goodnight dear followers


skulle inte tackat nej till detta


matt och svart

ett lager med svart nagellack sedan ett matt toplack från gina på det så vips så har du ett par tuffa matta svarta naglar. har börjat gilla dehär med mattnagellack och sådär så det lär ni få se mycket av i framtiden.

to my clothes from ikea

lite halvkassa bilder men det får ni leva med. var alltså denna klädställning mina päron kom hem med till mig, är mer än nöjd och detta kommer verkligen hjälpa min garderob så inte den är helt kaos varje dag. kostar runt åttio kronor på ikea, absolut värt pengarna!

who am i to say

klockan är snart ett och jag ligger fortfarande i sängen, lovely sundays förstår ni. ska snart gå och duscha och ta hand om kroppen min, söndagsfix på högsta nivå. atm så kollar jag på gossip girl och har precis ätit frukost, senare idag ska jag städa och sådär. på återseende.

säger godnatt med en bild från strömstad


i will lead you home again

efter att ha fixat lite här hemma såhär på kvällskvisten och även haft en litet krig med min bror (dock det roligaste som hänt på länge HAHA) så sitter jag framför min älskade dator i mitt rum. nu är det dags för ett eller flera avsnitt av gossip girl samtidigt som jag ska dricka en stor kopp med te.

heart attack

denna lördagskväll har en så länge bestått av filmtittande samt mycket sjungande och spelade tillsammans med min underbara bror. ska snart gå och fixa lite i köket och mitt rum, mina päron var förbi ikea och fick med sig en sak till mitt rum så nu måste jag göra plats till det förstår ni. show you guys tomorrow!

fina alanya


new top from yesterday

köpte även denna topp när jag var på stan igår, var på rea på bikbok så jag betalade ynka nittonio kronor för den. får se när den kommer till användning men kanske när jag är i egypten eller någonting? är iallafall nöjd!

trying to recall

har verkligen inte gjort ett piss idag, är hemma tillsammans med min bror för mamma och pappa har åkt iväg på galenskaper, nejdå joda. har iallafall beställt pizza och hunnit baka kladdkaka så det ska vi gotta oss med senare ikväll. hade tänkt att gå ut och fota lite nu så vi hörs senare!

godmorning sunshines


godnatt puss från mig till er


show me love

har varit med amanda hela kvällen, har hunnit med att pratat och skrattat i mängder samt lite sims-spelande och sådär, himla mysigt! nu sitter jag alldeles själv och tänker gå och lägga mig, orkar knappt hålla ögonen öppna haha. imorgon har jag inga planer på dagen men på kvällen ska jag ut på äventyr med några vänner, berättar mer imorgon.

something to your ear

en av de två saker jag fick med mig hem idag från staden, ett fjäderörhänge från kappahl
som blev mitt för åttio svenska riksdaler. jag är nöjd och kommer använda det flitigt i höst!

älskade helg, du är varmt välkommen

 
åh vilken bra dag det har varit och mitt humör har varit på topp! har aldrig varit såhär glad för en fredag i hela mitt liv, verkligen behövligt åh love it. har klarat av ett engelska prov som gick jättebra, fick tillbaka en uppsats som jag fick ett bra betyg på och allt är bara bra nu! efter skolan gick jag ner på stan med hanna, fick med mig två grejer hem som jag visar senare, hann även med en fika och sen hade hon dans och jag kollade på. nu väntar jag på sällskap av bästa amanda, hörs senare.

idag är det fredag det innebär att humöret är på topp!


morning update

sitter och är helt klar så jag passar på att skriva ett litet morgon inlägg till er. ska strax cykla till skolan, slutar runt halv tre och idag är en bra dag för det är fyra veckor till novemberlov och det betyder fyra veckor till egypteeen! åh vad jag längtar.. nu måste jag cykla till skolan men vi hörs senare.

alla har väl fallit någon gång

har egentligen inget vettigt att skriva men tänkte mest bara uppdatera med några inlägg eftersom uppdateringen här har varit kass de senaste dagarna men här är jag iallafall. imorgon är det fredag och det ska bli sååå skönt, älskade fredag. har inte helt planerat vad jag ska göra men det återstår att se.

jag vet att det löser sig

efter en dag på skolan så tog jag bussen till frösön och johanna, väl hemma hos henne bjöds det på fika samt mycket prat som var behövligt. åkte hem runt fem, gjorde mat och halv sju bar det av till en och en halvtimmes dansträning med spectra. nu har jag duschat, smörjt in mig och ska strax beställa en bikini från victorias secret, whooopa vad kul! visar er senare, promise.

detta plus ett par svarta jeans & converse bar jag idag


no update

hade luciaträning efter skolan, efter det så kom sara och mötte mig och därefter gick vi hem till moi. åt middag, pratade lite och sen så åkte vi på träning, dansade och dansade och dansade och försökte lära in oss en dans, sitter halvt menmen.. förlåt för dålig uppdatering people!

maybe we could do this

  
atm så är jag hemma och väntar på att robin ska komma hit. efter skolan gick jag ner till stan och träffade carro, gick runt med henne och tog även en fika på pause, himla mysigt. senare ikväll ska jag jobba tillsammans med malin och isabelle, blir bra det. hörs!

a little one

atm så pratar jag med malin, har
inte så mycket att skriva så vi
hörs helt enkelt imorgon kära ni!

i want to scream all these words to you

har haft en hyfsat så chillerill skoldag, slutade redan runt tolv och då gick jag och saga hem till henne. därefter kom jesper och fredrik förbi så vi gick ut och åkte bil med dom ett tag och nu är jag hemma. har träning halv sju och nu så pratar jag med robin och ska sätta igång att plugga lite.

here comes the sun, goodnight dear followers


you're my favorite boy

nu står först x-factor och sedan beck på schemat, det är nämligen det som visas på fyran en söndagskväll som denna. nu ska jag gå och göra mig en kopp te och ta mig någonting gott att äta, mysfactor till tusen. imorgon ska jag vara på jamtli hela dagen så det blir nog himla kul får vi hoppas, later.

you can make it honey, i love you


xoxo

ligger i min säng och har precis kollat klart på två avsnitt av gossip girl. tänkte bara uppdatera er lite innan jag fortsätter kolla, heh. ikväll får vi se vad jag gör, troligen så blir jag hemma men vi får se vad som händer. har ingenting mer att skriva så vi hörs helt enkelt senare gott folk.

we rule the world

är hemma nu iallafall, det gick jättebra att städa och det tog inte mer än en och en halvtimme så det är lätt förtjänade pengar. nu ska jag lägga mig i sängen och kolla runt på hemsidor efter kläder för senare idag ska jag nämligen beställa lite grejer.

morning update

 
me atm. har precis fixat mig lite och klätt på mig, ska ju som sagt städa idag om sisådär en halvtimme. ska gå och äta frukost nu och därefter så kommer frida förbi och sedan går vi tillsammans bort till lokalen. vet inte hur lång tid det tar att städa men jag uppdaterar er när jag kommer hem igen.

last update for today

har hunnit nattduscha, pratat med sara, diskat och städat undan lite. nu sitter jag i skype med robin men ska snart lägga på för att klockan nio imorgon ska jag som sagt befinna mig i en lokal bortanför mig och städa, vad gör man inte för pengar? uppdaterar er kanske imorgon innan jag går iväg, godnatt!

don't wake me up

sofie har cyklat hem nu så nu är jag ensam. ska gå och plocka undan och diska lite efter allt stohej som har varit här hemma så ja. imorgon klockan nio ska jag städa efter en fest så jag ska väl försöka sova rätt så tidigt idag men vi får se hur det går, maha. 

me and my best one


vill du gifta dig med mig?


dont' you worry child

atm så är sofie hos mig och kommer vara här hela kvällen, kommer ha det så bra! har precis beställt pizza så vi ska tjocka oss med det till middag, senare ikväll får vi se vad vi gör. blir troligen en filmkväll med mycket prat och mys och grejer, lovely life!

space nails by me


in space


säger godnatt med tre oldies of moi

  

today

efter skolan så väntade jag och hanna i sisådär en timme på att föreningsfotbollen skulle börja, vi träffade sara och därefter gick vi och kollade på fotbollen. bacchi vann iallafall så ja. efter det så gick vi ner till stan, hanna åkte hem och jag och sara åkte hem till sara. åt middag och runt åtta så åkte vi till lit och var med några andra killar, trevligt trevligt.

ingen bloggning idag

som rubirken lyder har jag inte hunnit med att blogga idag men tänkte lägga upp något snabbt inlägg nu såhär på en liten fredagskväll, blir bra det. så håll ut kära ni!
 

blue eyes

  
någonting jag alltid velat ha är blåa ögon.. åh skulle kunna döda för att få det allså. funderar starkt på att beställa hem ett par linser faktiskt, men jag vet inte om det är värt det?.. vad tycker ni?

är rädd för att falla tillbaka


du är inte som alla andra, du är speciell

två från idag. har precis kommit hem från ett danspass och ska alldeles strax hoppa in i duschen. tänkte först uppdatera er lite grann, är på bättre humör nu så. jag har råkat ätit rå kycklig vilket resulterar att jag har satans ont i magen nu, men jag tror att en stor kopp te gör det bättre så nu är det te som står på schemat efter duschen. ska även hinna fixa naglarna lite grann, på återseende.
 

a new one at facebook


finns bättre dagar

är inte på bästa humöret idag så jag tänker inte skriva mycket alls. är hemma nu iallafall och pratar på skype, ska snart gå och göra middag och senare ikväll väntar en träning med mina spectra tjejer.
 

någonting som ger mig inspration, tumblr


emelie på en lördag, söndag och måndag


jag kan inte prata med dig när du tittar bort

atm så sitter jag och håller på att uppdatera telefjunken till IOS 6, spännandeeee!.. ska snart gå och göra mig en kopp te och sedan gosa ner mig med täcke och grejer och kolla på något avsnitt av gossip girl och sen ska jag försöka sova hyfsat tidigt. imorgon är det torsdag, slutar runt tre och då får vi se vad jag gör för än har jag inte planerat det.

allting har ett slut men detta är en början





själen av en vän

tog en spruta i morse kan berätta att det gjorde satans ont, dagen rullade på bra och runt tre slutade jag. cyklade hem och nu är jag här, om en timme kommer sara hit och halv sju är det dags för dans med spectra. nu ska jag gå och fixa några saker, uppdaterar er senare.

try to sleep


ibland blir det inte som man har tänkt sig

först och främst måste jag säga förlåt för sen uppdatering.. efter skolan följde jag med saga hem, vi pratade, sjöng, pluggade och lyssnade på massa musik, var på möte sex och halv åtta gick vi och tränade på gymmet. nu sitter jag nyduschad framför dataskärmen i skype och ska snart gå och sova för jag är trötter idag.

turn it down

är fortfarande vaken och väntar på ett samtal på skype, efter det ska jag gå och sussa. imorgon börjar jag åtta och slutar runt två, får se vad jag hittar på efter skolan för än har jag inga planer. vad mer har jag och dela med mig av? jodå, jag vet inte riktigt jag.. 
 
kommentera vad ni vill läsa om i bloggen.

whooopa, min kväll är räddad!


hungry hearts

atm så pratar jag med robin på skype, ska snart byta om för klockan halv sju har jag dansträning. hoppas inte att vi kör för hårt, vill inte har världens träningsverk tills imorgon då jag ska på gymmet och grejer haha. wellwell, jag uppdaterar er senare.

one detail and one of me


det går bra nu

tänkte bara göra ett litet inlägg och säga godnatt till er.
imorgon är det måndag och en ny vecka,
 sov så gott kära ni!

mitt hår och vad jag använder för produkter

det är många som har velat att jag ska göra ett inlägg om mitt hår och vad jag använder för produkter. har inte haft tiden till att göra det tidigare men nu så, here you go!

balsam - WEN: går att beställa från nätet, googla på "wen schampoo balsam" så kommer det upp. kostar runt 299kr skulle jag tro och det är det verkligen värt, håret blir jättelent och det är bra för håret. funkar även som inpackning, ju längre det är i desto bättre.
 
schampoo - BODY SHOP for oily hair: luktar otroligt gott och gör så att inte håret blir fett lika snabbt. detta är mitt favorit schampoo och jag har använt detta i över ett år, är jättenöjd! finns på body shop för 135kr..
 
olja - macadamia: luktar lite killparfym men gör håret silkeslent, mjukt och sköter om håret. använder detta varje gång efter jag har duschat, ta inte för mycket bara. finns att köpa på eleven.se för runt 200kr.
 
hår serum - SEAH: reparerar kluvna toppar och luktar himmelskt! finns att köpa hos frisörer för runt 150kr.
 
värmeskydd - OSIS: har testat många värmeskydd men det är detta jag tycker är allra bäst. har köpt det hos en frisör för runt 200kr. och det luktar typ ingenting men skyddar håret när du plattar/lockar det.
 

använder denna plattång när jag plattar håret, brukar även locka håret med den. tycker den är hur bra som helst och denna köpte jag när jag var i dubai förra året för runt tusenlappen men det är den verkligen värd! love it.
 

 
 

skolfoto 2012/2013


du tog mig till en helt annan planet

efter att ha spenderat ett antal timmar hemma hos malin tillsammans med henne, sofie och saga så är jag nu hemma och har precis duschat. nu ska jag fortsätta skriva på min svenska uppsats och sen ska jag kolla på några avsnitt av mitt älskade gossip girl. ska gå och göra mig lite te nu, peace out.

there are so many beautiful reasons to be happy


det kanske blev fel

hade en fin kväll igår tillsammans med robin, vi satt mest och pratade om allt mellan himmel och jord och runt halv ett åkte han hem. en timme senare kom matilda till mig igenom mitt fönster och gjorde mig sällskap under natten. nu är jag fortfarande med matilda och senare ska jag till malin med några andra.

look at the backside


a new top from hm.

too close

har haft en bra dag nere på stan med sofie, sen gick vi hem till henne och gjorde middag. nu är jag hemma och har precis städat lite, robin är påväg hit så han gör mig sällskap ikväll. visar er vad jag köpte idag ikväll och imorgon så det blir nog bra det. wellwell, nu ska jag redigera lite bilder, so long!

tycker om dig ja

bjuppar på bilderna gör vi absolut. ringde och väckte denna skönhet och idag ska jag på stan med henne. måste köpa nytt schampoo iallafall sen får vi se om jag köper nått mer. ska snart och sminka mig och sen klä på mig, atm så lyssnar jag på musik och kollar tumblrs. ma hörs.



dance trough your life


turn it down

sitter i skype och lyssnar på massa gammal musik så jag får världens nostalgi kick! åh jag vill vara liten. kommer sitta uppe ett tag eftersom jag väntar ett samtal från en person. wellwell, ska göra mig en kopp te och sedan bädda ner mig i sängen för att se ett antal gossip girl avsnitt.

black and white from tonight




kan inte prata med dig när du tittar bort

blev en hemmakväll med la familia idag, behövs det med efter en lång skolvecka. atm så kollar jag och min bror på tv, ska senare ikväll kanske fota lite och även försöka hinna skriva lite till på en uppsats till svenskan men vi får se vad jag orkar. 
 

skol-if foto


du är raderad från mitt liv nu

hah dör så gamla bilder.. efter ett långt och bra samtal med jenny ska jag nu gå och göra mig och min familj lite middag. blir hemma ikväll, känner inte för att gå ut så det blir nog bra. får se vad jag hittar på men jag uppdaterar er senare.

ibland måste man säga ifrån


old ones





de var bra då, vi var barn då

har haft en himla rolig dansträning med mina favoriter, nämligen spectra. nu har jag duschat samt hunnit pratat länge med min fina malin, behövdes om jag säger det så. nu väntar ett skype samtal innan jag ska dejta kudden. imorgon är det fredag och planerna inför det är ingenting haha, ska kanske ut men vi får se hur det går.

kommer aldrig låta dig få se mig svag

efter skolan så cyklade jag och min bästa sofie hem till mig, här gjorde vi inte mycket men pratade, skrattade och lagade mat hann vi iallafall med. hon har åkt hem nu och jag ska snart byta om för halv sju har jag dans. senare ikväll har jag en inbokat skype-samtal med sofie halv nio och sen ska jag försöka att lägga mig tidigt men vi får se hur det går..

atm, lagar mat


morning update


är inte van vid morgon inlägg men idag fick det bli ett! ska gå och sminka mig och fixa håret strax sen jag ska jag äta frukost men först ska jag byta om. idag står ett skol-if foto som planerat så håller tummarna för att det går bra, wellwell. ha en bra dag!

önskar att det var varmare så jag kunna använda dessa


hur du får en fast bakgrund

textraden du ska klistra in efter färgkoden och innan ";" (du ska bara ha en ";") : 
url(http://i47.tinypic.com/2j0dt07.png) fixed no-repeat;

hoppas ni förstod annars är det bara att kommentera så hjälper jag er. 
är det någonting ni undrar över så lämna en kommentar så ser jag till att fixa det!

give me one more thing

kom precis innanför dörren efter en dansträning med mina fina spectratjejor. ska strax hoppa in i duschen men först ska jag bara uppdatera er lite grann. kommer visa skolfotot för er så fort jag har fått det eftersom det var några som ville se och jag kan berätta att jag har sett det av sofie men inte fått hem det så det kommer nog imorgon eller nått. om en timme är det standard samtal med sofie sen får vi se om robin också joinar oss.

åker iväg till dansen, hörs när jag kommer hem

 


ska du me och flya

hade bild i två timmar och därefter en spanska lektion sen skulle vi bara äta och klockan ett var det skolbio, filmen jag saknar dig var det som visades. efter att ha fällit allt för många tårar och snyftat lite så var den slut och då träffade jag matilda på stan och gick runt med henne ett tag. nu håller jag på att göra middag till min familj och om en timme ska jag på dans.

sov gott kära läsare


be strong and hold on

efter ett pass nere på gymmet och en timmes väntan på mamma så sitter jag äntligen i min underbara säng med datorn i knäet. känner på mig att det kommer kännas i kroppen imorgon efter dagens och gårdagens träning med så är det, känns bra ändå! om fyrtiofem minutos ska jag prata med sofie i skype men nu ska jag göra någonting åt min kurrande mage. 

some nature





one of us is gonna die young


bild från i våras, har lite bildbrist nu så.. har genom lidit en skoldag med en fruktansvärd träningsverk i hela kroppen med speciellt vaderna. helt sinnes vad ont jag har faktiskt men det stoppar mig inte för om en timme befinner jag mig nere på frisitilen för ett sh'bam pass tillsammans med saga. nu ska jag ta och byta om till träningskläder, so long!

news from sunday





en liten idrottslektion på en tisdag


tio sanningar såhär runt midnatt

∙ jag älskar att kramas, speciellt med killar som är längre än mig.
∙ det bästa jag vet är att umgås med mina vänner.
∙ jag önskar mer än allt annat att du ska komma tillbaka.
∙ har lovat mig själv att satsa på skolan detta år så det ska jag.
∙ jag älskar att skratta och gör det väldigt ofta.
∙ efter gymnasiet ska jag flytta tillbaka till min hemstad, oslo.
∙ kommer bättre överens med och tycker om mer att vara med killar än tjejer.
∙ jag vill ha novemberlov nu så jag ska åka till egypten.
∙ har för mycket kläder men varje morgon blir det ändå "jag vet inte vad jag ska ha på mig"..
∙ jag kan inte sova så därför gjorde jag detta.


love and hate

ska strax stänga av datorn för att platta håret och sedan sova, blev sent idag iallafall.. att det alltid ska vara så, måste ändra på det alltså. jaja, jag uppdaterar er imorgon. godnatt fina ni.

läs texten nedan

förlåt att jag inte uppdaterar så himla bra just nu men jag måste verkligen satsa på skolan och sen har jag massa träningar och grejer.. men jag lovar, jag ska försöka att blogga minst tre gånger om dagen. love

om du kommer tillbaka så tar jag dig i första hand

har precis hoppat ut ur duschen och nu sitter jag med en islatte i handen. ska strax prata på skype med sofie sen får vi se vad som händer eller nått sånt haha. är helt slut efter träningen så jag ska försöka att lägga mig i hyfsad tid och ja. imorgon vet jag inte vad jag ska göra efter skolan utan det får vi vänta och se med.

det är en början men jag vet inte vart det leder

pratar med sofie på skype, robin la precis på så nu pratar jag med min sofs, hihi. ska strax gå och tvätta bort sminket för att sedan ta och sova. måste lägga fram kläder tills imorgon också så nu måste jag stänga av, sov gott kära ni!

even when i am right

har spenderat hela min dag i sundsvall tillsammans med mami. skjutsade först farmor till flygplatsen sen åkte vi till ikea och shoppade lite och därefter stod birsta på schemat! fick med mig lite saker hem som jag tänker visa för er imorgon för nu är det för mörkt. 

from today


ikea med mami


natthumor på högsta nivå


some day i will move to

det har jag lovat mig själv, jag vill bo i, leva i, bilda familj, jobba i och allt dedär i new york!
 
har lite kul i photoshop såhär på kvällskvisten så jag sitter och redigerar en massa bilder. allt ifrån himmel till jord så det kommer nog komma upp flera bilder skulle jag tro. klockan slår snart midnatt men jag ska nog sitta uppe ett tag till så vi hörs senare kära ni!

new autumn design

kände för en ny design så vad gjorde jag inte? jo satte mig och fixade till lite i stilmallen och i kodmallarna och vips så hade jag fixat en ny höstig design. inte så jättestora förändringar sen förut men jag gillar det iallafall, hope you like it people!