2012, part two

 
Juli: Hade det så otroligt kul på storsjöcupen med speciellt Jenny, Molly och Julia men även många fler. Lärde känna nya personer, dansade och sjöng järnet på storsjöcupendiscot då min kära vän Saga var DJ. Bokade även en sista minuten till Alanya med familjen så vi åkte dit i en vecka, där bjöds det på sol, bad, värme, god mat och glada miner. När vi kom hem därifrån åkte vi till Oslo där vi var i några dagar då jag även fick se hur allt såg ut efter 22 juli.. Efter det åkte vi till Strömstad och var där i några dagar.
 
Yran var i Östersund och detta var också något av det bästa jag har gjort, umgicks med så många underbara personer, lyssnade på många artister, träffade Norlie&KKV samt Rebecca&Fiona, kom hem runt tre och fick inte speciellt mycket sömn men det var det värt!
 
Augusti: Tog vara på den sista tiden av sommarlovet genom att umgås med vänner och i slutet av denna månad började skolan, jag började nian, vilket kändes otroligt spännande!
 
September: Rullade på bra och denna månad blev det även mycket självporträtts fotande.
 
Oktober: Även denna månad fotade jag mycket, både självporträtt samt naturen. Hade mycket att göra i skolan så jag var otroligt stressad men hann klart allting innan jag åkte iväg till..

November: EGYPTEN! Det var otroligt behövligt att komma bort just denna tid då jag var skolless så otroligt och lite annat. Solade, badade, var lycklig och bara hade det så otroligt bra när jag var här, älskade Egypten!
 
December: Otroligt mycket mys, strosandes runt i mjukiskläder väldigt ofta, slutspurten av prov och inlämningar på skolan, stressen för alla julklappar men slutligen julavslutning och några dagar senare julafton och nu är det snart ett nytt år!
 
Detta år har varit helt underbart och det menar jag verkligen, har gjort så mycket och tagit vara på tiden och försökt att vara lycklig så mycket jag kunnat. Jag kommer minnas detta år som det bästa i mitt liv än så länge men låt oss gör 2013 minst lika bra om inte bättre!
 

2012, part one.

Januari: Kommer ärligt talat inte ihåg så mycket av denna månad men kall var den och jag spenderade mycket tid på att strosa runt i mjukiskläder och bara mysa på. Var även mycket uppe i Åre och åkte skidor.
 
Februari: Den mesta tiden av februari månad spenderade jag med mina kära konfirmand vänner då jag konfirmerade mig och fick mycket fina presenter, speciellt min kära macbook. Var även mycket uppe i Åre och även denna månad åkte jag mycket skidor.
 
Mars: Fyllde 15 år, åkte tillsammans med Carro till huvustaden för massor av shopping, äta god mat, fika i mängder men framförallt för att se Avicii. Blev utbjuden på försenad födelsedagsmiddag av käraste Jonas och Filip. Hade ett fint sportlov uppe i Åre då jag träffade umeåpojkarna Pontus och Alexander.
 
 
April: Åkte till Funäsdalen med min dansgrupp, Spectra. Där vi bland annat dansade på snö, höll på att frysa & blåsa iväg samt gick en otroligt lång promenix runt i byn. Mer än detta kommer jag inte ihåg faktiskt, haha!
 
Maj: Var otroligt skolless och då passade det perfekt att jag åkte till Göteborg tillsammans med cafégruppen på skolan. Shoppade mycket, var uppe alldeles för länge, skrattade som aldrig förr, en fågel sket på min arm, spenderade alldeles för mycket pengar på starbucks, var på liseberg. Väl hemma solade jag mycket i vårsolen som visade sig och umgicks med nära och kära.
 
 Juni: Gick ut åttan, hade en jättebra avslutning samt avslutningskväll med vänner. Solade när solen visade sig. I slutet av denna månad tog jag och Felicia samt våra mammor vårt pick och pack och bilade till Borlänge där vi shoppade lite och på kvällen var jag och Felicia på Peace and love, då vi bland annat fick se Skrillex och Rihanna men kolla på videon så ser ni mycket mer. Något av det bästa jag har gjort detta år faktiskt.

Nyårsafton

 
Weheartit bilder. Idag är det som de flesta redan vet nyårsafton, hur jag ska fira det hade jag tänkt att berätta nu eftersom många har undrat. Först kommer sex tjejer hit för att göra middag och därefter äta middag blir helt säkert jättemysigt & trevligt. Lite senare ska vi ner till en lägenhet för att vara där ett tag och till tolv ska vi befinna oss nere i stan för att kolla på alla fyrverkerier. Ska försöka att ta många bilder men vi får se hur det blir för jag kommer inte ta med systemkameran utan bara den lilla menmen..
 
Hoppas ni får ett bra slut på 2012 och en grymt bra början på 2013 för det kommer jag få!

Dålig uppdatering, pga inget internet

Det blev helt knas igår, vaknade upp av att det inte var någon ström i hela huset så jag gick till en granne som kom och lite senare kom även en elektriker som sa vad felet var. Fick ström i halva huset men dock inte där internettet är så därför kunde jag inte uppdatera. Nu är det iallafall fixat så nu kan jag blogga, återkommer strax!

New years eve

Detta hade jag tänkt att ha på mig på nyårsafton dock är jag inte säker på varken vilka skor jag ska ha eller om jag ska ha en svart, röd, gul eller en annan beige kofta.. Åh beslutsångest men det hjälper nog bästa Mollsan mig med imorgon då hon kommer till moi. 

Ska bättra mig

Tänkte uppdatera er lite snabbt såhär på kvällskvisten och bara berätta att jag verkligen ska försöka ta tag i det här med bloggningen och det är faktiskt ett nyårslöfte inför 2013. Vad jag ska göra på nyår återkommer jag med imorgon så håll utkik då och om ni har tur kanske det även kommer en video då. Återkommer.

Förlåt läsare

Måste verkligen be om ursäkt för den sjukt dåliga
uppdateringen men för tillfället har jag ingen blogglust,
återkommer när jag har det!

Atm, på tåget påväg hem


Me and my brother


Lite text om denna dag

Hej på er kära läsare! Måste verkligen säga förlåt för den usla uppdateringen men det blir så när jag är uppe i Åre.. Idag har jag åkt skidor tillsammans med Emma och Sara, åkte ett tag sen värmde vi oss lite och därefter vankades det lunch hemma hos dom. Åkte skidor hem precis innan liftarna stängde och väl hemma i lägenheten fick vi besök av familjen Westerdahl/Larsson, mycket trevligt!

Nu ikväll har jag sovit en timme, kollat på ett antal avsnitt av pretty little liars, ätit tacos till middag och nu sitter jag med familjen och tittar på film. Och det ska jag fortsätta göra resten av kvällen, bara mysa och ta det lugnt, vilket jag älskar med att vara här i Åre.

Uppdaterar mer senare eller imorgon, ha det bra kära ni!


Åre är otroligt fint


Victorias secret fashion show 2012 på trean om en timme


Xoxo

Kan berätta att nu har jag kollat klart på hela gossip girl, slutade så otroligt bra och fint ska jag säga er! Om Chuck & Blair, Serena & Dan är lyckliga så är jag det också, åh ni måste verkligen kolla på gossip girl, älskade serie. 
 
Nu håller jag på att packa för om en timme åker vi upp till Åre. Jag tar tåget hem med Emma på fredag morgon för att shoppa lite på mellandagsrean samt fixa lite andra saker. Det kommer bara bli mobilbloggar nu när jag är uppe i Åre men det får ni leva med. Love

Goodnight

Snabbt inlägg nu innan jag går och lägger mig, jag har
haft en jättebra dag tillsammans med min familj + farmor & farfar.
Imorgon åker jag upp till Åre och stannar där ett tag, dock så kommer
jag troligen att ta tåget hem på torsdag eller fredag för då ska jag
hem och shoppa eftersom det är mellandagsrea då, men det
återkommer jag med senare. Nu ska jag gå och sova, kommer
lägga mig med ett stort leende på läpparna kan jag lova er.
Sov så gott så hörs vi imorgon när jag vaknar. 

Mina julklappar genom en iphone

| Marc Jacobs klocka i roséguld | Presentkort på makeupstore 175 kronor & bikbok 500 kronor | 8000 kronor | BareMinerals kit |

Detta plus några andra saker som strumpor, deodorant, en bok och säsongskort i Åre har jag alltså fått i julklapp. Det jag är mest nöjd med är faktiskt klockan, är helt in love och kommer nog ha på mig den varje dag framöver! Vad exakt jag ska göra med mina pengar har jag inte helt bestämt mig för men ett par hunter stövlar lockar verkligen samt ett nytt egen designat skal till telefjunken men ja, vi får se helt enkelt. Love

Julafton

Har haft en jättebra julafton med mycket bra umgänge, god mat, mycket prat & skratt och jättebra presenter. Får se om jag hinner lägga upp bild på det jag har fått ikväll annars så kommer det upp imorgon. Hoppas ni har haft en bra julafton kära läsare!

Merry christmas

Alldeles strax åker jag iväg mot farmor&farfar och firar min julafton där, dock så följer jag inte med på minneslunden/kyrkogården eftersom jag inte känner för det eller är inte på det humöret.. Hoppas ni får en jättebra julafton med massa julklappar och god mat, vad jag får visar jag senare ikväll eller imorgon. 

Julaftons morgon

Precis som jag sa igår strosar jag runt i dessa myskläder här hemma. Nu har klockan precis slagit tolv så jag hade tänkt att först kolla på det sista avsnittet av julkalendern och därefter börja fixa mig. Runt halv tre ska min familj nämligen åka till farmor&farfar där vi ska dricka glögg, äta pepparkakor och kolla på kalle anka. Senare ska vi troligen gå till minneslunden och tända ljus för mormor och morfar sen vankas det julmat. Får se när jag uppdaterar er nästa gång, iallafall innan jag åker, ha en jättebra julafton!

Första julklappen

När jag vaknade fick jag öppna en present och titta vad som var i!! ↑ Är jättenöjd med det iallafall, om jag får mer pengar funderar jag på att beställa ett par hunterstövlar annars så får jag väl spara pengarna. Jag har precis skrivit några julkort + rim som jag strax ska sätta fast på julklapparna som jag ska ge bort. Ha en fortsatt bra julafton!!

From me to you dear followers..


Stickad tröja och rutiga shorts

Precis som på bilden ovan ska jag gå runt imorgon på julaftonsmorgonen, älskar känslan av att gå runt i mjukis kläder och speciellt på julafton. Hoppas på att få en present på morgonen iallafall och många fler senare på kvällen. Vad jag exakt ska göra under julafton hade jag tänkt att berätta imorgon, kan berätta att jag alldeles precis har lagt fram kläderna jag ska ha på mig. 

Read this


Kalla och underbara vinter


Dan före dopparedan

Denna eftermiddag och lite av kvällen har jag som sagt spenderat med två av mina bästa, vi har pratat i mängder, ätit massa gott, druckit te och julmust och bara myst på. Perfekt såhär dan före dopparedan tycker jag,  att bara mysa till tusen och umgås med dem man tycker om. Nu ska jag snart äta stormiddag dock får vi se hur mycket jag orkar eftersom jag är otroligt mätt.. Hugs

Next up, julmys med dem bästa

  
 
Känslan när man ska träffa sina bästavänner och kan ha på sig vad man vill är helt underbar kan jag berätta för er, haha. Nu ska jag alldeles strax åka iväg till Malin där det vankas julmys tillsammans med henne och Saga. Är helt hundra på att det kommer bli hur bra som helst och framförallt råmysigt. Tar med mig kameran men vi får se om det bli några bilder för om jag känner mina ägg till vänner rätt så vill dem inte vara med på bild.. Hörs när jag kommer hem!
 
EDIT: Angående det förra inlägget om hår så har jag lagt till lite tips om hur man kan minska elektriskt hår eftersom det var någon som ville det.

Mitt hår samt tips hur man ska sköta håret

Det har varit några som undrar hur jag får volym i mitt hår och hur jag sköter om det så jag hade tänkt att berätta det nu.
 
Den mesta volymen jag har i mitt hår tror jag kommer från mina lockar (första bilden), dem gör mitt hår väldigt stort och fluffigt när det väl är lockigt sen håller det i sig lite när jag plattar håret. 
 
Jag plattar nästan alltid mitt hår på kvällen och sen sätter jag upp det i en hästsvans som jag sedan sover med, det ger mitt hår också mycket volym. Dock så blir det som en kant på håret men det plattar jag bara bort. 
 
Produkter som volympulver, hårspray och allt vad det nu finns samt tuppering använder jag aldrig. Det enda jag använder är olja för håret, en kräm som jag tar i topparna så det inte slits lika mycket och självklart värmeskydd när jag plattar håret. 
 
Tips på hur du får volym i håret:
- Sov med håret uppsatt (det slits inte lika mycket då heller).
- Om du har lite fall i håret och ska platta det, platta inte enda längst in mot hårbotten för då tar du bort volymen.
- När du duschar så ta mycket schampoo i hårbotten och massera in det noga så det blir mycket skum.
 
Tips på hur håret inte slits lika mycket:
- Om du bara är hemma och inte fixar dig, sätt upp håret i en slarvig boll så inte topparna skadas.
- Ta i balsam i håret innan du ska duscha (när det är torrt), duscha sedan ut det och använd schampoo (gärna två gånger) sen tar du balsam igen.
- Använd produkter till håret som olja (macadamias olja & morroccan oil är jättebra!), krämer för topparna så inte dem slits, värmeskydd innan du använder värmetänger som plattång, locktång, vågtång och volymtång.
 
Tips för att minska elektriskt hår:
- Håll inte på att borsta håret för mycket, då blir det lätt elektriskt.
- Om det är elektriskt, ta någon kräm och dra lätt över håret så det lägger sig. (Funkar med body butter/lotion)
 
Detta är helt mina egna tips och åsikter, hoppas att ni uppskattar detta, om det är någonting ni undrar över så är det bara att kommentera.

Kärlek slutar inte alltid med bråk

Atm så sitter jag och dricker te och kollar på gg. Om ungefär två timmar ska jag gå till Malin för att ha lite julmys tillsammans med henne och Saga samt säga hejdå till Saga eftersom hon åker till Karibien i två veckor, inte alls avensjuk.. Uppdaterar er innan jag går, ha en fortsatt bra dag.

Morning update

Imorgon är det julafton, det känns hur konstigt som helst med tanke på att jag inte har någon speciell julkänsla men det ska ändå bli kul att få julklappar och sådär! Har precis vaknat och nu sitter jag och kollar på gg och därefter ska jag kolla på julkalendern. 

Godnatt medmänniskor


Detta blir alltså det sista inlägget för idag, klockan är 
kvart i ett och jag har precis kollat klart på femte säsongen 
av gossip girl. Jag tror jag har blivit mer beroende än vad jag
någonsin har varit, inte bra Emelie.. Vad jag ska hitta på 
imorgon berättar jag när jag vaknar, sov gott så hörs vi imorgon.
Pok

Nyduschad och fräsch

Nu har jag precis smörjt in kroppen efter att ha tagit en lång dusch så nu känner jag mig fräsch och sådär, love it. Ikväll ska jag göra klart två bloggdesigner och även kolla på gossip girl där jag förövrigt snart har sett klart hela säsong fem och snart måste börja på den sista säsongen.. 

Julgodis, rocky roads

Det vara alltså detta jag gjorde för sisådär två timmar sedan, kan berätta att det blev otroligt gott fast det inte ser så lockande ut. Tycker verkligen att ni ska testa för det är otroligt enkelt och går jättefort.
 
Såhär gör du:
1. Smält 300 gram choklad i ett vattenbad (kastrull med en skål på).
2. Välj vad du ska ha i, jag tog marsmallows och jordnötter men har läst att flera tar i dumle, andra nötter osv..
3. När chokladen har smält tar du bort kastrullen från plattan och tar sedan i det du ska ha i. ↑
4. Blanda samman allting till en smet eller vad man ska kalla det.
5. Lägg upp smeten (ungefär 2-3cm tjock) på en plåt och låt den sedan blir kall.
6. Skär upp den i olika rutor eller hur du nu vill ha dem. 

Tjugoandra december

Hade det jättemysigt hemma hos farmor & farfar, när jag kom hem så åkte jag och mamma direkt till maxi där det var k a o s, haha så stört mycket folk menmen.. Nu har jag iallafall gjort lite julgodis som jag hade tänkt att visa er senare idag för nu väntar ett avsnitt av mitt älskade gossip girl. Love
 

Kära vinterland

Har varit ute och fotat nu på förmiddagen och här ovan ser ni lite av resultatet. Nu ska jag sätta på mig varma och sköna kläder för att sedan gå mot farmor och farfar där jag ska hjälpa dem med deras julgran, sätta den i foten samt klä den. Det blir nog mysigt det men jag uppdaterar er när jag kommer hem, ha en fin lördag så länge!

Saturday morning

Först och främst måste jag bara tack för jättefina kommentarer, ni ska veta att jag verkligen uppskattar det! Klockan är lite över elva och jag har inte hunnit med mycket mer än att äta frukost och kollat på julkalendern. För tillfället är jag ensam hemma för mamma jobbar och pappa och min lillebror har åkt iväg och tränat. Men det går bra för mig för jag tycker faktiskt om att vara själv, konstigt nog. Vi får se vad denna lördag har att erbjuda, kanske lite tid med malin men det återstår att se.
 
Till dig som undrade om VS sakerna: Jag hade faktiskt tur och vann dem på en tävling på en blogg men dem är ifrån Clara på vsforsale.devote.se och hon har ett paket pris på 569 kronor för fyra mists inklusive frakt (ni får välja själv vilka fyra ni vill ha såklart). Gå in på hennes blogg och läs mer, kan berätta att jag kommer beställa ifrån henne nästa gång!

Säger godnatt med en underbar bild

Innan jag går och lägger mig vill jag bara säga att statistiken stiger, har ändrat lite på bloggdesignen och har även kollat på ännu ett avsnitt av gossip girl. Imorgon är det lördag och jag har faktiskt inga planer inför dagen men det fixar sig nog, sov gott så hörs vi imorgon. Xoxo

Ny design

Ännu en gång har jag fixat en design lite senare på kvällen, vet inte riktigt varför det alltid blir så menmen.. Denna gång blev det en lite enklare design men jag gillar den faktiskt! Hoppas ni också tycker om den och om det är någonting ni undrar över så kommentera, eller var bara gulliga och kommentera vad ni tycker om den nya. Puss!

lev ditt liv och gör exakt vad du vill

har tittat på hyfsat många gossip girl avsnitt men jag tröttnar aldrig och nu har min bejb malin också börjat titta på det, hihi jag lär henne! ska kolla på ett avsnitt till, därefter hade jag tänkt att göra en ny bloggdesign och sen får vi se vad jag gör. pussis

titta vad som låg i brevlådan idag

när jag kom hem och öppnade brevlådan så låg det två paket där och gissa om jag blev glad!? som jag har väntat på VS sakerna och som grädde på moset kom även min nyårsklänning. fick ingen bra bild på den men jag ska fota med carro imorgon så då kanske jag får någon bättre. kan säga att jag är så otroligt nöjd med klänningen speciellt och även med VS mistsen. ääälskar livet!

you got that smile, that only heaven can make

jorden gick inte under, ingen dog så allt dedär var tydligen bara bullshit maha. jaja.. vaknade för ungefär en halvtimme sen och nu håller jag på att kolla på ett avsnitt av gossip girl och så fort det är slut ska jag gå och äta frukost. ska skynda mig ner till stan sen för att träffa daniel och leta julklappar, det blir bra det. 

vi dör som kämpare

är lite mer än en timme kvar tills jorden troligen ska gå under eller jag vet faktiskt inte om jag tror på det eller inte.. jaja, ska väl ringa någon så jag har någon att prata med de sista minutrarna av mitt liv eller nått sånt. vi kanske hörs imorgon annars får ni alla vila i frid eller nått sånt. men vi dör som kämpare!

från andra sidan av detta rum

denna kväll har jag bestämt mig för att ha gossip girl-maraton fram till runt kvart över två för 02.12 ska tydligen jorden gå under. jag vet inte om jag tror på det eller inte men hoppas inte iallafall för jag vill levaaaa, buhu. skulle egentligen träffat johan en stund men det hann jag inte.. nej nu ska jag fortsätta mitt maraton, hoppas ni får en bra kväll!

detta gjorde min torsdagskväll mycket bättre


xoxo

atm så kollar jag på gossip girl, har tråkigt nog snart tittat klart på hela serien så då ska jag börja kolla på någon annan men vet inte helt vilken, har ni några förslag på bra serier? imorgon är det fredag och det är då jorden ska gå under, hah tog fel trodde att det var den 21:a idag men nejnej. ska iallafall på stan imorgon tillsammans med daniel och ska även träffa carro en stund. ma höres.

jullov!

äntligen har jag fått jullov! det gick bra på avslutningen och när vi var klara där gick vi till klassrummet och fikade lite och därefter fick vi betygen. jag kan berätta att jag är nöjd med betygen och hoppas på att hålla kvar dom till sommaren om jag inte höjer mig då. vi slutade runt elva då gick jag ner till stan och efter ett tag träffade jag felicia, vi gick runt och jag köpte lite julklappar och sådär. nu är jag hemma och väntar fortfarande på att brevbäraren ska komma.. åååh. 

snälla brevbärare, skynda dig

det är inte alla dagar jag sitter och väntar på att posten ska komma men just idag gör jag det och har gjort det sen över två timmar tillbaka. blir så irriterad för posten brukar alltid komma tidigt och nu när jag väl är hemma tidigt så kommer den sent. det är nämligen så att jag väntar på att min nyårsklänning ska komma och troligen gör den det idag. skulle dock inte förvåna mig om den inte kommer idag, då har jag väntat i onödan.. så snälla brevbärare, kan du snälla komma till mitt hus och lämna av min klänning i min brevlåda?

goodnight dear followers

hade tänkt att säga godnatt till er nu men först ska jag bara ladda över lite bilder till fjunken och sen ska jag sova. imorgon är det torsdag, julavslutning står på schemat och jag kan bara hoppas att turen är med mig så det inte låter allt för dåligt när jag sjunger maha. det sägs även att jorden ska gå under imorgon men jag vet inte hur mycket jag tror på det, en sak är säkert iallafall, både facebook & instagram osv kommer vara bombat av bilder och statusar osvosv.. så jag ska försöka hålla mig borta från det men vi får se hur det går. love

change your life

var på wargen fram till tolv då jag gick till skolan och då tränade jag och några andra tills imorgon då det är avslutning. kom hem för ungefär en timme sedan och snart ska jag sätta igång med att göra middag. ikväll ska jag lägga mig tidigt för jag är så otroligt trött, ska bli så otroligt skönt att få lov imorgon!
 
till er som undrade vad jag ska göra på nyår, det berättar jag imorgon eller till helgen. 

wednesday morning

nu sitter jag helt klar och ska strax börja gå ner mot kyrkparken där jag ska möta ylva därefter går vi till wargen och är på samhällsprogrammet hela dagen för att kolla runt lite där. hoppas att jag blir mer säker på mitt val under dagen, slutar runt halv tre och då vet jag inte vad jag ska göra. hoppas ni får en bra dag!

need you there so stand here forever

idag så har jag och fyra andra mest suttit i aulan och sjungit, spelat piano/gitarr samt pratat och skrattat i mängder. det är nämligen så att vi ska vara med på julavslutningen och uppträda lite så vi har tränat till det hela dagen, vilket resulterade en hes hals och även huvudverk menmen.. 
 
efter skolan åkte jag och mamma och köpte julgran, har hunnit duscha, smörjt in mig, ätit middag, beställa nyårsklänning, gjort knäck, ombeställt en sak samt fotat lite. nu ska jag gå och platta håret, vi hörs senare.

red and yellow

igår när jag gick runt på denna stads gator hittade jag dessa två kavajer inne på hm. jag letade efter en röd kavaj och den gula var på rea så jag kunde inte motstå, tvåhundranittionio svenska riksdaler fick jag ge för båda två och jag kan berätta att jag är nöjd! båda kommen användas flitigt och den röda ska jag faktiskt ha på julafton, visar min julaftons outfit senare, love.

victoria's secret


(den första bilden ska vara en animation men vet inte om det funkar..) titta vad kära paula kom med till mig och tre andra idag på skolan, eller vi hade sagt till henne att köpa det eftersom hon var i london. så nu är jag råglad för denna body butter är lovelyyyy! hoppas verkligen att jag åker till london snart för då kan jag lova er att det blir storshopping på victoria's secret. 

förlåt kära läsare

förlåt för att jag inte uppdaterade igår, men jag hade inte tiden till det faktiskt. kom hem och slängde i mig lite mat och sen åkte jag ut till hackås och sålde fika & dansade, kom hem runt nio då duschade jag och sen kollade jag på film menmen.. här är jag iallafall. nu ska jag ner till stan, vi hörs!

bara text

idag har jag åkt skidor i kylan och blåsten, höll på att dö vid vissa tillfällen, haha nejdå. efter det åkte vi in till byn och kollade på julmarknaden samt några andra affärer och därefter åkte vi tillbaka till lägenheten. var egentligen meningen att jag skulle ut med filip, viktor och några fler ikväll men jag orkade inte så det får bli en annan gång. imorgon ska jag åka skidor och på kvällen åker vi hem och då ska jag till hackås och sälja fika tillsammans med spectra så det blir bra det! hoppas ni får en fortsatt bra lördagskväll!


ut och åka skidor


en kall dag i december

 
påväg hem från skolan då jag förövrigt frös ihjäl | solen går ner | fick damp på mitt hår så satte upp det jättefint
nu är det äntligen helg och bara en vecka kvar i skolan tills vi får jullov och det ska bli sååå skönt! atm så är jag hemma själv och ska snart börja packa för ikväll åker jag och min familj till lägenheten i åre och stannar där över helgen. jag tar inte med mig datorn men jag får helt enkelt mobilblogga därifrån, det funkar det med. annars har jag ingenting mer att berätta för er, love.
 

lucia

dessa bilder är tagna av min kära vän sofie. 
om det är någon annan från skolan som har bilder på luciatåget
eller nått så får ni gära skicka dom till mig eller någonting. 
[email protected] eller emeliemartensson på kik.

13 december, lucia

idag var/är det lucia, i morse klockan åtta så stod många tärnor, några tomtar och jag, lucian nervösa inför att börja vår första "föreställning" men det gick bra och det gjorde det även föreställningen efter. efter skolan gick jag ner till stan där jag mötte felicia, vi gick runt och kollade i stadens affärer som inte erbjuder så mycket menmen. träffade iallafall på en otroligt saknad vän som gjorde mig på gott humör och hann även köpa julklapp till en i spectra tills ikväll då vi ska ha en liten julavslutning. love.

dear brother, i love you


 

alla har väl fallit någon gång

kära åre, vad jag saknar dig. nu har jag fixat det sista tills imorgon, kan berätta att jag redan nu är nervös men det ska nog gå bra. jag gruvar mig för att gå upp halv sex, förstår inte hur jag ska ta mig upp men det går väl på ett eller annat sätt hoppas jag. kommer ta med mig kameran imorgon så förhoppningsvis så får ni se lite bilder imorgon kväll eller så.

12/12 - 12, 12:12

var nog inte ensam om att ta en printscreen på fjunken idag när klockan slog tolv minuter över tolv. hela instagram och facebook var bombar med bilder och statusar där det stod men ja, det händer ju bara en gång. har luciaträning fram till halv fem idag därefter åkte jag hem och nu har jag ätit. senare ikväll ska jag bara fixa inför imorgon som sagt, har ingenting mer att skriva så vi hörs senare.
 
till dig som undrade vad min tumblr heter, den heter lafelicitas.tumblr.com (länk).

uppdatering, i skolan

atm så är jag i skolan och har so, jobbar tillsammans i grupp och skriver om kolkraftverk och sådär som  vi sedan ska debattera om, spännande! om en timme ska vi ha luciaträning för sista gången eftersom det är lucia imorgon redan, helt sjukt vad fort det går. iallafall, när vi är klara åker jag hem och äter middag och senare ska jag bara ta det lugnt och sova tidigt för imorgon ska jag kliva upp halv sex..

ny vinter bloggdesign

nu så har det ändrats lite här i bloggen, headern, bakgrunden, färger,
typsnitt och sådär. ni ser nog vad som är nytt och inte. jag är iallafall nöjd
och nu får vi se hur länge jag har kvar denna. haha, brukar ju alltid tröttna
på mina bloggdesigner och gör nya ganska ofta. 
 
om ni inte ser den nya designen eller om någonting ser konstigt ut, klicka F5.
nu vill jag veta era åsikter om bloggdesignen, vad tycker ni!?

mina tankar kring nationella proven

det var en person som ville att jag skulle skriva mina tankar på de nationella proven så självklart gör jag det. 
 
jag har redan skrivit upp när vi har nationella prov i min kalender på mobilen och när jag bara kollar på datumen känns det som att det är så otroligt många. jag kan inte säga att jag är "orolig" inför proven är mer lite stressad över det eftersom det är trots allt på allt jag har lärt mig sen sexan och jag kommer inte ihåg allt därifrån.. men jag ska kolla igenom böcker från 6an, 7an och 8an för de alla ämnena och se om jag lär mig lite mera.
 
samtidigt så är det ju så att betygen kommer inte sättas exakt som resultatet blir på nationella proven så jag ser inte det som någonting jättestort, mer som att vi ska se vad vi kan och göra så mycket vi kan. det är klart man vill ha bra resultat och det ska jag verkligen försöka och få också. 
 
det andra som jag ser med nationella proven är att det är verkligen slutet på nian, slutet på grundskolan och slutet på klassen.. en termin går otroligt fort och det har jag insett denna termin, ojojoj vi började nyss skolan ju? nationella proven kommer swischa förbi och helt plötsligt står vi där med betygen i händerna och har gått ut grundskolan. 
 
det positiva med nationella proven är att det är början på någonting nytt, att det blir slut på grundskolan ska bli skönt och sedan få börja på nytt men en ny klass och på en linje man tycker om. det ska bli hemskt att lämna klassen men på något sätt känns det bra att börja om på nytt igen, förstår inte.. 
 
jag ser inte framemot nationella proven men ser det inte heller som "världens" grej, utan jag ska plugga och göra mitt bästa på dom iallafall.

can't stand the silence

ännu en dag är över och snart är det jullov och det ska bli så skönt, ja jag kan inte beskriva hur mycket jag vill ha lov för tillfället. idag hade jag bara tre lektioner plus luciaträning sen åkte jag hem och fixade lite saker och nu ska jag snart äta. ikväll ska jag inte göra någonting speciellt, duscha och bara mysa på. 

uncover

nu ska jag alldeles strax gå och sova men jag funderar på om jag ska göra mitt engelska prov imorgon eller på fredag, åh ångest. menmen, vi får se hur jag gör. tisdag är det imorgon iallafall och efter skolan kommer jag ha luciaträning som resten av dagarna fram till lucia och på kvällen ska jag nog bara ta det lugnt skulle jag tro. har ingenting mer att skriva så vi hörs helt enkelt imorgon, nattinatt.

måndagen är över

nu är denna måndag över och det känns faktiskt otroligt skönt, gjorde ingenting speciellt på skolan utan vi satt mest och pratade och bara tog det lugnt och det behövdes eftersom inatt fick jag inte speciellt mycket sömn.. om lite mer än en timme ska jag befinna mig på dansträning och efter den ska jag sova och plugga. hörs.

något irriterande och som jag stör mig på otroligt mycket

jag blir otroligt irriterad när andra tar mina bilder utan att skriva att de är mina eller utan att fråga. en sak är om någon tar bilden och sedan skriver att det är min eller lånad av mig eller pratar med mig innan och frågar om det är okej om den tar den bilden. men som vid detta tillfälle då jag hittade en blogg som nästan var fylld med mina bilder, kan berätta att jag är otroligt irriterad och tycker nästan det är skrattretande att inte kunna fråga mig innan eller skriva att det är mina bilder, vad är problemet? jag förstår det iallafall inte, hur svårt är det att fråga mig? alla bilderna här ovan är mina, jag har gjort klädcollagen i polyvore, har skrivit texten "what if?", ALLT är gjort av mig. jag har bevis och jag tror att de flesta av mina läsare också vet att det är mina bilder eftersom nästan alla är på bloggen.
 
och till er som kommer med detta "du måste ta att någon tar dina bilder, allt kommer ju upp på internet" ja, jag vet det. men det är inte bara en bild någon har tagit utan runt tio stycken, då är det inte så att personen har hittat bilderna som en slump utan då har personen kopierat bilderna och tagit dom helt enkelt.
 
TACK FÖR MIG!

i never said i loved you

har kollat på det sista avsnittet av solsidan och kan bara säga, ove sundberg vilken stjärna! haha åh.. nu ska jag gå och platta håretoch därefter hade jag tänkt att kolla på tv tillsammans med min familj samt plugga lite till. imorgon är det måndag och efter skolan ska jag inte göra någonting speciellt utan bara ta det lugnt hemma. 

sånt som alltid behövs

ett par svart jeans och underkläder, allt ifrån cubus. 

lovely sunday

denna dag så har jag gått runt i olika affärer i lilla östersund tillsammans med clara, druckit god cappucino samt posat lite inne på cubus som ni ser här ovanför. fick med mig tre saker hem som jag ska ta kort på strax och visa för er senare ikväll. ni vet redan vad jag ska göra ikväll, nämligen plugga och även duscha och om jag har tur hinna med ett eller två avsnitt av gossip girl. loveee.

känn dig fri

idag är det söndag, nu har jag bar hunnit kollat på julkalendern och ska strax gå och göra mig lite frulle. om en timme ska jag träffa clara på stan där jag ska kolla runt efter julklappar, köpa byxor och bara umgås med henne. när jag kommer hem ska jag plugga inför morgondagens spanskaprov, så nu vet ni vad jag ska göra idag. hugs.

saturday night

strosar runt i detta denna lördagskväll, mycket bekvämt! atm så pratar jag med sofie och hon hälsar "hej!" så ni kan ju vara snälla och hälsa tillbaka eller nått. ska snart gå och tvätta bort sminket och sådär för imorgon ska jag troligen umgås med clara. natti!

åttonde december

denna dag har det bjudits på det ena och det andra hemma hos amanda, vi har spelat sims, fikat, pratat, skrattat, kollat på tv och bara myst på och sånt behövs verkligen. runt nio mötte jag upp min bror och därefter gick vi tillsammans hem. nu funderar jag på att fota lite men jag vet inte.. hmm kanske.. återstår att se ;-)

lev ditt liv och gör exakt vad du vill

nu ska jag gå till amanda, jag kanske uppdaterar när
jag är därannars så hörs vi när jag kommer hem.
hoppas ni får en bra lördag!

dance our tears away

lördag morgon och det enda jag har hunnit gjort är att kolla på julkalendern samt pratat lite med skönheten ovan, ska nämligen umgås med henne idag. vi får se vad vi hittar på men kanske så fotar vi lite så då visar jag er bilder senare annars skulle vi bara mysa inne och sådär. wellwell, nu ska jag gå och äta frukost och därefter fixa mig, jag uppdaterar innan jag åker till amanda. 

mina åsikter om neutrogena

kommer ni ihåg att jag skrev och visade er att jag hade köpt dessa produkter ovan för ett tag sedan? jag lovade er iallafall att skriva vad jag tyckte om dem efter jag hade använt dem ett tag så nu hade jag tänkt att göra det.
 
har använt dessa dagligen i några veckor nu, jag är nöjd med resultatet. min hud är bättre, mjukare och lenare så det är jättebra. jag tror även att mina ögonfransar har växt genom att jag tar på krämen i hela ansiktet (på ögonfransarna, ögonbrynen och läpparna också) men det kan bara vara någonting jag har inbillat mig men dom har faktiskt blivit längre. 
 
den enda negativa jag har att tillägga är att för mig som älskar att smörja in mig så känns det efter jag smörjt in mig med krämen och innan ansiktsvattnet att jag vill ha ännu en kräm för ansiktet känns fortfarande torrt. men då har jag antingen tagit en annan kräm från nivea eller helosan och då har det funkat perfekt.
 
ni får köpt dessa produkter överallt skulle jag tro, jag köpte mina på willys för runt 150:- och det tycker jag verkligen att det är värt! testa ni också och berätta gärna vad ni tyckte om neutrogena.

changed planes

bra kvalité, haha men yesss... blev ändrade planer ikväll, sofie kom aldrig hit utan istället åkte jag till stan där jag träffade carolin och därefter gick vi en tur till gården och var där i en timme och efter det så gick vi och kollade på bio, nämligen twilight. kände att det var dags att se den nu och precis som de flesta har sagt så var den grymt bra och jag har redan planerat att se den igen, hehe. har iallafall haft en jättebra kväll tillsammans med min kära vän carolin!

kära fredag

äntligen är det fredag och denna dag har varit så otroligt rolig, de två sista lektionerna satt vi med musik på högsta volym och skrattade, sjöng, pratade, dansade och mycket mer! haha, jag gillar min klass och det känns helt sjukt att vi bara har en termin kvar tillsammans.. nu har jag hunnit äta middag och sådär och ska snart gå och fixa mig lite för ikväll kommer sofie hit och umgås med mig.

två tjejer jag får mycket inspiration från

kollar båda dessa bloggar flera gånger dagligen, det är mest av dessa två personer jag får inspiration till kläder och sånt för jag tycker dem båda är så satans snygga och deras stilar är verkligen to die for! ni kanske ser att dem har likadana leggings på sig på bilderna, jag funderar starkt på att införskaffa mig ett par sådana, vad tycker ni?

happiness

dansen gick bra, har inga fler prov eller inlämningar denna vecka, spanskaprovet på måndag kan jag och som grädde på moset fick jag reda på att vi börjar tio över tio imorgon istället för åtta, L Y C K A!

lite mer julkänsla

nu har vi äntligen satt upp gardiner, bordsdukar, ljusstakar, adventsstakar och blommer i köket så nu får man verkligen julkänsla. det är ju bara 18 dagar kvar till julafton, ojojoj vad tiden går fort alltså!

om du ändrar dig så står jag och väntar på dig

atm så håller jag på att göra middag till min kära familj och denna torsdag vankas det korv och potatismos, blir bra det. om lite mer än en timme kommer jag äntligen att befinna mig i danssalen där jag inte har varit på hela veckan på grund av all plugg denna vecka för betygen sätts på måndag.. jaja, nu måste jag gå tillbaka och fixa maten. uppdaterar er senare.

simmar sakta runt i min simpla fantasi

ännu en skoldag är över och imorgon är det fredag och det ska bli så otroligt skönt! har inga planer inför helgen så jag tror jag kommer vara hemma och ta det lugnt eller någonting sånt, vi får se helt enkelt. nu ska jag göra mig lite fika och därefter ska jag sätta mig och mysa framför tv'en. 

i live in a paradise

som de flesta säker vet är klockan strax över nio, någonting ni
inte vet är att jag är otroligt trött och hade tänkt att gå och ta 
bort sminket, borsta tänderna och sådär nu så jag kan lägga 
mig i sängen innan halv tio och förhoppningsvis så somnar jag 
innan tio men vi får se hur det gå. sov gott kära läsare!

en bild men tre gånger från idag

  
tänkte dela med mig av en bild på moi och viktor från spanskalektionen idag då vi två hade lite frisörsalong inne i klassrummet så viktor fick testa att sätta upp mitt hår och det gick ju... ja.. vad ska man säga? kaos. haha du är rolig du din lilla filur!

kärlek vid sista ögonkastet

atm så sitter jag och lyssnar på musik samtidigt som jag håller på att skriva klart en uppsats. kommer nog bli klar eller det är iallafall vad jag hoppas på. för idag ska jag lägga mig tidigt och det lovar jag verkligen för imorgon vill jag inte vara trött som jag har varit alla dagar denna vecka. torsdag är det imorgon och då har jag planerat att umgås med min käre vän david så vi får se vad vi hittar på.

a simple motion

kom innanför dörren för sisådär tjugo minuter sedan, lagomt ihjäl frusen kan jag berätta för er.. denna skoldag har rullat på bra och ikväll stannar jag troligen också hemma från dansen eftersom jag måste skriva klart en uppsats samt plugga till ett spanska prov. hatar de två veckorna innan man får lov, då är det alltid så satans mycket som ska lämnas in eller massvis av prov, men så är livet i niaaan...

morgon inlägg

ska bara klä på mig och därefter ska jag gå iväg till skolan, hade bara tänkt att uppdatera er lite såhär på morgonkvisten. idag slutar jag runt fyra för vi har luciaträning så jag lär väl komma hem till halv fem så jag uppdaterar er då. hoppas ni får en bra dag!

last for today

nu är klockan egentligen alldeles för mycket, att det alltid
blir såhär.. jag förstår inte men jag måste verkligen bli bättre
på detta så jag inte är trött varje morgon, wellwell. 
sov gott kära läsare så hörs vi imorgon! 

detta är för dig tomten, hoppas jag har varit snäll i år..

min önskelista för denna julafton kanske inte är den roligaste men men.. jag önskar mig iallafall det ni ser här ovan, jag hade tänkt att sticka ut lite och ha en vit jacka sen är jag totally in love med den svarta pälsjackan. marc jacobs klockan är också to die for och det här med rosé guld har jag verkligen fastnat för så denna tycker jag verkligen om! och slutligen, pengar som man alltid behöver och det är ju perfekt att ha till mellandagsrean, me like.. 

let her go

nu åker jag iväg till skolan för att jobba tillsammans med tre av mina bästa.
vi får se om jag uppdaterar någonting när jag är där eller om jag skriver
när jag kommer hem, vi får helt enkelt se. ma höres!

My new bag by modekungen

Titta vad jag åkte och hämtade efter skolan, världens snyggaste väska som jag har väntat på i sisådär två veckor men äntligen är den i mina händer. Den är helt perfekt, stor, snygg, enkel, stilren och ja, den är verkligen helt perfekt för mig! Jag kommer använda den otroligt mycket både till vardag och när jag är ute för den passar till allt tycker jag.
 
Och till er som undrade: den är ifrån modekungen och kostade 899 svenska riksdaler.

mitt naturliga hår

om jag ska vara ärlig så skäms jag nästan för att lägga upp det här, mitt hår ser ut som en rishög och det är inget skämt, huvvaligen.. det är några personer som har velat att jag ska lägga upp bild på mitt naturliga hår så då gör jag det nu.
 
detta är då anledningen till att jag plattar mitt hår, jag bokstavligen hatar mina lockar, det är min åsikt om det jag vet. jag skulle kunna ha dom när jag har sparat ut mitt hår så jag har typ till naveln eller någonting sånt för då tycker jag att det är snyggt att ha lockar. men som det är nu så behåller jag gärna plattången och plattar håret.

hide and seek

har gjort mig en kopp te nu och ska strax gå iväg och platta håret. börjar bli så otroligt less på detta satans kalla vinterväder och vill bara ha sommar för tillfället, hatar detta. imorgon är det tisdag och efter skolan ska jag träffa clara, får se vad vi hittar på men vad jag känner så vill jag ta en fika och bara ta det lugnt. min blogglust och inspration är på noll så ni får gärna komma med förslag på vad ni vill att jag ska skriva om. hugs.

dawes dansuppvisning


smygtitt på dawes uppvisning

här har ni några bilder från ikväll. efter att jag, hanna och amanda ätit oss proppmätta på kinamat så gick jag och amanda till affärn och hanna och förberedde sig för uppvisningen, klockan sju satte det igång. riktigt roligt att titta på och man blir så otroligt sugen på att dansa själv. kommer visa mera bilder imorgon och i veckan, om det är någon på dawes som vill ha bilder så säg till så skickar jag! natti!

ikväll vankas det dansuppvisning

precis som rubriken lyder så ska jag på dansuppvisning ikväll, nämligen dawes! bilderma här ovanför är från förra året då jag var där men när jag kommer hem kommer jag ha massvis med nya och bättre bilder, belive me. klockan fem ska jag befinna mig på eastern palace för att äta middag tillsammans med hanna och amanda och klockan sju börjar dansuppvisningen. 

första & andra december

vaknade upp hos johanna idag runt tio, låg och pratade om allt mellan himmel och jord till klockan var elva då vi gick och gjorde oss lite frukost. kollade på julkalendern och därefter började jag fixa mig och tog sedan bussen in till stan för att sedan åka hem. väl hemma har jag umgåts men min kära familj och pluggat lite, vad jag ska göra ikväll återkommer jag med i nästa inlägg. äntligen är det december, som jag har längtat!

bilduppgift i skolan

i nian ska man göra om en dokumetär bild till en egen bild, de flesta på min skola ritade/målade en bild men jag har fotograferat och redigerat. vilket iallafall jag tyckte var otroligt mycket roligare men det är ju en smaksak. nu hade jag tänkt att visa en av bilderna jag har tagit, har nämligen gjort två men den andra är min bror med på och han tycker inte om den bilden så jag fick inte lägga upp den för honom..
här har ni orginal bilden:
min bild som jag har tagit:
hoppas att ni ser några likheter, det gör jag iallafall. och huvudsaken är att jag är nöjd och det är jag. tänkte att det var lite kul att visa för er... såååå vad tycker ni?

om den dåliga uppdateringen

dansade på hockey i fredags sen gick jag ut, kom hem sent, igår pluggade jag, damsög, fikade med molly och sen åkte jag till johanna. vi gick till victor och nils runt åtta och sen kom även nils och hans kusin lite senare, fredric skjutsade hem oss till johanna runt ett sen sov jag där. därför har jag inte hunnit uppdatera, sorry people!