inväntar finbesök

jag har precis lagt på lite extra smink och nu sitter jag och väntar på att filuren på bilden ska komma till mig, nämligen sara. vi ska dansa på hockeyn i brunflot tillsammans med tre andra tjejer senare ikväll så kom gärna dit och titta, klockan sju börjar det. nu måste jag skynda mig och göra klart maten så inte sara blir arg när hon kommer. 

tagna för över två år sedan

hittade dessa två bilder i mitt lilla bildarkiv, eller lilla? stora kanske? har trots allt över 7 000 bilder på min hårddisk så ja.. men iallafall så redigerade jag dom lite i photoshop och tyckte att resultatet blev hyfsat bra iallafall. nu ska jag ta bort sminket och borsta tänderna sen ska jag ringa ett samtal och därefter sova. natti!

bareMinerals

skrev i förra inlägget att jag hade köpt smink idag, så jag tänkte visa er vad jag köpte. nämligen ett solpuder/bronzer från bareMinerals i färgen the high dive. detta puder är ganska så mörkt så man måste ta bort lite från borsten innan man applicerar det i ansiktet. jag använder detta precis under kindbenen, på näsan, lite i pannan och lite på hakan. tror att detta kostade runt 250 kr eller någonting runt där, men är inte säker.. det är iallafall från kicks och det lilla som jag har testat det så är det råbra!

nobody cares

 
efter skolan så gick jag ner till stan, gick till mamma och sen gick vi till kicks där vi köpte lite smink och sådär. därefter träffade jag johanna och ylva en stund och sen tog jag bussen hem. väl hemma har jag gjort middag, lekt med bilder i photoshop och lyssnat på musik. ska strax gå och byta om för om en halvtimme befinner jag mig i danslokalen med danstjejerna!

celiné bag, abercrombie jacket, hunter boots, wine red jeans, white top

skulle verkligen inte tacka nej för att pryda min kropp med detta,
rättare sagt så skulle jag döda för att ha alla dessa kläder
men framförallt pengarna till alltihop.. ack det är inte rättvist alltid!

last update for today

både min mor & far har förhört mig på det jag ska ha prov på imorgon så nu sitter det, äntligen kan jag andas ut! nu ska jag tvätta bort sminket och sådär och därefter faktiskt lägga mig i sängen och försöka sova. imorgon är det torsdag och efter skolan funderar jag på att gå ner på stan men vi får se. 

t a m i g t i l l b a k a

under de två senaste åren, alltså 2011 och 2012 så har jag hunnit besökt fyra helt underbara städer. ska verkligen åka tillbaka till alla dessa ställen senare i livet, det lovar jag för resorna till varje ställe har varit oslagbara!

hjälp mig nu kära ni

har inga bilder eller ingen inspration om vad jag ska skriva om så därför tycker jag att ni ska hjälpa mig och berätta vad ni är intresserade av att läsa om här i denna blogg. så deal? ni kommenterar vad ni vill se så fixar jag det så gott jag kan? DEAL.

wednesday

  
  
denna onsdag har gått fort, har mest suttit i bildsalen på skolan och ritat, fått massage, pratat, målat och sådär så det var jättekul och framförallt behövligt. atm så sitter jag och pluggar och pratar med min kära vän sofie, ska snart byta om för att åka iväg och dansa med spectra. 

for tomorrow

har hunnit planerat vad jag ska ha imorgon nämligen, ↑ plus ett par jeans som jag inte helt har bestämt än men det fixar sig imorgon. nu hade jag tänkt att gå och platta håret och därefter ska jag sova, imorgon börjar jag åtta och kommer ha bild hela dagen så det blir nog himla skönt. sov gott kära läsare!

lycka gånger tusen

ikväll har jag hunnit fixa både fanny & malins bloggdesigner, duschat samt druckit en kopp te. nu håller jag på att skicka iväg ett mail för att jag såg precis att jag hade vunnit en tävling på en av mina favorit bloggar, kan inte typ beskriva hur glad jag är, åååh!!! visar vad jag har vunnit när jag får det, promise. 

wonder if there is life in the space

saknar egypten något fruktansvärt, tänk att få sola & bada varje dag,
att det är varmt, slippa tänka på skolan och bara leva livet.

knepig bild på det jag hade på mig idag

vit skjorta & svart tröja - bikbok | väst - mammas som jag klippt själv | plus ett par svarta jeans
ser jättebred ut på bilden men det är för att jag tog den nerifrån men ni får helt enkelt leva med det för jag tänkte bara visa er att jag också kan vara duktig och visa vad jag har på mig lite då och då, trevlans. ska försöka bättra mig, jag lovar.
 

ny mer vintrig och "julig" bloggdesign

om ni inte redan har märkt det så kan ni se nu att jag har fixat en ny bloggdesign, jag är nöjd iallafall och tycker att denna passa bättre nu när det börjar bli vinter och snart är det jul. hoppas att ni tycker om den!
 
vad tycker ni om den nya bloggdesignen?

inför 2013, tankar..

jag är så skolless så på dagarna sitter jag nästan och suckar mig igenom alla lektioner samtidigt som jag planerar vad jag ska göra till nästa år, till våren och sommaren. jag vill göra så otroligt mycket, hinna med så mycket under sommaren, upptäcka så mycket, inse vad jag vill göra osv.. 
 
snart är det nyår och därefter blir det 2013, jag vill faktiskt inte säga hejdå till 2012 för det har varit det bästa året någonsin men man måste. jag fyller år i mars och det ska jag fira tillsammans med några av mina närmaste och bara ha så otroligt kul, sen är det sportlov och då kommer jag befinna mig i åre och åka skidor. några veckor senare är det påsklov och då kommer jag också vara i åre och helt plötsligt är det april/maj. 
 
i maj vill jag åka till stockholm och kolla på one direction, jag vill till london med tre av mina bästa, jag vill till kreta eller någon annan stans tillsammans med kära spectra, jag vill komma in på den linjen jag vill och framför allt vill jag vara lycklig.
 
sen blir det juni, dags för niornas middag och några dagar senare går jag ut nian och skiljs åt från min underbara klass, det kommer blir hemskt att lämna dom men på något sätt ska det bli bra att börja på nytt igen. men satan vad fort allt har gått, fyra år som har gått lika fort som ett halvår, helt sinnes. 
 
nu vill jag mest av allt ha jullov, julafton, vinter och nyår. 
tack för mig så länge och ni får ursäkta mina sjukt långa inlägg med bara text, men det är behövligt för mig.

calling to lose my mind

en sommrig och passande bild på mig och min kära vän. denna måndag har gått fort, har även fått veta att vi har no-prov på torsdag istället för idag och att jag kommer ha bild nästan hela denna onsdag så det är jättebra. förutom det så är jag otroligt skolless som ni kanske redan vet men iallafall, nu ska jag byta om till träningskläderna och åka iväg till dansen. 

börjar bli säker på mitt gymnasieval

Det är några stycken som har kommenterat och frågat om vad jag ska välja för linje till gymnasiet och jag har inte velat svara på det för jag har inte varit säker fram tills nu. Från början ville jag gå teknik men efter att ha varit på studiebesök på wargen och pratat med några samt min studievägledare har jag ändrat mig.
 
Jag ska gå Samhälle - medier, information och kommunikation (samhälle media text). Då kanske ni undrar varför? Jo för att jag är intresserad av medier, så som foto, film, redigering osv plus att jag älskar att skriva uppsatser av alla slag så denna linje passar nog mig bäst. Ska på prova-på dag 19 december och kolla hur det är på lektionerna och sånt på den linjen så det ska bli jättekul!
 
Om det är någon som undrar om jag väljer linjen bara för någon av mina vänner ska gå den är svaret nej. Jag bestämde mig helt själv men har i efterhand fått reda på att tre-fyra till av mina vänner ska gå det så jag hoppas på att jag kommer få en kanon klass! Det är ett tag kvar men det kommer gå fort, vi ska ju söka i januari sen kommer tiden bara rinna iväg och helt plötsligt är det skolavslutning och sedan sommarlov och sen börjar skolan.
 
Jag ser fram emot att börja gymnasiet, att få en ny start och äntligen kunna välja en linje som jag är intresserad av och tycker om. Det kommer bli otroligt jobbigt att lämna min klass som jag har nu men på något sätt känns det bra att få en ny, vet inte varför men ja. 
 
Så detta är alltså mitt förstahandsval, det andra och tredje har jag inte bestämt mig för än utan det kommer jag berätta för er i januari eller nått sånt. 
 
Har ni några frågor så är det bara att kommentera!

you keep breaking my heart

bilderna tog jag förut idag när solen tittade fram. nu har jag plattat håret, pluggat lite och druckit te och ska snart lägga mig i sängen och plugga ännu lite till. imorgon har jag nämligen no-prov, tagga fast nej. ska skriva ett till lite längre inlägg efter jag har skrivit klart detta om någonting viktigt för nu insåg jag hur meningslöst detta inlägg blev, HAHA.

saturday evening


fina och kära november


när man vill någonting så otroligt mycket..

har ni haft den där känslan då ni vill någonting så mycket så ni inte vet vart ni ska ta vägen? den känslan har jag nu.. jag vill till london tillsammans med tre av mina bästavänner i maj, så otroligt jävla mycket. vilket avslut på nian, tänk vilket minne för livet, hur otroligt kul det skulle vara, shoppa järnet inne på affärer som victorias secret & abercromie, åh vilken dröm. jag ber till gud och allt annat som finns, snälla gör så vi får åka till london!

please don't judge me

igår kom sofie hit runt halv nio, sen satt vi och lyssnade på musik, drack te, pratade om allt samt insåg vi att vi måste se våra darlings i one direction i maj, åka ner till stockholm några dagar och sedan kolla på dom! plus att vi drömde oss bort till london, dit vi kanske också ska i maj, håller tummarna för det! hade iallafall en jättebra kväll, somnade runt ett efter ett samtal som varade i över två timmar.

lol thats me, så sant


simmar sakta runt i min simpla fantasi

efter att ha pluggat i lite mer än en timme tog jag en paus och kollade på ett avsnitt av gossip girl, nu funderar jag på att kolla på ännu ett och därefter ska jag gå och fixa mig eftersom några kompisar till mamma kommer hit senare. och ikväll hade jag tänkt att plugga ännu mer, plugga på en lördag är ovanligt men behövligt.

smile and be happy


bloggen stod stilla igår

ja, som ni kanske märkte så uppdaterade jag ingenting igår, men jag hade faktiskt inte tid. efter jag slutade gick jag ner till stan, satt hos mamma ett bra tag tills jag slutligen gick och kollade runt i stadens affärer, hittade en jacka som fick följa med mig hem och därefter träffade jag sofie. vi gick och åt och klockan sex befann vi oss på skolan, jobbade på disco för femmor hela kvällen och somnade gott i min säng runt klockan ett.

skola, träna, plugga, sova..

kom hem från dansen och var färdig duschad runt kvart i nio, sen dess har jag suttit och pluggat.. kan berätta att jag har så otroligt mycket att göra i skolan nu fram till jul, vill ni veta vad jag har/ska göra? håll i er...
no - inlämningsuppgift, engelska inlämningsuppgift, bild - inlämningsuppgift, två teckningar i bild, no - prov, två spanskaprov, engelska glosor, spanska glosor, engelska prov.. 
så ni kanske förstår att jag har ganska mycket att göra, vi får se hur det blir med bloggningen men jag ska försöka att blogga lite iallafall. godnatt!

bra dag men en trött emelie

en till charmig bild på mig och molly skadar aldrig. idag har skoldagen eller vad jag nu ska kalla det gått jättefort, har totalt dansat, lekt, sprungit runt i över fyra timmar så jag kan berätta att det känns i benen. kom hem strax före tre och då pluggade jag lite sen runt halv fyra gick jag och la mig i sängen och viiiipsss så somnade jag.. vaknade när klockan var kvart över fem så ja, jag sov ett tag.. nu har jag ätit middag och ska strax åka iväg till dansen, detta kommer kännas imorgon.. 

you're my sun when the rain is falling

nu sitter jag färdig fixad framför dataskärmen, ska strax gå och klä på mig och sedan cykla iväg mot skolan men först tänkte jag bara uppdatera er lite. idag och imorgon ska jag och sofie ha små danslektioner med de blivande sexorna som kommer börja till hösten så dom lär känna varandra lite och sådär. ja, det var väl mest det jag ville ha sagt, nu måste jag kila, ha en bra torsdag!

från idag

efter att ha gått runt i wargens korridorer tillsammans med många olika personer så gick jag och molly ner till stan, åt lite och därefter gick vi och kollade runt i affärer. hade roligt inne på ginas omklädningsrum som ni ser här ovanför kanske, haha, nu ska jag återgå till mitt pluggande så hörs vi senare!

det var uppenbart för dig men inte för mig

 
 
lite cam bilder passar bra in på en onsdags morgon, här ser ni iallafall ungefär hur jag ser ut idag. ljusblå topp, lockigt hår och till har jag ett par svarta jeans. ska strax gå och möta sara och därefter ner mot wargen för att vara där på studiebesök och kolla hur det är där. hoppas ni får en bra dag kära läsare! 

säger godnatt med ett collage från sommaren


något av det bästa med egypten



 
 
något av det bästa i egypten var personalen på hotellet och speciellt i en av barerna, vi klickade direkt faktiskt, haha åh vad jag saknar dom. precis här ovanför har ni nämligen george som uttalas (chorche) och abdullah. dom kastade nämligen ut massa is på/till oss i poolen, lärde oss arabiska, dom lärde sig lite svenska, pratade med oss, gjorde drinkar till oss och mycket mer!!

positiva emelie

  
  
för tillfället är jag på dåligt humör, har så otroligt mycket i skolan nu fram till i mitten av december. hjärnan säger jag orkar inte medans jag säger jag måste den kombinationen går inte så bra men man måste så nu är det bara att sätta igång, go emelie!

sträck upp dina händer i luften

idag är det tisdag och skoldagen har gått jättefort, vilket var bra. ikväll ska jag som sagt jobba tillsammans med sofie så jag ska strax gå och fixa mig lite och därefter äta middag, har ingenting mer att skriva utan vi hörs helt enkelt senare.

true love


det är inte så simpelt här på jorden

atm så sitter jag och fikar, inte allt för ovanligt eller hur? nejmen jag är hungrig och då äter jag, nog snackat om det. ska strax gå och platta håret och därefter hade jag tänkt att gå och sova. imorgon är det tisdag, vanlig skoldag för mig och när jag kommer hem ska jag plugga järnet och på kvällen jobba tillsammans med sofie. godnatt!

några fler från egypten

har säkert lagt upp samma bild flera gånger men det får ni helt enkelt leva med, orkar inte kolla igenom så noga vilka jag lägger upp haha. imorgon eller på onsdag kommer också några bilder upp, då kommer jag även skriva lite mer om hur det var och sådär. nu är det hög tid för att byta om för om en kvart blir jag hämtad och ska till dansen.

do anything for you

inatt sov jag inte mycket alls vilket resulterade att jag var trött och på dåligt humör denna skoldag. iallafall så gick hela dagen ganska fort och nu sitter jag hemma och väntar på att min vän jesper ska komma till mig, får se vad vi hittar på. har träning halv sju ikväll och efter den ska jag bara ta det lugnt hade jag tänkt. hugs.

godnatt underbara läsare


osminkad och i mjukiskläder på en söndag

precis som rubriken lyder har jag strosat runt i mjukiskläder och helt osminkad hela dagen, det är bara för skönt! det är solsidan om tio minuter som jag nog ska se på och därefter hade jag tänkt att lägga fram kläder tills imorgon, håll utkik så kanske jag lägger upp bild på det senare.

du gör så det känns verkligt

tog dessa bilder förut idag, inte de bästa men på något sätt så gillar jag dom iallafall. nu ska jag göra mig en kopp te och sedan fortsätta med en uppsats och senare ikväll har jag planerat att bara mysa framför ett eller flera avsnitt av gossip girl. blir himla bra det, vad ska ni göra idag kära läsare?

en bild, fyra redigeringar

redigerade en av bilderna på fyra olika sätt, tyckte alla blev hyfsat bra faktiskt eller vad säger ni? vilken är din favorit bland dessa fyra?

if my heart was a house

 
två oldies på mig och sofie. idag vaknade vi runt halv elva, åt frukost, gick ut och fotade lite och sen hände min mardröm.. min låsknapp på mobilen slutade fungera och jag liksom nooooooo!!!! :'( menmen, jag har fixat en annan knapp på skärmen så jag kan låsa den men iallafall, lilla telefjunken min.. 

godmorgon kära ni


ramlade ner men tog mig upp på fötter igen

  
nu håller jag och sofie på att göra en dans dock så tar vi pauser lite då och då genom att kolla på massa klipp på youtube som vi håller på att skratta ihjäl oss av. nu ska vi fortsätta, jag uppdaterar er innan vi lägger oss, ha en fin kväll kära ni!

don't erase my heart

beställt pizza, ätit så jag nästan spruckit, kollat på tv, pratat med min bror och lite mer har jag hunnit med de senaste två timmarna. nu ska jag leta efter en film att kolla på och senare kommer sofie hit och sover även här så det blir himla bra det.
 

don't look down, look up and show your face


i could watch you for a lifetime

var som sagt ute och fotade lite idag, dock så fastnade jag inte helt på bild så det blev inte så många bilder. nu ska jag äta lunch och lite senare kommer sofie hit, vi ska träna in lite danser vi ska ha till veckan och sen kommer vi nog bara ta det lugnt skulle jag tro. 

hela livet var ett disco

hittade en inställning på min gamla kamera och tog några bilder, redigerade dom lite i photoshop och resultatet blev detta. tycker faktiskt det blev himla tufft, eller vad tycker ni? 

i will lose my mind

nu är jag vaken och ska alldeles snart gå och äta frukost, därefter fixa mig lite för att sedan gå ut och fota lite grann. ikväll ska jag vara hemma tillsammans med min bror eftersom mina päron åker till sundsvall idag. om jag har tur kommer bästa sara hit en sväng också men det återstår att se. hugs.

marc jacobs

har verkligen hittat världens finaste klockor, nämligen dom ovan men vet inte riktigt vilken färg jag vill ha på den.. jag vill även ha en klocka från daniel wellington men men.. hjälp mig gärna genom att skicka en liten kommentar, skulle vara hur bra som helst! roséguld eller guld?

from tonight

har haft en himla mysig kväll tillsammans med saga, vi har pratat och skrattat massor och även hunnit pluggat. nu ska jag hitta en film som jag ska kolla på och sen får vi se vad jag gör. imorgon har jag planerat att fota lite så jag har lite nya bilder att bjuda på eftersom för tillfället är bloggen jättetråkig, jag vet..

en emelie som liten

kollade igenom massa fotoalbum sen jag och min bror var små och hittade några söta och tuffa bilder, haha kan inte säga att jag tycker att jag är lik mig men jaja. diggar iallafall mina lockar och mina kläder eller inte. 

falling to pieces

äntligen har jag också fått helg, nu sitter jag och lyssnar på musik men ska strax byta om till mjukiskläder och sedan fixa lite middag till min kära familj plus att bästa saga kommer hit ikväll och äter med oss och sen ska vi plugga lite, äta gott och bara mysa på!

hur jag fick min instagram till menyn

det är många som har frågat om min instagram-gif grej i menyn och hur jag har lagt in den. och det är inte speciellt svårt faktiskt, så nu hade jag tänkt att skriva exakt hur man gör detta.
1. gå in på http://snapwidget.com/ 
2. scrolla ner lite så ser du att det står "customize your widget".
3. ändra exakt som du vill ha den, klicka på "preview" lite då och då för att kolla hur den ser ut.
 
när du är nöjd med din widget eller vad man ska kalla det så klicka på "get code" och kopiera sedan det som kommer upp i rutan.
 
4. gå nu in på din blogg och klicka dig vidare till design > kodmallar.
5. scrolla ner till "<div=" side">" eller någonting sånt, och sedan klistrar du in koden där under.
 
EXTRA: om du vill att det ska stå som jag har "emeliemartensson @ instagram" så lägg in denna kod:
<center><font family="arial" color="black" size="1">emeliemartensson @ instagram</center></font>
precis efter koden som själva widgeten är och byt sedan ut till annat typsnitt, färg, storlek och text om du så vill! 
 
om det är någonting du inte förstår så kommentera så hjälper jag dig gärna!
 
 
 

don't wake me up

har hunnit göra mat, börjat på en uppsats och bytt om och nu väntar jag på att emma ska komma och hämta upp mig då vi sedan åker till dansen. imorgon är det fredag, helt sjukt vad fort veckorna går och nästa vecka kommer också gå fort för då ska jag på studiebesök och torsdag & fredag ska jag lära ut dans till några som går i femman hela dagarna, love life.

mörker, vacker himmel och grönt gräs


alla har väl fallit någon gång

har inga nya bilder eftersom det blir mörkt så fort nu och då blir bilderna kassa.. har haft en bra dag på skolan och nu är jag hemma, ska ta någonting att äta nu och sen ska jag plugga lite. haha förresten har jag märkt att jag skriver att jag ska äta/fika hela tiden, haha fetto jag. 

alexande kakaliknic

har precis hittat min drömprins som jag ska gifta mig med, dör så snygg han är.. nu ska jag gå och borsta tänderna och därefter hade jag tänkt att sova, imorgon är det torsdag och då har jag ingenting planerat. vi får helt enkelt se vad som händer, godnatt kära läsare!

i would

slutade runt fyra idag, då väntade min sara på mig, därefter åkte vi hem till mig och åt och nu strax ska vi byta om för att sedan åka iväg till dansen. skulle egentligen plugga idag men det får jag göra efter dansen, wellwell.

finns inga bättre

med denna bild säger jag godnatt, sov gott kära ni så hörs vi imorgon!

you got that smile, that only heaven can make

gick jättebra att jobba tillsammans med malin & sofie, efter ett tag gick malin hem så då blev jag och sofie själva. nu ska jag göra mig en kopp te och sedan lyssna på musik och lite sånt, imorgon är det onsdag och jag har bestämt mig för att plugga hela dagen så ja..

lev ditt liv och gör exakt vad du vill

nu ska jag gå och äta middag och sen åka iväg till gården för att jobba där ikväll tillsammans med min favorit sofie, blir himla bra det. jag uppdaterar när jag är där annars när jag kommer hem, önskar er alla en fin tisdags kväll!

alla är fina på sitt eget sätt

denna skoldag har varit otroligt skön då vi första lektionen var borta och tog spruta som för övrigt gjorde rå ont, menmen.. därefter hade vi idrott och sen gick jag, saga och malin hem till malin och åt lunch där och därefter gick vi ner till ög, kollade runt där lite, gick till jb och kollade där och slutligen till sjölins och kollade. slutade runt kvart över ett, då gick vi ner till stan och sen satte jag och saga oss och fikade på törners då det blev mycket prat, tycker om dig vännen!

mirror on the wall

nu hade jag tänkt att gå och sova, ska först prata i ett litet gruppmeddelande tillsammans med saga & malin först bara och prata lite om imorgon då vi ska på öppet hos på friskolorna här i stan, ög och jb. blir nog kul det, mindre kul att vi ska ta andra sprutan imorgon men snäll mamma som jag har så har hon köpt embla plåster till mig, haha tönt jag. godnatt!

neutrogena

när jag och mami var och handlade idag så köpte jag detta, kostade runt 150 svenska riksdaler och ska vara bra mot dålig hud och sådär. har dock inte jättedålig hud men skulle gärna haft bättre så ger denna ett försök nu iallafall! 

kommentera nu kära läsare!


upp och ner är lika långt men inte lika lätt

efter en snabb men lång skoldag sitter jag här, har precis ätit och nu ska jag sätta igång med lite redigering samt lite annat jobb jag måste fixa. klockan halv sju har jag dans och resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och försöka att sova tidigt eftersom jag somnade råsent igår, vilket resulterade till att jag var jättetrött hela skoldagen..

texten säger allt


det var inte lätt, men det är värt det


denna helg

här har ni tre bilder från i helgen, på första kan ni se vad vi gottade oss med på lördagskvällen, andra när vi gjorde vit glögg som för övrigt var otroligt gott och på tredje en charmig bild på oss, neråå.. nu har jag precis kollat klart på solsidan, nu är det dags att plugga lite och om tjugo minuter är det beck.
 

little things

har haft en otroligt bra helg tillsammans med min kära molly, vi har pratat & skrattat i mängder, ätit oss mätta på mat, frukt, godis och glass och ja, har iallafall haft det jättebra! nu har jag fotat pappa till en sak dom ska fixa här på gatan haha, och atm så lyssnar jag på julmusik och letar efter nått att önska mig till jul. och ja, jag längtar till julen.

fyra favoriter från egypten


befinner mig i hammerdahl med min skönhet

imorse klev vi upp runt halv elva, gjorde oss en god frukost som vi sedan åt och bara mös på med. vi fixade oss lite sen åkte vi hem till molly och inatt ska jag sova här. tar bussen hem imorgon runt tolv så jag kommer hem hyfsat tidigt. nu ska jag umgås med min kära vän, vi hörs! 

por la noches en sharm el sheikh

varje kväll när jag var i egypten så var det en slags show på kvällarna, ena dagen var det dansuppvisning, andra dagen teater och en annan cirkus. himla underhållande och det hela börjades och avslutades med ett litet "disco" för små barn, ack så gulligt!

finbesök under kvällen och till natten

molly kom hit runt halv sex, vi satt och pratade sen åt vi lite och därefter såg vi på film och gottade oss med ben&jerrys. efter det kom filip & oskar på besök, var himla mysigt och trevligt men nu har dom precis gått. mollsan ligger i min säng och jag sitter här och bloggar. nu ska vi gotta oss lite till och sen ska vi nog sova eller kolla på film.

blank page

har suttit här vid datorn ett bra tag nu, tröttnar aldrig på att leta runt efter musik eller kolla runt på tumblr och få en massa inspration. vad mer har jag att berätta för er? nja, inte så mycket mer. molly är iallafall påväg hit så jag hade tänkt att sätta igång med maten då det denna fredag bjuds på kyckling & klyftpotatis!

inväntar finbesök

äntligen helg! denna skoldag har fått himla fort faktiskt, nu väntar jag på att min molly ska komma hit. dock kommer hon om sisådär en och en halvtimme men ändå.. hade tänkt att börja på en ny bloggdesign nu dock så kommer det ta en himla tid men men, tror det blir jättebra till slut om jag får till det som jag har tänkt.

säger godnatt med tre härliga bilder från egypten

tänkte skriva lite text också så det inte blir så otroligt tråkigt. imorgon är det fredag, känns himla skönt ska ni veta! slutar runt halv tre, då lär jag gå hem en stund och sen ska jag träffa molly och umgås med henne hela kvällen, blir bra det. nu ska jag borsta tänderna och sedan ska jag lägga mig i min underbara säng och sova, godnatt kära läsare!

blunda för en sekund och inse vad som händer

efter över en timmes danspass tillsammans med underbara spectra är jag nu hemma och har precis duschat, hade tänkt att vara snäll med min mage som skriker efter mat så jag ska nog gå och äta någonting nu. denna kväll kommer jag ta det lugnt som de flesta andra och sitta framför datorn och kolla runt lite, återkommer.

welcome to my closet

den första är ifrån monki och de två sista från bikbok.
var alltså de två sista tröjorna, eller toppen och tröjan jag köpte idag. totalt så betalade jag runt 250 kronor för båda två så det var himla billigt! 

denna torsdag såg jag ut såhär

tröja - monki | byxor - rut m.fl
mitt humör idag har varit helt upp och ner men så är det vissa dagar, nu är jag iallafall på bra humör. efter skolan gick jag och saga ner till stan och in på bikbok där det var 50% rabatt på hela affären så jag fick med mig två saker hem som jag tänkte visa för er i nästa inlägg. snart ska jag gå och göra middag och halv sju är det dags för dansträning med spectra!

cosy wednesday

strosar runt i min nya rå gosiga tröja som jag fick av mi madre idag, ni får bättre bilder någon annan dag. ska strax gå och göra mig en stor kopp te samt något annat gott att äta, låter bra det. för tillfället är min inspration och blugglust på noll så ni får gärna kommentera vad ni vill se här i bloggen, återkommer.

så länge jag lever

gick hem efter skolan i stormen, höll på att dö för det var så kallt men jag överlevde. efter det kom sara hit och gjorde mig sällskap, vi gjorde mat och sen åkte vi iväg till dansen. nu sitter jag och lyssnar på musik och ska strax ta någonting att äta och därefter hitta på något och sedan sova.

hjälp mig, vilken jacka!? 1, 2, 3 eller 4?


från andra sidan av detta rum

från i söndags från instagram. nu hade jag faktiskt tänkt att gå och sova, hoppas jag somnar så jag inte ligger uppe i flera timmar. behöver sömn förstår ni. iallafall, imorgon börjar jag halv nio och slutar runt fyra och därefter får vi se vad som händer, blir bra. sov så gott så hörs vi imorgon!

allis med is

hittade denna gamla film på youtube så nu ska jag lägga mig i min säng och kolla på den. kommer ni ihåg den? den gick på tv för många många år sedan, typ över tio år sen tror jag eller nått. åh nostalgi så jaja, uppdaterar senare!

hahhah skönare kille!


lever min dröm

efter en himla seg skoldag så gick jag till prolympia där jag träffade carro och därefter gick vi ner på stan. fick med mig en vanlig grå huvtröja och ett halsband hem, kan nog visa er imorgon eller någonting. senare ikväll ska jag plugga lite och sen ska jag sova tidigt, är så obeskrivligt trött så ja.. 

last update for today

nu har jag lagt på efter en timmes skype-samtal med jonathan, ska gå och borsta tänderna nu och därefter ska jag sova. imorgon börjar jag runt åtta, uppdaterar imorgon någongång så ja det blir bra det. godnatt people!
 
förresten, ovanligt många har klickat sig in på bloggen idag riktigt kul må jag säga! hoppas ni stannar.

i would still be happy

sitter och pratar i skype med jonathan samtidigt som jag precis har ätit upp morötter som smakade lök? haha, fräsh andedräkt nu absolut va.. fast nej, men ni bryr er om det också eller hur. nej men jag ska fortsätta redigera bilder så återkommer jag senare, take care.

more from sharm el sheikh

här har ni ytterligare några fler bilder från egypten, närmare sagt sharm el sheikh. det är långt ifrån alla men jag kommer ladda upp bilder lite då och då så håll utkik! råkar säkert ladda upp samma bild flera gånger men det får ni helt enkelt leva med, jaja. 
 
mina favoriter bland dessa är femte, nionde, tionde, elfte och trettonde.
vilka är era favoriter bland dessa bilder?

mitt riktiga jag, inte så normal faktiskt..


det är inte lätt att förlora det bästa man har

har satt ihop en nostalgi-lista som det är massa gamla låtar och sådär, helt underbart att lyssna på gamla låtar tycker jag, kommer tillbaka många minnen osv. nu ska jag strax gå och byta om för att sedan åka på en dansträning, blir bra det och det är verkligen behövligt efter att ha ätit så mycket i egypten haha.

when it crumbles

malin sov här inatt och i morse så klev vi upp runt sju, fixade oss och åt frukost och runt halv nio åkte vi till skolan. var himla kul att träffa klassen igen men mindre kul att börja jobba och plugga igen.. wellwell, bara runt 40 skoldagar kvar till jullov så jag överlever nog. nu har jag kommit hem samt hunnit fota lite grann, nu ska jag redigera bilder och därefter äta någonting, ma höres.
 
måste även säga ett stort tack till både molly & clara som har uppdaterat bloggen under tiden då jag var i egypten, ni är guldvärda tjejer!

tänkte bara säga tack för mig

Nu har emelie kommit hem som ni kanske redan har märkt jätte brun och fin. Så nu tänkte jag bara säga hejdå från mig, och jag kommer fortsätta uppdatera på min egna blogg(claraa.blogg.se) så ha det super bra, kramkram c.
 

skyfall

  
  
satan så charmig, fast nä. här är jag iallafall dock så tror jag att det mesta av min färg stannade kvar i egypten och ville inte följa med hit men men, lite är kvar iallafall. ska snart åka till stan för att sedan ta bussen till jonathan och vara med honom. ikväll kommer malin hit sen får vi se om hon sover här också, återstår att se.

i'm hoooome

nu är jag hemma efter en underbar vecka i egypten. har haft det hur bra som helst och skulle gärna stannat ett tag till men men.. har solat, badat, ätit gudomlig mat, varit på snorklingtur och mycket mycket mer! kommer visa massa bilder framöver så det är bara att hålla utkik. nu är jag hemma iallafall, love emelie.

Åkt buss i sex timmar och dansat i sex minuter

Nyss kommit hem efter en lång dag i Sundsvall. Har vart jätte kul. Som sagt åkt buss i över sex timmar och dansat i sex minuter, haha. Men det var verkligen kul, dock blev det ingen pallplats men eftersom det var första gången, satsar vi på det nästa tävling istället. Jaja, just nu har jag ont i huvudet och behöver sova, har vart vaken konstant i snart 19 timmar, helt sjukt. Godnatt från mig. Kramkram c
jag vet inte riktigt när Emelie kommer hem, men jag uppdaterar så länge. Hon kommer nog idag eller imorgon. ❤