Simmar sakta runt i min simpla fantasi

Har precis gjort mig det som är på bilden ovanför, lever typ på det nu för tiden för det är så otroligt gott! Sitter för tillfället i skype med några och snart ska jag ringa upp Sofie och prata med henne, trevligt trevligt. Annars såååå.. jag har planerat min helg så det hade jag tänkt att berätta det senare. Ointressant inlägg men vi hörs senareee!

Det bästa citatet jag läst på länge

A real man should destroy your lipstick not your mascara
 
Hittade detta citat på en blogg och det fick mig verkligen till att tänka till.. Det är så otroligt rätt och nej jag kommer inte och påstår att killar är skit och det är dum som är dum i huvudet ibland för vi tjejer är minst lika dumma. Tycker bara att detta citatet är så otroligt bra, håller ni inte med mig?

Sista januari

Topp - Bikbok | Svarta jeans - Dr.Denim | Klocka - Marc Jacobs | Halsband - Bikbok
Idag är det den sista januari och min sammanfattning av denna månad är att den har gått så otroligt fort! Har iallafall haft en bra dag på skolan, slutade runt tre och därefter tog jag mig en promenad hem. Väl hemma gick jag ut och fotade lite (resultatet på bilderna här ovanför) och nu sitter jag och lyssnar på musik. Har träning halv sju och efter det ska jag sovaaaa, är så trött idag förstår ni.. På återseende!

Fullt upp på en onsdag

Gick i skolan fram till fyra, därefter gick jag ner till stan där jag mötte upp Sara och sen gick vi och åt middag på Törners, sallad fick det blir och det satt himla bra i magen. Var på dansen från halv sex och två timmar framåt och nu har jag precis duschat. Min kväll kommer bestå av en kopp te, lite bär, snapchattande samt candycrush spelande. Hoppas ni har haft en bra onsdag!

La mig precis i sängen, godnatt


Ta vara på tiden du har kvar

Sa att jag inte skulle göra någonting denna kväll men jag jobbade tillsammans med Sofie & Matilda istället, det bjöds på sång, skratt och pinsamheter kan jag säga haha! Kom hem för sisådär en halvtimme sedan och strax ska jag gå och platta håret och sedan ska jag sussa. Har ingenting mer att skriva så jag uppdaterar er innan jag lägger mig eller någonting sånt.
 
Fick även reda på nu ikväll att en nära och äldre vän till familjen har fått cancer så jag skänker många tankar till dig!..

Tuesday

Tisdagens skoldag är över och fort har det gått kan jag säga er, spenderade en timme i gympasalen, ett antal timmar i klassrummet samt lite tid i hemkunskapssalen. Nu är jag iallafall hemma och bara tar det lugnt, ikväll ska jag duscha och sova tidigt haha. Ska titta på The hills nu så jag uppdaterar senare, pussis.
 
Ps. Till er som undrar hur jag plattar mitt hår och vilka produkter jag använder, klicka HÄR. Ds

Sorry people

Har tränat mycket idag, först en timme på gymmet och sedan över en timme i danssalen men det är bara bra och framförallt otroligt skönt! Uppdateringen idag har inte varit den bästa och det ursäktar jag för men nu ska jag sova men imorgon uppdaterar jag er, promise! Puss och godnatt!


Uppdatering, på skolan

 
Hade bara tänkt att uppdatera er lite snabbt nu när jag har en dator men jag måste snart återgå till skolarbetet.. Slutar runt tre idag och då ska jag gå ner till gymmet och träna i en timme, därefter kommer Sara dit och vi åker hem till moi. Vi ska befinna oss på dansen klockan halv sex och sen kommer jag hem till åtta. Ha en fortsatt bra måndag kära ni!

A smile it's the most beautiful makeup a girl can wear

Osminkad & trött.. Ska alldeles strax gå och lägga mig men först ska jag titta på ett sista avsnitt av The hills. Imorgon är det måndag och det betyder skola och en helt ny vecka, efter skolan ska jag ner och träna och om jag har tur följer mina två favoriter med nämligen Malin och Saga. Godnatt kära läsare så hörs vi imorgon!

Inget att göra på en söndag

Idag har jag verkligen inte gjort någonting vettigt haha. Ätit mat och druckit te har jag gjort iallafall samt sett flera avsnitt av kära The hills, ovanligt va? Nej. Nu ska jag iallafall gå och ta i ricinolja i håret och senare ska jag duscha, smörja in mig med bus, fixa naglarna och bara mysa på hihi! Är förresten jättesugen på att beställa hem någonting så det ska jag också titta på senare ikväll, pussar.

En bra start på dagen

Pannkakor med hallon, blåbär och vanilj kesella samt juice fick bli min frukost idag, perfekt!
Söndag är det idag och jag har inga planer inför dagen. Troligen så ska jag bara ta det lugnt, duscha och göra mig fräsh inför en ny skolvecka men vi får helt enkelt se. Återkommer senare, love.

Helt perfekt till våren

Svarta hunter stövlar | Vit pälsjacka | Söt vit topp | Blåa jeans | Svart sjal | Marc Jacobs klocka | Celiné väska | Solglasögon
Tänk er detta att ha på sig till våren eller iallafall när det blir några plusgrader, åååh vad snyggt! Kommer köra på något liknande detta till våren ska jag lova er för jag tycker iallafall det är hur snyggt som helst! Nu ska jag gå och lägga mig, uppdaterar imorgon när jag vaknar, pussnattinatt kära ni!
 

Ingen film här inte..

Update från förra inlägget: Skrev att jag skulle kolla på filmen Savages men efter flera försök att ladda ner filmen och alla misslyckats så ger jag upp hah. Istället spenderar jag hela min lördagskväll till snapchat samt The hills

Savages

Efter att ha tittat på ett antal avsnitt av The hills ska jag nu sätta på en film, denna gång blir det Savages, spännande! Jag återkommer senare och berättar om filmen, hoppas ni har en bra lördag!
 
Ps, som jag har skrivit förut så får ni gärna kommentera vad ni tycker att jag ska blogga om för jag har verkligen ingen inspration för tillfället. Ds

Lördagen den tjugosjätte januari

Som jag som jag skrev tidigare har jag spenderat dagen tillsammans med Clara. Vi tog först en fika på törners ↑ och det var verkligen huuur gott som helt, salami & brieost mackan där klår verkligen allt! Därefter gick vi runt och tittade på stadens utbud och jag fick med mig två riktiga fynd hem som jag tänker visa för er imorgon, kan berätta att jag är så nöjd med det! Kvart över tre befann vi oss i biosalongen tillsammans med massa andra barnfamiljer för att se Sune i Grekland. När filmen var slut gick jag och köpte middag och därefter tog jag farväl till Clara och åkte hem. Nu är jag hemma och ska strax fixa gurkstavar, chips och dipp mums, hörs sen!

Todays

Topp - Bikbok (Ny!) | Jeans - Dr.Denim | Klocka - Marc Jacobs | Armband - Rebecca | Halsband - Bikbok
Insåg precis hur kassa bilder det blev men jag tog dem när det var mörkt så kan inte göra så mycket åt saken.. Det får duga iallafall, var länge sedan jag la upp "dagens outfit" eller "dresscode" eller vad man nu säger men jag ska försöka bättra mig på det!

Åker ner till stan och träffar Clara

  
  
Hade tänkt att göra en videoblogg men det hinner jag inte nu menmen.. Åker iallafall ner till stan och träffar Clara nu, vi ska först äta och därefter kolla runt nere på stan. Vi kanske ska gå på bio men det får vi se.. Bättre bilder på hur jag ser ut idag får ni senare, puss!

Last for today

Nu är klockan runt tjugo över tolv och jag hade faktiskt tänkt att gå och lägga mig alldeles strax. Kan knappt hålla ögonen öppna för jag är så trött så det ska bli jätteskönt att sova. Uppdaterar er imorgon när jag vaknar, sov så gott kära läsare!

The hills nörd

Har tappat räkningen på hur många avsnitt jag har kollat på av The hills under denna kväll men det gör ingenting eftersom jag har helg och kan sova så länge jag vill imorgon. Planerna inför imorgon är att först gå på stan med Clara där jag bland annat ska testa ett par stövlar och sen på kvällen får vi se vad vi gör, kanske går vi på bio men det återstår att se. Nu ska jag återgå till mitt The hills tittade, ha det så bra så länge!

Det var vi mot världen

Mina två sällskap ikväll är passionsfrukt och cola, förutom dem ska även min kära macbook vara sällskap för på den ska det visas film. Atm så tittar jag runt på tumblr samtidigt som jag sitter med snapchat (emartensson heter jag där, lägg till mig!) och snart ska jag hitta någon film att titta på. Vilket ointressant inlägg men det får ni helt enkelt leva med, tur att några själar tittar in här varje dag iallafall! Puss!

Äntligen helg

Har tagit helg nu även jag och det känns så otroligt skönt ska jag säga er. Efter skolan gick jag ner till stan och kollade lite på det lilla utbudet vi har här därefter så gick jag och köpte mat och gotta inför ikväll. Blir troligen mys hemma ikväll med min lillebror och det ska bli så oerhört skönt!! Atm så pratar jag i telefon med Malin och ska strax äta middag. Love

Godnatt inlägg

Har duschat, smörjt in mig samt tagit i olija i håret vilket resulterar att jag känner mig otroligt fräsh! Nu ska jag gå och ta någonting att äta innan min mage dör av hunger och därefter hade jag tänkt att gå och sova. Imorgon är det fredag och det ska bli så skönt! Päronen ska upp till Åre med jag och min bror stannar hemma istället, har planerat att bara ta det lugnt och sova längeee. Godnatt kära ni!

Keep it simple

Gick himla bra på dansen och nu har jag suttit med ricinolja i håret i snart en timme så jag ska strax gå och duscha ur det. Senare ikväll ska jag bara ta det lugnt, kanske dricka en kopp te eller två för ovanlighetens skull (eller inte, HAHA). Jaja, jag får helt enkelt uppdatera er senare.
 
Kommentera gärna vad ni vill att jag ska skriva om för nu är min inspration på noll, please help!

Thursday

Näst sista dagen på skolveckan och satan vad fort det går nu känner jag.. Känner verkligen att resten av nian kommer gå hur fort som helst! Iallafall, har haft en bra dag på skolan då jag även fick tillbaka mitt svenskaprov som jag är nöjd med fick samt redovisa en grej i engelska och även det gick bra! Om en timme ska jag befinna mig i danssalen med världens bästa grupp, nämligen Spectra så nu måste jag skynda mig att äta middag. Pok

 

En saknad sommardag med Tessan

Åh vad jag saknar sommaren.. Eller framförallt saknar jag värmen.. Längtar tills då det blir plusgrader och man slipper ha en tjock dunjacka och massa kläder på sig, huvvaligen. Dock så älskar jag att åka skidor när det är bra väder men -20 grader är ingenting för mig. Saknar ↑ den dagen med Theres iallafall, låg ute och solade och drack smoothie.. ♥

Ack så dålig uppdatering Empan..

Om ni inte redan har lagt märke till rubriken så gör det för jag uppdaterar verkligen jättedåligt för tillfället men det är för att jag inte har någon blogglust eller något vettigt att skriva. Idag har jag sökt till gymnasiet som ni ser på bilden här ovanför, haft den första påskrocksträningen, tittat på dans, dansat själv och alldeles nyss så tittade jag på pretty little liars. Nu ska jag göra mig lite te och sen titta på tv, återkommer.

Inspiration by me


Världens mysigaste & skönaste

Dessa mjukisbyxor köpte jag alltså idag, tur som attan hade jag faktiskt för att de var på bikboks rea och kostade bara 149 svenska riksdaler. Kan berätta att dem är verkligen huuur sköna som helst, kommer leva i dessa framöver kan jag lova er. Lite halvdåliga bilder blev det men det får ni leva med, pussar!

Under my shades

  
En gammal bild fick pryda detta inlägg. Ännu en dag är över och nu är det en dag midre till min födelsedag och till skolavslutningen haha. Har gått bra idag och efter skolan åkte jag ner på stan med mamma, fick med mig två tröjor och ett par rosa mjukisbyxor hem som jag tänkte för er senare. Nu ska jag äta middag för om en timme ska jag jobba med Sofie och jag kan säga er att på schemat står det mycket girltalk, sånt gillas! ;-) Love.

Tisdag morgon

Blev bara ett inlägg igår så jag kände mig tvingad till att skriva ett morgon inlägg idag. Tisdag är det alltså idag, har en ganska kort dag i skolan, slutar runt två och då ska jag åka hem och bara ta det lugnt eller någonting. Senare ikväll ska jag jobba tillsammans med min fina vän Sofie, det blir bra det. Nu måste jag gå och klä på mig samt fixa mig, hoppas ni alla får en himla bra tisdag! Puss

Måndag, ny vecka

Måndag idag och jag har varit trött hela dagen som alla andra måndagar haha. Efter skolan åkte jag direkt hem, skulle egentligen gått på gymmet men jag hade glömt mina skavsårsplåster.. Nu har jag ätit middag och ska snart byta om för att om lite mer än en timme ska jag befinna mig i danssalen. Love.

Nattinatti

Nu är jag klar med allt pluggade, dock så kommer jag nog få ännu mer i veckan och sen om två veckor börjar ju nationella proven.. Ska alldeles strax gå och fixa mig för att därefter gå och sova, ny vecka imorgon och får hoppas att den går fort så det snart blir helg igen haha. Ikväll jag har förutom att pluggat ätit banan & hallon kesella och även satt på mig lösnaglar för ovanlighetens skull. Jaja, nu är det dags att säga nattinatti, vi hörs imorgon!

Upp & ner

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra helg, jag har haft det helt okej. Allt plugg tar död på mig helt seriöst, jag har suttit med massa plugg nu i helgen så har inte kunnat njuta till tusen så ja.. Annars så är mitt humör upp och ner för tillfället, mer än det vill jag inte berätta här utan jag får försöka att strunta i det och uppdatera er med positiva saker iallafall. Nu ska jag ner till maxi en snabbis, återkommer när jag kommer hem.

Fin söndag som bjöd på solsken


These days

De dagar då man sätter på sig sina skönaste mjukiskläder, går runt osminkad och med uppsatt hår. ♥

This will look good in the spring


#fuckperfection


Don't cry because it's over, smile because it happened

Nu har jag äntligen fått ta helg och det känns så otroligt skönt ska ni veta! Behövs verkligen och denna helg har jag planerat att spendera i Åre tillsammans med min familj. Åker upp dit senare ikväll så jag ska börja packa alldeles strax. Vi får se om jag åker skidor eller om jag måste sitta inne och plugga istället, ska försöka få det mesta gjort ikväll och imorgon och kanske göra det sista på söndag men vi får se.
 
Var ute och fotade en snabbis när jag kom hem men jag fastnade inte på bild idag så det blev bara två bilder (dem ovanför) men jag tar med mig kameran till Åre så vi får se om jag har några bilder när jag kommer hem. Ska göra några tidinställda så att inte bloggen står stilla. Love.

Ingen mer uppdatering idag

Sitter och pluggar röven av mig ännu en gång, vill bara
gråta ut all den stress jag har och tänker göra det senare. 
Är alltså inte på det bästa humöret för tillfället så jag skriver 
detta och uppdaterar jag inte förens imorgon. Vill inte dela
med mig av mitt humör mer så nu säger jag godnatt.

Sol och värme

Fyra bilder från Turkiet, Dubai och Egypten fick pryda detta inlägg eftersom jag helst av allt skulle vilja befinna mig i något av de länderna just nu. Skulle verkligen kunna åka utomlands precis nu och bara få lite sol och värme! Känns sådär att gå upp runt halv sju på morgonen för att sedan gå till skolan i -15 grader.. Det är för kallt alltså, jag vill ha värmeeeee.. Får glädja mig med att resa någonstans till sommaren samt ska jag försöka övertala mina päron att vi ska åka bort över jul & nyår till något varmt ställe, hehe. Nästa år vill jag förövrigt till London med Sara och JA, jag älskar att resa!

 

Come to your senses

Äntligen är denna torsdag över, i morse var jag på världens sämsta humör och ville bara vara hemma och sova resten av dagen men jag gick till skolan iallafall. Dagen gick segt men nu är jag iallafall hemma och ska göra mig en kopp te och därefter sätta mig och plugga inför morgondagens svenskaprov samt skriva klart min inlämningsuppgift. Ha det bra så länge!

Mörkbrunt med ljusa slingor?

Funderar starkt på att färga mitt hår som detta eller iallafall något liknande. Dock så håller jag på att spara ut mitt hår just nu men när det är långt så tror jag att detta skulle passa. Skulle isåfall först färga mörkbrunt och lite senare slinga ljusa slingor fast inte från hårbottnen utan så det blir lite mer ombre effekt. Ska inte ha fullt så ljusa slingor som det är på bilderna här ovanför utan lite mörkare. 
 
Vad tror ni, skulle jag passa i detta? Om inte, vad tror ni jag skulle passa i?

Upp och ner är lika långt men inte lika lätt

Gick himla bra på dansen och vi kom på massa ideér så det blir nog skitbra ska ni se. Atm så gör jag ingenting speciellt, har nyss duschat och ska snart gå och platta håret. Jag funderar också på att färga mitt hår mörkare eller nått men det kommer jag göra ett inlägg om senare ikväll så ta en titt då.

I mjukiskläder och sitter och pluggar

Tänkte bjuda er på några bilder som är nya för ovanlighetens skull så jag hoppas ni uppskattar det! Ger snart upp denna uppsats och tar med en hög med böcker hem imorgon istället för jag hittar ingenting på internet.. Ska strax börja göra middag och halv sju ska jag befinna mig i danssalen med kära Spectra!

En onsdag som bjöd på det mesta

Denna onsdag har gått himla fort, en nära vän till mig har kommit hem från Västindien så det var jätteskönt att få träffa henne, har haft en so-redovisning, dansat tillsammans med klassen samt fått reda på att håller på att bli sjuk.. Nu sitter jag med en stor kopp te framför mig och min no-uppsats väntar på mig så här ska det skrivas!

Det är uppenbart för dig men inte för mig

Jag har skrivit klart det mesta av min uppsats och resten skriver jag klart imorgon och på torsdag. Nu ska jag nämligen ta bort sminket, smörja mig med bus, borsta tänderna och därefter gå och lägga mig. Har världens inspration till outfits till våren då det börjar bli varmt och sådär, nu är det svinkallt ute och jag hatar att gå runt i stora jackor och sånt.. Huvva. Annars är det bara bra med mig faktiskt, himla skolless bara men annars så! Pussnattinatt!

Mina victoria's secret mists

Det var någon som ville att jag skulle skriva om mina VS mists och självklart gör jag det så... here we go!
 
Jag vann dessa två på en tävling på en blogg som var i samarbete med vsforsale.devote.se. Hon säljer alla VS mists, jag fick alltså mina gratis men vet om att om du vill ha fyra mists kostar det 569 kronor inklusive frakt. Mitt tips är att höra av er till henne genom att mejla så får ni mer information av henne.
 
Lukterna: Dessa två som jag har luktar faktiskt ganska lika men det bryr jag mig inte om för de båda luktar hiiiiimelskt! Love spell luktar körsblomma och persika så alltså ganska sött men inte för mycket! Aqua kiss luktar en bladning mellan två olika blommor men luktar likt Love spell men mera fräscht!
 
Kram!
 

Skolless

Jag är så skolless, det är hemskt faktiskt.. Har nog aldrig varit såhär skolless tror jag, har ingenting att se framemot och jag måste liksom ha det för annars vet jag inte vad jag liksom får för att jag pluggar röven av mig.. Har skrivit nästan halva inlämningsuppgiften så det är bra iallafall men jag måste prata med min lärare imorgon för att fråga om lite saker. Nu måste jag återgå till att skriva, ska göra mig en kopp te snart som jag kan gotta mig med.

Wonder if there is life in the space

Idag har jag varit på dåligt humör förutom en viss stund då jag skrattade åt min kära vän Malin så tårarna rann, annars har jag varit trött, sur och bara irriterad på allt idag.. Alla har sådana dagar någongång och nu hade jag min. Ikväll ska jag skriva en inlämningsuppgift i biologi som ska vara inne på fredag så det blir min kväll. Ska även ha inpackning och duscha och sådär så ja, ingen speciell kväll för mig. Love.

Morning update

Godmorgon på er! Klockan är sju nu och jag måste skynda mig lite för att jag sitter fortfarande i pyjamas men jag tänkte vara duktig och göra ett morgoninlägg till er eftersom bloggningen nu när jag går i skolan inte är den bästa. Idag är det tisdag för er som inte visste det och efter skolan ska jag ner till stan och träffa Ella en stund och sen ska jag hem. Ikväll ska jag plugga lite samt göra en bloggdesign men mer om det senare för nu måste jag verkligen gå.. Hoppas att alla ni får en jättebra dag!

Lev ditt liv och gör exakt vad du vill

Klockan har inte slagit tio än men jag hade iallafall tänkt att lägga mig nu eftersom jag har lite sömn att ta igen men om jag känner mig själv rätt kommer jag ligga uppe ett bra tag till.. Jag har verkligen ingenting vettigt att skriva så det är lika bra att jag avslutar detta inlägget nu haha. Sov gott så hörs vi imorgon!

Keep it simple


Första dansträningen för i år

Blir alldeles strax hämtad och därefter så står en dansträning på en och en halvtimme på schemat. Troligtvis ska jag hinna med att prata lite med Camilla också om en liten sak (kan inte berätta någonting för er just nu..). Måste fixa det sista nu men jag uppdaterar er senare ikväll, hoppas ni får en fin kväll!

Måndag den fjortonde

Inatt kunde jag verkligen inte sova men tur som jag har så var Simon och Malin mitt sällskap på fjunken. Somnade inte förens runt halv tre, det innebar att idag var jag otroligt trött och det resulterade att jag skrattade åt ingenting och bara ville sova haha.. Stackars Malin som fick va med mig! Ikväll så ska jag till dansen, ska bli skönt att den drar igång igen ska jag säga er.

Bra att ha på vintern

Var inne på cubus i veckan och tittade lite, hittade denna mössa där som jag gav 79 svenska riksdaler för och tog med mig hem. Tycker verkligen om den och funderar på att köpa en till fast en millitärgrönt eftersom den är rågosig, snygg och enkel. Love it.

Hahahha, detta är min humor


Godnatt medmänniskor

En otroligt passande bild eftersom för tillfället skulle jag göra vad som helst för att åka utomlands eller nått.. Tur att vi har börjat planera lite inför sommaren och sådär här hemma, hoppas det blir av nu bara! Har precis gjort klart en bloggdesign till Julia så klicka HÄR för att komma till hennes blogg. Nu ska jag krypa till kojs för imorgon är det måndag och det vill säga skola, godnatt kära ni!

Birthday wishlist

Svarta hunter stövlar | Strumpor att ha i stövlarna | Marc by Marc Jacobs datorfodral | Massvis av VS mists
Om sisådär 48 dagar så är det nämligen min födelsedag, vet redan nu vad jag önskar mig och lite av det ser ni på bilden här ovanför. Dock så önskar jag mig lite mer saker också men detta är lite grann iallafall. 
 
Psst, har ändrat lite i designen för jag tröttnade lite på den andra.. Hoppas ni tycker om det nya!
 

NLY trend / spike

I veckan skrev jag att jag hade beställt en sak och att jag skulle visa när det kom, och här är dem! ↑ Mina nya darlingssss, är helt kär i dem kan jag berätta för er! Köpte dem på rean så de kostade bara 149 kronor istället för 500 så det var ett riktigt kap må jag säga! Tråkigt nog går det inte att använda dem nu, vilket jag gärna skulle vilja göra men till våren & sommaren kommer jag använda dessa nästan hela tiden skulle jag tro!
 
Vad tycker ni om dem? 

Ricinolja, let's give it a try

Här om dagen var mamma och köpte ricinolja till mig, har länge funderat på att skaffa det eftersom jag har läst mycket om det. Efter att min kära vän Sofie la upp bild på sitt hår på tre veckor bestämde jag mig för att köpa detta men då var mamma så snäll och gjorde det åt mig. Så nu hade jag tänkt att ge detta ett försök i 1 - 2 månader och sedan får jag återkomma med resultat och berätta för er. 
 
Hur gör man då när man tar i detta i håret? Jo, det ska jag berätta för er!
1. Blöt ditt hår så det blir fuktigt.
2. Ta ricinolja på fingrarna och massera in det i hårbottnen. 
3. Låt det sitta i minst i 30 minuter men ju längre desto bättre! 
4. Duscha ut det, alltså med schampoo och balsam. (Ta gärna schampoo två gånger för att vara säker på att du fått ut all olja) 
 
Komihåg att göra detta tre gånger i veckan om inte mer och efter en månad bör du se resultat. Jag har inte hunnit ta förebild eftersom jag redan har tagit oljan men det gör jag imorgon så återkommer jag om någon månad eller två med mina åsikter.
 
Ni kan köpa ricinolja inne på hälsokost affärer samt om ni klickar HÄR.
 

Min lördag

Denna lördag blev himla lyckad, efter att ha köpt en dator till familjen blev jag hämtad av Sara och hennes mamma. Vi åkte och handlade och därefter hem till dem, jag och Sara satte som jag skrev förut igång en film där jag fällde lite för många tårar men ack så bra den var! Efter ett tag kom även Erik, vi åt middag och sen var vi uppe på Saras rum och bara tog det lugnt. Halv åtta tog vi bussen in till stan där vi träffade Olle och Simon, vi gick på bio (Jack Reacher) som var himla spännande faktiskt. När den var slut tog vi oss ett snabbt besök på donken och därefter fick jag skjuts hem. Har iallafall haft en jättebra lördag, sånt här behövs och borde absolut göras om tycker jag! Hoppas även att ni har haft en bra lördag mina kära läsare!

@ saras crib

Nu är jag hemma hos Sara och passar på att sno hennes dator när hon gick och pratade med hennes mami. Vi gör ingenting speciellt förutom att vänta på att en film laddas ner, nämligen The impossible. Jag hann inte se den förut så vi ska se den nu. Ikväll ska vi troligen på bio och bara för att Sara är världens bästa så bjuppar hon mig på det, hihi. Uppdaterar senare. 

Sträck upp dina händer i luften

Lördag morgon eller förmiddag kanske man säger, jag ska strax åka iväg tillsammans med min familj för att köpa en dator. Senare ikväll ska jag åka till Sara för att umgås med henne och Erik, vet inte vad vi ska hitta på utan det får vi se. Vet inte om jag hinner blogga så mycket idag men det får ni leva med, vi hörs!

Δ Δ Δ

Har som vanligt rebloggat lite bilder på tumblr så till er som följer mig, ni kan klicka HÄR och titta om ni känner för det. Klockan är strax innan midnatt och jag hade faktsikt tänkt att gå och lägga mig strax, har nämligen lite sömn att ta igen från i veckan så imorgon ska jag passa på att sova ut. Ska även försöka fota lite samt visa lite nytt som jag har köpt, låter det spännande tycker ni? 
 
Det är alltid bra om ni kommenterar vad ni vill läsa om här i bloggen så det får ni jättegärna göra, skulle bli så himla mycket lättare då. Vet liksom inte helt vad jag ska skriva, berätta eller visa här på bloggen så kommentera och hjälp mig! 

Friday night

Har som jag skrev tidigare spenderat min fredagskväll tillsammans med stjärnan på bilden. Istället för att gå ut som de flesta andra gör så satt vi inne med chips, dipp, gurka&morötter och en marabou och tittade på film. Var himla mysigt och framförallt behövligt ska jag säga er, dock så somnade Johanna i slutet haha men men! Nu är jag iallafall hemma och hade tänkt att sitta uppe lite och därefter gå och lägga mig. 

Varför jag plattar håret på kvällen innan jag lägger mig

Vet inte riktigt hur många gånger jag har svarat på detta men det är lika bra att jag tar det igen så verkligen alla har läst det eftersom det är många som har frågat. Jag är ju lite knepig som ni alla vet och jag plattar mitt hår alltså på kvällen, innan jag går och lägger mig och då är det stora spörsmålet.. VARFÖR?
 
När jag duschar så gör jag nästan alltid det på kvällarna runt sju ungefär, därefter låter jag mitt hår självtorka samtidigt som jag tar i olja och sånt i håret. När håret har torkat helt (det brukar ta 1-2 timmar för mig) så plattar jag mitt hår, när jag är klar med det sätter jag upp håret i en hög hästsvans som jag sedan sover i. På morgonen har jag som legat på mitt hår så då är det inte lika stort & flurigt utan mer rakt och inte speciellt stort. Jag vill inte ha det stort och flurigt som jag får om jag plattar mitt hår på morgonen utan därför gör jag det på kvällen!
 
Som jag har skrivit förut så sover jag alltid med hästsvans för att inte håret ska bli lika tovigt, ska hålla sig rakt och det blir inte slitet lika lätt så det är ett tips från moi. 
 
Hoppas att ni fick svaret nu, alltså plattar det på kvällen för att inte håret ska bli stort och flurigt, annars får ni kommentera igen så ska jag försöka svara så bra jag kan! 

TGIF

Precis som rubriken lyder (thank god it's friday för er som inte förstod) så tackar jag gud och allt som nu finns för att det är fredag idag. Det behövdes verkligen efter en vecka i skolan, är redan skolless så jag förstår inte hur detta kommer gå.. Efter skolan tog jag mig en tur till Malin och därefter en sväng ner till gymmet då mina skavsår sa ifrån så jag körde lite mage och lår och sen gick jag hem. Nu är jag hemma och ska börja göra middag, senare ikväll ska jag till min kära vän på bilden här ovanför, nämligen Johanna där jag ska mysa och titta på film! 

Peace people

Ser helt crazy ut på bilden, jag vet. Nu hade jag tänkt att gå och platta håret och därefter faktiskt lägga mig i sängen. Kommer dock inte somna direkt men tur att man har tumblr som jag kan kolla runt lite på. Vill tacka gud eller nått för att det är fredag imorgon, denna vecka har varit seg som satan och nu vill jag mest av allt bara gå ut nian och börja gymnasiet.. Nattinatt så hörs vi imorgon!

Denna torsdag

 
Idag har jag haft ett antal lektioner och klockan var tre slutade jag, då gick jag ner till stan för att sola men det gick inte för det fanns ingen växlare och jag orkade inte gå någon annan stans och växla haha så jag struntade i det. Runt fyra kom min kära Ella, vi satte oss på törners och åt lite då det även blev massa prat om allt möjligt därefter kollade vi i lite affärer och sen tog jag bussen hem till fem. 

London

För tillfället vill jag bara beställa en resa till London, vara där och shoppa så otroligt mycket, se och uppleva massor. Om inte jag åker dit med cafégruppen i år så kanske jag och Sara åker dit nästa år, bara vi två. Skulle vara helt obeskrivligt att åka dit, vill inget annat än att åka till London!


Q/A

Har fått lite kommentarer på senaste tiden så jag hade tänkt att svara på några nu i ett inlägg eftersom det är några frågor som flera personer har skrivit så det är enklare att ta det i ett inlägg.
 
- Var gör man skalen? :)
Svar: Det är alltså dessa skalen på bilden nedan som denna kommentar är riktad mot. Alla dessa fyra har jag gjort själv, alla bilder är mina och även texten har jag skrivit & gjort. Jag gör dessa skal på en hemsida som heter caseapp.se och den sidan kan jag verkligen rekomendera! Förra gången jag gjorde mitt skal så fick jag det inom 3 dagar och kvalitén vad bra, inte världens bästa men den var bra iallafall. Inklusive frakt kostar det 299 svenska riksdaler, så in och designa och beställ!
 
- Var hittar du alla serierna, har letat ihjäl mig snart'!
Svar: Oftast när jag tittar på serier kollar jag på swefilmer.se men vissa säsonger & avsnitt finns inte där så då brukar jag titta på watchseriesus.com. Om det inte finns där heller så googlar jag, ett exempel är typ "Pretty little liars s03e12" då s=säsong och e=episode och då brukar det oftast komma upp. 
 
- Hej Emelie! 
Tänkte bara fråga.. Vart gymmar du? :) 
Har du några mål med träningen osv? 
Du kanske kan berätta och dela med dig lite? :D
Svar: Hej på dig du! Jag gymmar på Fristilen (ligger ovanför stora kyrkan men på andra sidan ungefär) och trivs som fisken i vattnet där, personalen är jättetrevliga, inte för stort/litet och ja, det är jättebra iallafall. Mina så kallade mål är att för det första må bra, för det andra få bättre hälsa och för det tredje att få den kropp jag vill ha. Har inte hunnit träna så mycket nu i år men ska iallafall försöka att vara på gymmet 2-3 gånger i veckan sen kommer jag ju att dansa 3 gånger i veckan också. Jag brukar iallafall när jag är på gymmet springa/powerwalka på springbanden och ha en hyfsad lutning på bandet alltså så det blir uppförsbacke typ (det tar mera på benen och rumpan då) och sen brukar jag använda maskiner för lår- och vadmusklerna och när jag inte är i själva gymmet brukar jag gå på pass och då brukar jag gå på CX-works (mage, rumpa & lår) och Sh'bam (mer som ett danspass fast inte fullt så). Hoppas du uppskattar svaret, är det någonting mer du undrar så kommentera så ska jag försöka svara på det! 
 
 
 

21.49

Klockan är inte speciellt mycket men jag är trött och sliten så jag hade tänkt att faktiskt gå och lägga mig nu. Lär ligga uppe ett bra tag till som vanligt men det gör ingenting. Imorgon efter skolan ska jag ner till stan för att först ta en tjugominutare i solariumet och runt fyra ska jag träffa Ella. Sen får vi se om jag går till gymmet imorgon också men jag vet inte om mina skavsår vill det.. Sov så gott så hörs vi imorgon, pussar!

Nyttigt och otroligt gott mellanmål

Var så otroligt hungrig nu på kvällskvisten och kände för att vara lite nyttig för en gångs skull så jag slängde ner lite olika saker i en skål och resultatet blev så otroligt gott, kan berätta att det är uppätet nu haha.
 
Du behöver:
Vanilj yoghurt eller fil om du heller vill ha det.
 
Müsli, (jag tog ICA's med jordgubbar och yoghurt överdrag på vissa flingor).
 
Havregryn, det gör så att det mättar mer men smakar ingenting. Två matskedar räcker gott och väl!
 
Frysta bär, jag använde mig av hallon och blåbär men ta det du tycker om.
 
 
Blanda samman detta i en skål och sedan är det klart, ät och njuuuut! 
 

Premiär på gymmet för iår!

Efter ungefär 45 minuter på springbandet där jag powerwalkade för att ta det lite lugnt nu när det är första gången så kan jag berätta att jag ett stort skavsår på varje häl, ont i mina vader som sedan kommer resultera till träningsvärk.. Men trots detta känns det så oerhört bra kan jag säga er! Nu har klockan slagit åtta minuter över åtta och jag hade tänkt att ta mig någonting att äta och sen ska jag kolla på en film eller ett avsnitt av The hills. 

Next up, gymmet

Åker ner till gymmet nu, vet inte riktigt när jag kommer hem utan det får vi helt enkelt se. Vad mer har jag att säga? Jo ikväll förutom att träna så ska jag kolla på filmen "The impossible" som är baserad på tsunamin i Thailand 2004. Hörs när jag kommer hem!

Wednesday, marc jacobs, lektioner, träning

From today, min älskade Marc Jacobs klocka. Ännu en skoldag är över, idag har det bjudits på lektioner som slöjd, spanska, matte och dagen avslutades med en so-lektion som varade i sisådär två timmar. När jag kom hem tittade jag på det nya avsnittet av pretty little liars och nu ska jag äta. När jag har ätit klart så ska jag ner och träna ett tag och det ska bli såååå skönt! Love.

Vilket skal ska jag beställa?

Ska beställa ett nytt skal och nu behöver jag er hjälp till att bestämma vilket jag ska beställa.
Lämna en kommentar och skriv vilken du tycker, skulle vara guldvärt!

Nedräkning till nästa pretty little liars avsnitt!!


Tumblr fixande på en tisdag

Tisdag är det idag för er som inte redan visste det, skoldagen rullade på fint och när jag hade slutat tog jag och mamma oss en tur på maxi där vi köpte lite saker. Nu har jag suttit och fixat min tumblr så om ni klickar HÄR så ser det lite mer annorlunda ut än vad det gjorde innan. 
 
Ps, ni får gärna följa mig på tumblr också genom att klicka på "Follow" knappen uppe i högra hörnet. 

Cosy time


Finn ett fel

F I N N  E T T  F E L !

Back to school

Inatt har jag inte sovit speciellt mycket utan istället legat vaken och inte gjort någonting. Detta resluterande till att första dagen i skolan ville mina ögon bara stängas och jag ville sova, det var dock inte bara jag som kände så utan nästan hela klassen. Nu efter första dagen känns det hemskt att vara tillbaka, har redan ett prov och en inlämningsuppgift planerad samt en massa nationella prov..
 
Tänker iallafall börja om lite i mitt liv nu, börja träna ofta, plugga mycket, äta för det mestadels nyttigt och bara vara glad hela tiden, hoppas det går bra! Så det är ett litet nyårslöfte jag har men vi får se hur väl jag följer det. 

Kort och ointressant inlägg

Befinner mig i skolan där jag har spanska men jag är busig och uppdaterar er lite, heh. Har snart lunch och då ska jag och Malin hem till henne och äta där, bättre så förstår ni. Roligt att träffa klassen och sådär igen men kan berätta att jag inte fått speciellt mycket sömn inatt och det är jag inte ensam om. Efter skolan vet jag inte vad jag ska göra utan det får vi se då, hoppas ni får en fortsatt bra dag. Pussar!


Turn it down

Nu har jag precis beställt en sak, lovar att visa er så fort det kommer till moi, ååååh vad jag längtar! Nu ska jag och min kära träningsverk som för tillfället befinner sig i magen lägga oss. Måste sätta alarm några gånger imorgon så jag vaknar någongång haha, hur ska detta gå? Wellwell, sov så gott så hörs vi imorgon!

Back to reality

Imorgon börjar skolan igen som de flesta redan vet om.. Vet inte om jag tycker det ska bli bra eller dåligt? Dock så är det skönt att veta att jag bara har en termin kvar sen är det slut på grundskolan. Imorgon kommer vi även få inlogg för att kunna söka till gymnasiet och jag är fortfarande inte säker på exakt vad jag ska välja.. Jaja, det fixar sig! 

Ångest gånger två

Har precis lagt på ett samtal med kära Sofie, nu hade jag tänkt att gå och platta håret därefter ska jag göra mig lite te samt kolla på ett avsnitt av The hills. Sen har jag lite ångest på vad jag ska ha på mig imorgon så jag hade tänkte göra ett besök i mammas closet och se vad det finns där haha. Ännu en ångest är att jag hade hittat lite kläder som jag skulle beställa men nu är jag inte säker på att jag vill ha det längre? Å n g e s t . . 

Sunday

Älskade Ella och jag får stå för bilderna i detta inlägg. Idag har jag umgåtts med Amanda en stund, kollat på "Mamma mia" tillsammans med min mamma och bror samt fått ett snabbt besök av Carro. Ikväll vankas det thaimat till middag, vilket jag inte säger nej till och senare ikväll ska jag bara fixa och dona tills imorgon då skolan börjar. Nu måste jag hoppa in i duschen innan filmen "Systrar i jeans" börjar på trean. Love

come to your senses

 
Godmorgon på er! Nu har jag precis ätit frukost och snart ska jag gå och fixa lite här hemma och därefter byta om och sminka mig lite för om sisådär en timme kommer Amanda (på bilden) hit. Vi får se vad vi hittar på men troligen ska vi bara ta det lugnt och mysa på, blir säkert lite tittande på Gossip girl om jag inte har fel. Haha, serienöööörd tänker ni säkert och, ja faktiskt det är jag och Amanda börjar bli. Ma höres!


 

Godnatt inlägg

Nu har jag kollat på ett antal avsnitt av The hills och nu ska jag gå och ta bort sminket, borsta tänderna samt byta om för att därefter gå och sova. Imorgon är det söndag och då ska jag träffa Amanda ett tag och sen ska jag bara ta det lugnt hemma och göra mig fräsh inför måndagen då skolan börjar. Sov gott så hörs vi imorgon, puss på er!

Vilka appar jag redigerar mina bilder i

När jag redigerar mina bilder på mobilen (som jag gör vid vissa tillfällen) så använder jag apparna på bilden här ovanför. Annars brukar jag alltid redigera mina bilder i Photoshop CS5 som jag har på min dator. Nu hade jag tänkt att skriva kort om vad man kan göra i appen samt vad dem kostar eller om dem är gratis.

 

PicFrame - Här gör jag alla mina collage där jag sätter ihop bilder, finns även några snygga effekter som man kan lägga på bilderna osv.. Kostnad: 7kr.

 

Fotor - Denna app är helt underbar, jag älskar den verkligen! Man kan fixa kontrast, nivåer, ljusstyrka samt beskära bilden och det bästa av allt är alla underbara filter/effekter som finns. Använder denna app väldigt ofta och den är iallafall för mig ett måste på min iPhone. Kostnad: Gratis eller 7kr (kommer inte ihåg)..

 

Bokehful - På vissa bilder som jag lägger upp på instagram och även några här brukar jag lägga till extra bokeh för jag tycker det blir mycket finare. Det gör jag alltså med denna app, det finns olika typer av bokeh i denna app så som rund, hjärtformad, sexkantig och stjärnformad. Kostnad: 7kr.

 

Picfx - Jag laddade ner denna app i helgen så jag har inte hunnit testa den lika mycket som de andra men av det jag har sett av appen hittils så är den grym! Här lägger du också till olika typer av effekter. Kostnad: 7kr.

 

PicShop - Lite lik photoshop faktiskt, kan fixa det mesta av grund redigeringen så som kontrast, nivåer, skärpa, ljusstyrka osv. Finns olika effekter samt ramar som man också kan använda. Kostnad: Fick denna gratis men annars kostar den 38kr tror jag.

 

Reflection - Ofta på instagram lägger jag upp bilder som speglas (reflekteras) men det är fortfarande samma bild. Det är många som frågar hur jag gör det och det är alltså med denna appen, otroligt enkelt men jättebra tycker jag! Kostnad: Gratis.

 

Camera360 - Finns så otroligt många saker att göra med denna app så jag vet inte vad. Gillar alla effekter som man kan använda, diggar appen helt enkelt! Kostnad: Gratis (tror jag).


Mina kära vän, du är så bra!


Femte januari

Hej läsare! Idag så vaknade jag runt elva sen blev jag tvungen att skynda mig eftersom jag skulle möta Clara nere på stan klockan tolv. Gick runt med henne ett tag och efter en stund kom även snyggingen på bilden här ovanför, nämligen Ella. Runt två sa vi hejdå till Clara och därefter tog jag och Ella bussen hem till mig. Väl hos mig så har vi pratat, skrattat, kollat runt på youtube samt fotat lite så jag hade tänkt att bjuppa er på bilder senare. Nu ska jag gå och göra middag, vi hörs!

00.11

Klockan har precis slagit lite över midnatt så strax ska jag gå och lägga mig i min säng för att sedan sova. Imorgon är det lördag och egentligen borde jag behöva åka ner på stan för att köpa schampoo och ett par jeans men jag vet inte om det är öppet eftersom det är trettondagsafton? Får ta reda på det tills imorgon, jaja. Nu ska jag gå och tvätta ansiktet, smörja in mig, borsta tänderna och sedan gå och lägga mig. Sov så gott så hörs vi imorgon!

Sista fredagen på detta lov

Precis som rubriken är denna fredag på detta lov snart slut, på måndag är det tillbaka i skolbänken som gäller. Fast om jag ska vara ärlig så ska det bli skönt att komma tillbaka men samtidigt skulle det sitta fint med några fler sovmorgonar. Iallafall, nu har jag precis letat lite kläder att beställa hem så jag ska beställa det imorgon, blir bra det! Nu hade jag tänkt att göra mig en kopp te och därefter väntar ett eller två avsnitt av The hills.
 
För er som inte kollar på serier så tänkte jag först och främst säga att ni måste börja kolla. Finns inget mysigare än att dricka te, äta frukt eller nått annat samtidigt som man tittar på en serie man älskar, ni måste börja titta. Mina tips på serier är som ni vet Gossip girl, Pretty little liars, The hills och Grey's anatomy. Om det är någon annan som vill tipsa om någon serie så får ni gärna göra det!
 

Svar till dig som är anonym

Det skulle bli ett himla snack om mina tänder? Och tyvärr till er andra läsare så måste jag skriva det i ett inlägg eftersom personen som skriver detta inte vågar/vill skriva sitt namn så förlåt för det. Blir bara så irriterad när denna anonyma person skriver:
 
"Haha alltså åh, orkar inte !! Du som var så duktig och skulle berätta varför du hade små tänder sen när man inte fattar och ställer lite frågor (på ett stötande sätt) så kan du inte besvara dem, ne för då ska vi bara inse att du har små tänder och tack och bock liksom. Naaaaw" 
 
Jag har berättat varför men du kanske inte har läst texten? Iallafall så får jag väl ta det ännu en gång så du förstår. Jag har en tandsjukdom den gör så att jag började tappa alla mina tänder när jag var jätteliten och nu när dem har vuxit ut igen så är dom korta och små, det är tandsjukdomen som gör det. Jag vet gott och väl själv att inte mina tänder ser ut som andras men jag har en tandsjukdom och det får jag bara leva med. 
 
KORTFATTAT: Mina tänder är små & korta för jag har en tandsjukdom.
 
Nästa gång du kommenterar så var mogen och våga stå för vem du är. 
 

Länkbyte med min kära vän

Nu hade jag tänkt att tipsa er om min kära vän Amandas blogg. Hon har precis skaffat denna blogg så den är ny och fräsh med snygg design, mycket bilder och intressanta inlägg. Läser denna blogg dagligen och tycker verkligen att den är värd att läsa, så klicka HÄR för att komma till hennes blogg eller på bilden.

Questions about 2012

Gjorde du något 2012 som du aldrig har gjort förut?
Yessss, otroligt många saker faktiskt!

Höll du några av dina nyårslöften?
Hade egentligen inget speciellt nyårslöfte men det jag tänkte på vara att försöka vara lycklig hela tiden och det var jag för den mesta delen.

Är det något du saknade 2012 som du vill ha 2013?
Inga problem? hahah nej men känner somsagt på mig att detta året kommer bli riktigt bra

Vilket datum från 2012 kommer du alltid att minnas?
Ojojoj.. Det är många saker jag kommer minnas men datum håller jag inte helt koll på men det jag alltid kommer minnas är: när jag fyllde år och åkte till stockholm och såg avicii med Carolin, Göteborgsresan med cafégruppen, Peace and love med Felicia, Turkiet/Oslo/Strömstad, Yran och alla fina sommarkvällar!

Vad är det bästa som hänt dig under året som gått?
Har lärt känna mig själv mycket bättre och insett att man inte ska haka upp sig på små saker.

Vilket var ditt bästa inköp?
Hmm.. Svårt men min macbook (fick den men ändå, haha..) eller alla kläder jag har köpt.

Vad spenderade du mest pengar på?
Fika/mat och kläder!

Vilka låtar eller artister kommer få dig att tänka på 2012?
Right in - skrillex, Levels - Avicii, Don't you worry child - SHM, We'll be coming back - Calvin Harris m.m..

Mådde du bättre eller sämre under 2012 än vad du gjort tidigare år?
Mycket bättre!

Finns det något du önskar att du lagt mer tid på?
Att träna haha!

Finns det något du önskar att du lagt mindre tid på?
Ja, killar hahaha...

Blev du kär?

Faktiskt inte

Vilket program har varit det bästa på tv?
Måste säga Gossip girl, helt klart!

Vilken var din största musikaliska upptäckt?
Rebecca & Fiona kanske?

Vad gjorde du på din födelsedag?
Var först i skolan sen på kvällen tog jag och carro flyget till Stockholm, var där och shoppade hela helgen samt kollade på Avicii, helt oförglömligt!

Hur skulle du beskriva din klädstil?
Bekväm, egen eller nått sånt typ, hah. 
 
Vad fick dig att må bra?
Det mesta, mina kära vänner speciellt! 

Hur kommer nästa år att skilja sig från det här?
Tror att jag kommer resa mycket detta år annars kommer det nog vara ganska likt, det ska iallafall bli grymt!

Godmorgon

Godmorgon kära läsare, nu har jag precis vaknat och ska snart gå ner och äta frukost för att sedan gå ut och åka lite skidor. Åker antingen hem idag eller imorgon, vi får helt enkelt se. Har ingenting mer att berätta för er tror jag så vi hörs senare.

Förresten, du som är anonym och kommenterar om mina tänder, jag har en tandsjukdom och den gör så mina tänder är små och korta, okej? Tack & bock för mig denna gång.


Nyårsafton