsatt bra lördag!

Alla har väl fallit någon gång

Kom precis ut ur duschen och ska strax börja göra middag och invänta Mollsan. När hon kommer ska vi fixa oss och dunka hög musik och jag ska försöka bli på bättre humör efter otroligt tråkiga nyheter för en kär och nära släkting.. Ikväll tänker jag umgås med två av dom jag tycker om mest, nämligen Ella och Molly.
 
- Du klarar det här, lämna mig inte än.. ♥

T G I F

Precis som rubriken lyder så tackar jag verkligen gud idag för att det är fredag! En läxfri helg och jag kan berätta att det var fleeeera månader sedan jag hade det och det är så obeskrivligt skönt! Efter skolan gick jag och Hanna hem till moi där vi pratade och tittade runt på youtuben, nu har hon precis gått och jag ska strax hoppa in i duschen och om sisådär en timme kommer Molly till mig, vi ska äta och fixa oss inför ikväll. Träffar Ella i stan innan vi går vidare mot Frösön där jag ska spendera min kväll och jag lovar er att det kommer bli kul! Puss

Please don't judge me

Förutom en fruktansvärd huvudverk så är det bra med mig, jag har spenderat lite mer än en timme i danssalen med Spectra tjejerna och att vara där och med dom gör mig på så bra humör! Nu hade jag tänkt att gå och äta samt göra en kopp te för att ikväll ska jag bara mysa och ta det lugnt inför imorgon då det är fredaaaag! 

Torsdag den tjugoförsta

En torsdag är snart över och imorgon är det alltså fredag och det ska bli så otroligt skönt ska jag säga er! Idag efter skolan traskade jag, Felicia och Isabelle ner till stan där vi sedan sa hejdå till Felicia och jag och Isabelle fortsatte att titta runt på stan. Vi hamnade på törners där det bjöds på fika och mycket pratande, tackar så mycket för det gosen! Nu är jag hemma och ska äta lite för att sedan åka till dansen, dock så kommer jag bara titta på eftersom jag börjar bli sjukis.. Love

Nattinatti

Klockan är lite över nio men i familjen Mårtenssons hus är det tyst och mörkt för tre fjärdedelar av familjen har lagt sig för att sova men jag sitter vaken själv och lyssnar på Oskar Linnros (♥♥♥). Men jag ska också strax gå och lägga mig för jag är trött, sliten och förkyld. Ska välja kläder tills imorgon och även packa ner träningskläderna för efter skolan ska jag på gymmet, sov gott kära ni!

OSKAR LINNROS ÄR TILLBAKAAAAA!

 
Precis som jag har skrivit i rubriken är Oskar Linnros tillbaka med en ny singel! Till våren kommer han släppa en hel skiva och jag ska säga er, jag är så överlycklig för detta. Som jag har saknat honom, efter 18 månaders uppehåll är han äntligen tillbaka. Nu ska jag lära mig hela denna låten utantill och lyssna sönder den, fan vad jag älskar dig Oskar, du är min gud!

Upp och ner är lika långt men inte lika lätt

Bjuppar på en gammal bild på mig och Ella, fan vad jag tycker om dig! 
Denna dag har bjudit på lite av varje, mitt humör har varit upp och ner och för tillfället vill jag lägga mig i sängen och sova hur länge som helst. Mina föräldrar är sjuka och dem håller på att smitta mig så jag ska strax ta och göra mig en kopp te samt göra lite frukt och hoppas på bättring.

Beautiful city, I will see you soon


Tuesday

En tisdag har snart passerat och det är en dag mindre till min födelsedag och sportlov!! Slutade skolan runt två och då gick jag ner till gymmet och spenderade sisådär två timmar där så det kommer nog kännas imorgon. Jag har ingenting mer speciellt att säga mer än att livet rullar på ganska bra för tillfället! Love
 
Vill även skicka en himla massa tankar till min kära farfar som ramlade och gjorde illa sig rejält idag och ska opereras ikväll, take care and i love you! 

Efter att ha hållt i en danslektion och haft ett danspass..

.. så hade jag fått 169 stycken sms.. Detta beror på att vi har en gruppchatt, jag och fem andra så ja haha.. Nu har jag precis duschat och ska alldeles strax gå och ta någonting att äta men har problemet att jag inte kan välja vad jag ska äta. Antingen yoghurt med müsli och frysta bär eller nygräddat bröd med någonting gott på.. Å n g e s t. Nu ska jag kolla på top model, ma höres! 

Måndag den artonde

Idag är det måndag och denna skoldag har gått otroligt fort, slutade runt tre och då åkte jag hem. Väl hemma har jag tittat på lite resor, ätit middag samt sökt sommarjobb så jag hoppas jag får någonting av det jag har sökt! Ska alldeles strax byta om för att halv sex ska jag befinna mig i danssalen för att hålla en danslektion för 9-12 åringar. Pussar

Snälla våren, kom

Denna kväll har bestått av massa pluggande, te drickande i massor, rensat garderoben, skänkt kläder till mina classmates, tv tittande och plattande av mitt hår. Nu ska jag strax gå och lägga mig men först ska jag snapchata, smsa och spela lite candycrush hehe.. Godnatt och sov så gott!

Mycket just nu

Förlåt kära ni.. Men just för tillfället är det mycket som händer, måste tänka på skolan, har träningar, gymmar, håller i danslektioner, mina vänner mår inte bra och det påverkar mig nog mest av allt. Så ja, vi får se hur uppdateringen blir men jag ska försöka att uppdatera lite grann iallafall! Take care.

Myshelg med mina dansöser

(Lånade bilderna från Emma)
Hej på er! Hoppas att ni har haft en bra helg för det har verklien jag haft! Igår morse tog vi vårt pick & pack och begav oss mot Matildas stuga. Väl framme bytte vi om för att sedan åka pulka och madrass och därefter mös vi på genom att grilla korv. Sedan bjöds det på allsång inne i stugan, jag & Sara gick ut och åkte madrass igen och runt fem tiden bjöds det på tacos. Efter middagen gick vi ut och badade badtunna, bastade och drack gott (som ni ser på bilderna ovan). Tittade på melodifestivalen gjorde vi också då vi åt massa gotta som ost och kex, vindruvor, chips, ostkrokar och mera. Innan vi sa godnatt så satt vi och tittade på en film, pratade och skrattade som aldrig förr! Har haft det så otroligt bra med mina kära dansöser och jag hoppas vi kan göra om det!

Spectra till fjällen

Imorgon på morgonen åker ett gäng tjejer från min kära dansgrupp Spectra upp till en stuga i fjällen och spenderar vår helg där. Vi ska bland annat åka madrass/pulka, bada badtunna, äta gott och bara mysa på! Ser framemot det så mycket och det kommer bli så kul är jag säker på! Hoppas ni får en bra helg för det kommer jag ha!

Fredag kväll

Min kväll har bestått av mycket skrattande tillsammans med Lovisa och Julia. Vi tittade bland annat på det senaste avsnittet av Pretty little liars och massa andra galna videos, riktigt kul var det iallafall, tack för ikväll tjejer!  Dem gick för sisådär en timme sedan och nu ska jag strax prata i skype tills Sara kommer, hatar att vara ensam förstår ni.. Vad jag ska göra imorgon skriver jag i nästa inlägg så håll utkik! 

Kära fredag, du är så välkommen

Hade en himla skön dag på skolan då vi bara var 13 stycken haha, resten var sjuka.. Slutade runt två och då gick jag ner till stan och lite senare så mötte jag upp Lovisa, Julia och Nelli. Vi gick och fikade på pause och satt där ett bra tag och pratade om allt mellan himmel och jord. Därefter gick vi och letade efter en fin kofta jag kunde köpa men det gick inte bra.. Tog bussen hem halv fem och väl hemma gjorde jag middag och nu är min familj påväg till Åre men jag ska stanna hemma för att åka till fjällen imorgon. Kvällen ska jag spendera med Lovisa och Julia och runt ett inatt kommer Sara hit för att sova här. Love
 

Två ruskigt gamla bilder

I brist på bilder och att jag för tillfället inte befinner mig hemma så jag kan blogga så bjuder jag er på dessa två bilder som är ungefär 2-3 år gamla. Ha en fortsatt bra dag så uppdaterar jag er när jag har tid och när jag är hemma.

Puss och godnatt på er

Ska alldeles strax gå och lägga mig men först ska jag låta mina naglar torka (har målat dom) och jag ska även borsta tänderna. Fredag är det imorgon som sagt och efter skolan ska jag ner till stan och träffa Lovisa, Nelli och Julia för att fika samt ta en titt på denna stads utbud av kläder och sånt. Har bestämt att jag ska köpa nagellack iallafall för mina håller på att torka ut så ja. Sov så gott!

Torsdag kväll

Dansträningen idag var så otroligt rolig och jag trivs så himla bra tillsammans med alla tjejerna i Spectra. Har duschat samt smörjt in mig och nu sitter jag och målar naglarna. Känner att det blev lite söndagsgöra idag menmen, det är bara skönt att göra sig fräsh tycker jag! Fredag är det imorgon och det ska bli så skönt att få helg, kommer spendera min helg tillsammans med några tjejer ur Spectra i en stuga i fjällen och bara mysa på där! Mer om det berättar jag senare, pussisar.

Vi kan gå genom eld


Valentine's day

Först och främst vill jag bara säga tack till alla er som läser min blogg och kommenterar söta kommentarer, det betyder så mycket för mig ska ni veta!! Glad alla hjärtansdag på er allihopa, skulle vilja ge en puss till varenda en av er!
 
För er som har missat det så är det alla hjärtans dag idag. Trodde att jag skulle vara helt ensam men igår frågade Ylva om jag ville med och fika så jag var inte ensam hihi! Ylva, min räddare i nöden.. Love you! Efter skolan gick jag ner till stan där jag mötte henne och därefter gick vi och fikade, så himla mysigt var det! När jag skulle ta bussen hem missade jag första så jag fick sitta på mammas jobb i en halvtimme för att vänta på nästa menmen, är hemma nu iallafall. Ska alldeles strax byta om till träningskläder för halv sju är det dags för ett danspass tillsammans med Spectra.

When i was your man

Har duschat, smörjt in mig, plattat håret, druckit te, lyssnat på musik, pratat i telefon samt spelat candycrush. Min kväll har varit himla bra faktiskt, att bara få ta det lugnt är så underbart ibland alltså! Imorgon är det alla ♥:ans dag och ni kanske tror att jag skulle spendera den ensam? Nej det ska jag inte, Ylva och jag ska nämligen ner på stan och fika. Det blir nog jättemysigt skulle jag tro, nu ska jag sova så vi hörs imorgon! Pussar

Videoblogg

 
Hittade massa gamla filmklipp och jag hade ingenting bättre för mig så jag klippte ihop några och här har ni resultatet! Måste bara säga att jag vet att jag har damp på vissa klipp men det bjuppar jag så gärna på, hope you like it!

Inlägg på norska

Har vurderet længe på at gjøre et inlegg på norsk så nå hade jeg tenkt att gjøre det. Idag har jeg først vært på skolen da sluttet jeg kring fire og da gikk jeg hjem. Har ikke fått så mye færdig her hjemme men nå gjør jeg mat och senere skal jeg ta en dusch og pugge litt til en prøve i kemi som jeg har på mandag. Mååå begynne og snakke mere norsk, savner det så mye! Jeg skjønner ju all norsk men når jeg snakker blir det en dialekt av svensk og de vill jeg ikke ha. Dere får ha en fortsatt bra dag så høres vi senere! Love



Ännu ett inlägg om ricinolja

Ska bara svara på två frågor gällande ricinolja så yess, here we go!
 
Hur använder du det? Eller hur gör man?
- Innan du duschar så tar du oljan och masserar in den i hela hårbottnen, sedan låter du det sitta i minst 40 minuter (ju längre desto bättre). Efter det så går du och duschar precis som vanligt men om du känner att du har kvar olja i håret efter du har tagit i schampoo så ta schampoo ännu en gång så försvinner det troligen. Sedan gör du bara detta tre gånger i veckan! 
 
Vart köpte du ricinoljan? 
- Den köpte jag på en hälsokost-affär nere på stan för sisådär 150 kronor tror jag det var!

Min charmiga sida

  
 
 
 
Denna kväll har jag spenderat på gården där jag bakade semlor, pratade med några samt skrattade. Har även hunnit med att snapchata en massa och även hunnit att dricka en kopp te. Men nu har klockan precis slagit tio så jag ska gå och tvätta bort sminket, borsta tänderna och smörja in mig för att sedan gå och lägga mig. Har inte så mycket mer att säga så vi får helt enkelt höras imorgon, sov gott allihopa!
 
Ps, ser ni att jag har mitt naturliga hår? Har haft det både idag & igår och kommer även ha det imorgon. Börjar faktiskt vänja mig vid det men trivs trots allt bäst i rakt hår men men.. Hade tänkt att vara lite snäll mot håret genom att slippa plattången denna gång. Ds

Victoria's secret, news

Titta vad som kom i brevlådan idag! Det var alltså detta jag beställde i söndags och jag är så himla nöjd, luktar himelskt gör båda två och jag kommer använda dom hur mycket som helst! Jag beställde från en sida som heter giftbees.se (LÄNK), fick betala 349 kronor eller nått sånt för dessa två men det var det verkligen värt. Är jättenöjd iallafall!

Uppdatering; ricinolja

Jag har använt ricinolja ett tag nu som jag skrev förut och jag kan berätta att jag inte ser världens skillnad på längden på mitt hår men känner att det har blivit tjockare och friskare. Det har växt lite mer men inte så pass mycket som folk säger att det ska göra. Hade iallafall tänkt att fortsätta använda detta fram till påsklovet iallafall och sen får jag se hur mitt hår är då. Tycker verkligen att ni ska testa för håret känns mycket bättre och fräshare!
 
 

Tuesday

Denna tisdag har varit himla bra, på idrotten åkte vi längdskidor som var så otroligt tråkigt men mina kära tjejer (på bildern + Saga) gjorde så det var roligt! Sista lektionen hade jag hemkunskap då jag och Saga bakade chokladbollar. När vi hade slutat åkte jag ner till stan tillsammans med mamma, fick mig med två saker hem som jag visar er senare eller någonting. Det jag beställde i söndags har kommit nu så jag visar det för er i nästa inlägg som kommer upp inom en halvtimme, håll utkik!

Last update for today

Jag hade tänkt att gå och lägga mig nu faktiskt men som vanligt kommer jag ligga uppe ett bra tag till. Imorgon är det tisdag då jag först ska vara i skolan, slutar runt halv tre och då ska jag umgås med min kära Sofie. Vet inte helt vad vi hittar på utan det får vi helt enkelt se. 
 
Till dig som ville att jag skulle visa hur jag sminkar mina ögon: Jag har ingen bra kamera till att filma när jag gör det men jag kan försöka visa med bilder annars tar jag min lilla kamera och filmar. Vi får se när jag har tid med det!
 
Godnatt så hörs vi imorgon, puss!
 

Saknar sommaren


Håll om mig

Denna måndag har gått bra, måste först bara skryta lite om vad jag fick för betyg på min biologi-uppsats, nämligen B! Är sååå glad ska jag säga er, fick även tillbaka ett matteprov som också gick bra så nu rullar allt på himla bra. Nu ska jag skriva lite på en annan uppsats och senare ska jag iväg på träning. Love

Xoxo

Hittade ingen iphone-skal som föll mig i smaken så jag tänker helt enkelt vänta med det och köpa det senare. Istället så köpte jag två andra saker som jag visar er till veckan då jag får dem och jag kan redan nu säga att jag längtar otroligt mycket tills det kommer!
 
Annars då, jo det är bara bra med mig och det hoppas jag det är med er också. Imorgon är det måndag och efter skolan ska jag inte göra någonting speciellt, skulle egentligen ta en tur till gymmet men jag måste skriva klart en inlämning så gymmet får vänta.. Nu ska jag gå och lägga mig, får se om jag hinner uppdatera er imorgon innan jag åker till skolan eller om det får bli när jag kommer hem. Puss och godnatt!

Söndag

Är hemma från Åre nu där vi har haft sovsällskap av några vänner hela helgen och det var så otroligt mysigt! Har även börjat fundera på vad jag önskar mig i födelsedagspresent och har kommit på den ultimata presenten.. Kan dock inte berätta den nu utan ska prata lite med mina päron och sådär först men om det går så kommer det vara uuunderbart! Jag lovar att berätta för er om det går, promise. Nu ska jag göra ett skal för att sedan beställa det, äntligeeen, har tagit så lång tid haha!

Pictures of me


Dagens påhitt; bowling


Komplex

Alla har sina komplex över sin kropp eller över sig själv och det är några som har frågat om jag har och kan dela med mig av mina komplex så det hade jag tänkt att göra nu. 
 
• Mina tummar, dem är alldeles för bredaaaa..
• Mina fötter, för er som inte visste är jag rejält plattfot och det är farligt och påverkar hela min kropp..
• Min näsa, tycker att den är för "rak" skulle gärna velat ha den lite mer böjd.
• Mina lår, dem är för stora och jag har för mycket muskler haha..

Godnatt-inlägg

Är i Åre nu, kom upp runt åtta och strax därefter fick vi ett samtal där några nära vänner till oss behövde sov plats eftersom dem inte hade hade någon värme i deras husvagn. Så nu ligger jag och pratar med Alicia som ligger i sängen över mig men vi ska snart sussa. Uppdaterar er imorgon, puss godnatt på er!!


Men det finns dagar då jag kryper ner i jorden

Nu har jag precis ätit middag, ikväll bjöds det på tacos hemma hos oss och det var otroligt gott! Måste fortsätta packa nu och lite senare ikväll åker vi upp till Åre och spenderar vår helg där. Min kväll kommer bestå av filmtittande och någonting gott till det. Pussar!

Lovely friday

Inledde dagen med ett nationellt prov som jag tror gick jättebra! Därefter hade vi lunch och till sist tittade vi på en film om andra världskriget och sen gick jag hem. Väl hemma så gick jag ut och fotade lite och resultatet kommer komma upp lite då och då under helgen. Nu ska jag packa lite för ikväll åker jag och familjen upp till Åre! 

Time to sleep

Innan jag går och lägger mig ska jag ta någonting att äta samt uppdatera er lite (som jag gör nu). Ska även försöka sova därefter för att vara pigg tills imorgon men vi får se hur det går, har nämligen blivit beroende av ett spel på mobilen som heter Candy Crush, ni måste testa!! Jaja, godnatt på er så hörs vi imorgon! 
 
Ps, lycka till alla nittiosjuor imorgon på nationella! Ds.

Snabbis

Nu sitter jag med ricinolja i håret och ska snart skölja ur det för att sedan plugga lite till och därefter fika lite och sen sova. Imorgon är det som sagt nationella prov, delprov C tror jag att det är då och då ska man skriva en uppsats. Till min hjälp tar jag med mig datorn så det blir lite enklare hah, uppdaterar sen.

Glá dag

 
Hej på er! Har inte bloggat bra på sistone och jag ska verkligen försöka bättra mig men för tillfället så har jag en så kallad "helvetesvecka" på skolan då nationella proven har dragit igång, ska vara klar med en inlämning och sånt.. Men jag ska försöka uppdatera er så mycket jag kan iallafall. Slutade runt tre idag och då tog jag mig en tripp till affärn för att köpa lite gott tills imorgon då det är nationella haha, därefter gick jag hem. 
 
Nu ikväll har jag gjort middag, pluggat lite, lyssnat på musik och bara tagit det lugnt. Ska strax byta om för att sedan åka iväg till dansen för en danslektion med Spectra. Vad mer kan jag skriva? Till helgen ska jag upp till Åre så då blir det mobilbloggar men jag ska fixa några tidsinställda så ni har lite att läsa/se. 
 
Ps, har sagt detta flera gånger men men.. Vad vill ni se mer av i bloggen? Hjälp mig nu! Ds

Ingen bloggning idag

Detta blir ett inlägg utan text, hade mitt första nationella prov i morse och det gick väl hyfsat och får hoppas på bra resultat. Har varit helt slut i huvudet hela dagen så jag ska gå och lägga mig strax hah. Efter skolan mötte jag upp Ylva på stan, vi kollade runt lite sen gick vi och åt och därefter gick jag till dansen för att ha en danslektion med de mindre. En timme efter det hade jag träning och nu är jag hemma och sitter som ett lik framför dataskärmen, godnatt så hörs vi imorgon!

Säger nattinatt

Nu har jag rebloggat ett antal bilder, eller otroligt många faktiskt så klicka er in HÄR för att titta in på min tumblr och börja gärna följa mig. Imorgon är det dags för det första nationella provet, nämligen i svenska och läsförståelse men det ska nog gå bra plus att jag ska ha med mig godis, vivdruvor och loka så jag klarar mig nog! Slutar runt fyra och sen ska jag ner på stan och äta och därefter ha en dansgrupp och sen dansa själv. Ha det så bra så länge!

Idag var en sånndär dag då jag insåg hur mycket jag tycker om tjejerna i min klass. Hur töntiga vi kan vara vid vissa tillfällen är helt sjukt, att vi småtjaffsar om små saker, skrattar åt skämt som bara vi fattar, skriker och bara är allmänt konstiga är helt underbart tycker jag! När vi hade lunch idag satt vi till exempel i matsalen hela tiden för vi hade hittat en app där man kunde ändra utseende på sina appar och vi var helt galna "ÅÅÅH, kolla den här dååå!" "Hur gör du såååå!?!?" "JAG VILL OCKSÅ HA SÅ!!!" haha vi är så töntiga men ändå så jävla bra. Jag trivs så otroligt bra med er och vill aldrig någonsin förlora er, ni vet vilka ni är tjejer.

Titta vad vi kan

Dagens idrottslektion bestod av redskap då de flesta i klassen hellre roade sig med att stå på varandra, göra många försök till en pyramid men misslyckades, gjorde som mig och hanna ↑ och mycket mer haha. Tänkte bara dela med mig av denna bild för er läsare eftersom jag tycker den är tuff, håller ni inte med mig?

De parfymer jag använder

Fick en kommentar om att jag skulle visa de parfymer jag använder så here you go! Det är alltså dessa fem jag använder, byter ungefär varje dag och kan säga att alla dessa luktar hiiiiimelskt! Nästa parfym som ska köpas: Alien - Thierry Mugler. Hoppas ni uppskattade detta!

Ha den äran!

Några bilder från igår då jag, Molly, Carro och Jenny var hos Felicia för att fira att hon fyllt 16 år! Vi åt som aldrig förr, trodde ärligt att jag skulle spricka ett tag men det gick bra, ni ser på bilderna vad vi åt och att vi hade det trevligt så jag kan inte säga så mycket mer än, grattis i efterskott Felicia, jag älskar dig!

Erbjudande på Fatmas shop

Tänkte bjuda er på en rabatt på Fatmas shop som ni kan klicka er in på HÄR, om ni anger "Emelie" i kassan så kostar er tygkasse 90 kronor istället för 110 kronor, toppen va!? Hon säljer tygkassar med tryck från olika series som Gossip girl, Harry Potter, One three hill osv.. Hoppas ni uppskattar det! :-)
 
Detta gäller fram till den 20 februari så passa på innan dess!

Bjuden på födelsedagsmiddag

Idag så har jag varit så otroligt trött med det är bättre nu och jag ska strax gå och fixa mig för ikväll ska jag nämligen på födelsedagsmiddag till Felicia tillsammans med henne och tre tjejer till. Har precis fixat det bästa kortet till min present så jag hoppas hon blir glad för det, haha! Tror det kommer bli en toppenkväll, jag vet inte när jag kommer hem utan det får vi helt enkelt se. Ha en fin kväll kära läsare, pussis!
 
 

Dance our tears away

Gick himla bra ikväll trots att det bara var några ynka grader i danssalen vilket resulterade att det var svinkallt. Efter att ha haft uppvärmning, dansat lite samt fått kommentarer som "Emelie vad duktig du är på att dansa", "Hur gammal är du? ... Ojdå..", "Hur länge har du dansat?" osv så tog jag och Camilla och körde hemåt. 

Make some noise

Har precis sminkat mig och nu måste jag ta mig någonting att äta för att sedan byta om till träningskläder och bli hämtad av Camilla för att sedan åka till Hackås för att hålla i en danslektion, spännande! Blir lite kort och tråkigt inlägg kände jag nu men det får ni leva med, heh. Återkommer.
 

Dans

Fick en kommentar av en person som ville att jag skulle berätta lite om min dans och hur länge jag har dansat och sånt där så nu hade jag tänkt att göra det.
 
Jag började dansa när jag var fem år på Wendlas då började jag med jazz men med åren utvecklades det till båda street/hiphop, disco samt teknik. Har haft problem med kroppen på grund av dansen men det hindrade mig inte att fortsätta. Kom med i uppvisningsgruppen Gnistorna i maj 2011 men gick ur den gruppen redan hösten 2011 då jag även slutade helt på Wendlas.
 
Jag kände att jag ville gå vidare och följa med den danslärare jag nästan haft hela tiden då jag har dansat. Jag kom med i en annan uppvisningsgrupp hösten/vintern 2011, där dansar jag fortfarande och den gruppen heter Spectra. Dansstudion där jag dansar heter Show4all och ligger på NFI (mellan stora krykan & Arla, typ ovanför dollarstore) och där trivs jag som fisken i vattnet! Är inte helt säker på hur många det är som dansar där men skulle gissa på runt 200 personer. 
 
Dansar tre gånger i veckan plus uppvisningar lite då och då, det är alltså med gruppen Spectra. Vi har bland annat varit med och dansat på Afterski 1000 i Funäsdalen, på olika fester osv och självklart på den uppvisningen vi har en gång per år. Jag dansar alltså olika stilar med i grunden har jag jazz. 
 
Vad mer finns det att säga? Om det är någonting ni undrar över eller om ni är sugna på att börja dansa så klicka HÄR så kommer ni till show4all's hemsida där kan ni ta kontakt med Camilla & Matilda och fråga exakt vad ni känner för!

Lördag/söndag

Fick sovsällskap inatt av ingen mindre än Sofie, igår tittade vi på melodifestivalen som förövrigt inte var speciellt bra och sen runt tio kom Tobias & Simon hit. Vi satt mest och pratade, åt popcorn och tittade på film och i slutet höll alla på och somna, killarna gick hem runt fyra inatt vilket resulterade att jag och Sofie är otroligt trötta idag. På bilden ovanför ser ni vår frukost som vi precis har ätit upp och det var sååå gott ska ni veta. Jaja, nu ska jag vara social med Sofie så jag uppdaterar er senare. Love

Feel this moment

En liten closeup på mig bjuder jag er på denna lördags eftermiddag. Ska alldeles strax gå och sätta på mig bikinin (HAHA, fult att sätta på sig bikini mitt i vintern men jag ska bada isvak som jag skrev i förra inlägget) och om ungefär en halvtimme åker jag iväg. Ska bli himla spännande och roligt, hoppas att jag inte fegar ur bara haha!
 

Dagens äventyr..

Gissa vad jag ska göra idag!? Nämligen bada isvak! Hah, kommer bli så roligt och jag har redan bestämt mig att jag ska göra det och inte fega ur. Det är jag och tre tjejer till ur min dansgrupp som ska göra det så klockan fyra ska jag befinna mig nere i Badhusparken och blir där till åtta eller någonting sånt. Tror det blir jätteroligt och mysigt, får se om jag tar några bilder isåfall visar jag dem för er senare!

Gårdagen

Hade trots många om och men en hyfsat bra kväll igår. Var hos Linn ett tag och därefter stod vi ute ett himla bra tag innan vi hoppade på bussen då resten åkte vidare och jag åkte till stan där jag träffade Elise och därefter satt jag inne på donken tillsammans med Lovisa, Nelly och Julia. Sedan träffade jag Sara och slutligen tog jag mig en promenad till Molly och runt tolv var jag påväg hem. Hoppas ni hade en bra kväll igår kära läsare, nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag berätta för er vad jag ska på för äventyr idag!

At the moment

Är för tillfället hemma hos Johanna med henne, Ylva, Emilia och Carolin. Vi ska snart gå vidare mot Linn och därefter får vi se vad som händer. Bjuppar iallafall på en gosig bild på mig och Ylva, ha en bra fredag! Pussar.


En solig och efterlängtad fredag

Kan inte beskriva med ord hur skönt det är att det är fredag, är så lycklig ska ni veta! Skoldagen rullade på fint och runt halv tre var jag och Sofie påväg ner till stan där jag bland annat köpte lite underkläder samt en present till min kära vän som fyller hela 16 år imorgon. Nu håller jag på att göra middag och senare ska jag fixa mig för att därefter ta bussen till Johanna. Uppdaterar senare.